Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba..
sanki nezle oluyorum burnum akmaya başladı hapşuruyorum of ya hasta olmak istemiyorum((
kızlar ben sezeryanla doğum yaptımya bu durumu halen kafama takıyorum keşke normal doğurabilseydim diye birde çağla şıkel de normal doğurmuş bunu da okuyunca yine kötü oldum az evvelde bir arkadaş face de sezeryanla doğum videosu paylaşmış ay görünce yine kötü oldummmm(((
canancım çok sağol bende aynını diyorum o hasta olunca halim perişan ne uyku ne bişiy
gülhan sen beni anlarsın o zaman çok kötü bişiymiş ne bişiy yiyodu hep kusuyodu kaç gün bu gün .çok şükür yemeye başladı ve kusmadı inş daha geçer
zaten evin hali perişan her taraf kusmuk halıyı temiz<likçim silmişti geçen hafta yarın bi daha sildirecem artık halı yıkamaya gönderemem havalar soğudu
Merhaba arkadaşlar,,
Herkes hala burdaymış :))
Bende geri geldim tekrar.. Sonunda Lohusalık Depresyonu kabusu tümüyle bitti.. 1.5 yıl sonra yeniden daha mutlu ve hayata karşı umutluyum..Resmen dünyama güneş doğdu.. Bu arada depresyonu yenmeye çalışırken bir sürü kitap okudum, güzel şeyler öğrendim..
Hepinizi özledim, sizi ve artık kocaman olmuş kuzucuklarınızı çok öpüyorum..Başarabilirsem buraya yunus emre ve benim son halimiz olan resimlerden birini koymaya çalışıcam :))