Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,
bugün kızımla aşılarımızı olduk malum 18.ay bitince son aşılarımız vardı artık ilkokula kadar aşı yokmuş. benim de tetanozun 4.dozu vuruldu kolumu zor kıpırtadıyorum
selmacım maşalllah elama helini bugün tarttık 8300 gr çıktı,boyunu da güçlükle ölçebildik 78 cm çıktı. iştahı da yerinde ama bu kız yediklerini ne yapıyor anlamıyorum :bbo: iki gündür ateşi çıkıp iniyor ben dişe yormuştumamadoktor baktığında boğazında hafif kızarıklık gördü peditus verdi ama bizim kız maşaallah hiç hasta modunda değil yaramazlık tam gaz :))
ridacım helin de çat pat konuşmaya başladı bana en komik geleni ayakkabıya "abkabkabkabı" diyor tabi bunu bir de çocuk ağzıyla söyleyince hem komik hem de tatlı oluyor bunun dışında "uf(su), düt(süt), bidi bidi(pisipisi) amin, bebik vb."
ridacım bu arada lisans tamamlamana çok sevindim inşaallah hayırlısıyla bitirirsin canım
hepinizi çok öpüyorum hoşçakalın
canım kuzenin bebeğini analı babalı sağlıkla büyütsün..oğluna ve kendisine hayırlı uzun ömürler diliyorum..geçmiş olsun canım..seni anlayabiliyorum..kızlar az önce çoook güzel bir haber aldım kuzenim bebek bekliyordu yaklaşık 45 dakika önce doğum yapmış bir oğlu olmuş çok tuhaf oldum yaa... beraber büyümüştük o halen benim gözümde küçük bir kız çocuğu idi şimdi anne oldu....
gülhancım yavruların nasıl..oğluşun okuluna alıştı mı...nasıl gidiyor hayat..inşallah eşini işten çıkarmazlar arkadaşım..bazen aklıma geliyorsun..Rabbim çocukların rızkını bol versin canım..
maşallah canım önümüzde kış ela ben 2 yaşına kadar bekleyeceğim ama sen bilirsin lazımlıkla deneyebilirsin..
kızlar ela 12400 olmuş kilosu sizinkiler nasıllar?
canım bende yaza başlamayı düşünüyorum daha muharremi haklayamadım 2 buçuk sene uğraştım halada geceleri işiyo ben aşıya gidiyorum yazdım ama gitmedim 17 kasım görünüyodu birgün önc ebile vurmuyolar havada soğuktu salı gidicez selmacım ben eczanede tarttım ne kadar doğru bilmiyorum 13 400 geldi ama kaburgaları elime geliyo şişman değil ama kemikli demekkibu arada ansaseri günde ortalama ne kadar süt içiyor?
kadercim Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı tüm isteyenlerin başınakızlar az önce çoook güzel bir haber aldım kuzenim bebek bekliyordu yaklaşık 45 dakika önce doğum yapmış bir oğlu olmuş çok tuhaf oldum yaa... beraber büyümüştük o halen benim gözümde küçük bir kız çocuğu idi şimdi anne oldu....
gizemcim bende günlük süt veremiyorum sütü hiç sevmiyo abis içerken nesguikle veriyorum ama bi zararı olurlu bilmiyorummerhaba kızlar
nasılsınız geçmiş okudum herşey yolunda görünüyor
kadercim arkadaşının bebeği hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
ridacım canım evet pek giremiyorum arda çok çok çooooooooook yaramaz öldük elinden evde kırmadığı bişiy yok televizyon jaluuzi mobilyalarım hepsini parçaladı
sürekli koltukların masanın sandalyenimn üzerinde ulaşamadığı yerlere sandalyeyi çekiyo üzerine çıkıp karıştırıyor gitgide yaramazlaşıyor :)bende onla uğraşmaktan pek giremiyorum
elifci,m canım özledimm çok seni
ardanında ön köpek dişleri çıktı şimdi altları çıkarıyor
ridacım merak etme bende diş geç çıkarmışım 1 yaşından sonra dr llara sormuşlar bi sakıncası yok demişler
selmacım canım ben pınar çoçukmveriyorum gü,nlük süt bulamam ya
maşallah canım önümüzde kış ela ben 2 yaşına kadar bekleyeceğim ama sen bilirsin lazımlıkla deneyebilirsin..
kızlar ela 12400 olmuş kilosu sizinkiler nasıllar?
bu arada ansaseri günde ortalama ne kadar süt içiyor?
canancım ecoşu öp benim için..ah canım benim...Allah kolaylıkla dişlerini çıkarmayı nasip etsin yavruna..
bu arada kızlar daha önce de sormuştum
ben ela ya köyden süt almaya başladım ela da içiyor çok şükür..uht süt vermeyeceğim...gdo topicini okudunuzsa uht sütlerle ilgili bir yazı vardı..keşke daha önce bilseydim hiç o sütü vermezdim..
siz ne yapıyorsunuz bu konuda.
kızlar az önce çoook güzel bir haber aldım kuzenim bebek bekliyordu yaklaşık 45 dakika önce doğum yapmış bir oğlu olmuş çok tuhaf oldum yaa... beraber büyümüştük o halen benim gözümde küçük bir kız çocuğu idi şimdi anne oldu....
canancım aynı sorun bizde de var ben odadan dışarı çıkmaya korkuyorum ben nereye onlar oraya.... abinle oyna işte yok ne gökte ne yerde duruyo 2 side hasta dr götürcem bugün evde ilaç vrdim ama muharremim hastalığı geçeceğe benzemiyo dün bizim ev hastane gibiydi eşim bir taraftan çocuklar bi taraftan muharrem 2 gündür ateşli ona canım sıkılıyo derken eşim geldi üşüyorum diye lafta anlamıyo bebek gibi battaniye örtüyo üstüne sonra baktım alpereninde çıkıyo ateşi bi be kaldım ne tarafa gideceğimi şaşırdım sabaha kadar yat kalk saatide duymamışız eşim işe geç kaldı bugün sizler nasılsınız görüşürüz kızlar