- 8 Ocak 2008
- 573
- 2
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiğdemcim geçmiş olsun canım benimkilerde hasta alperen biraz ateşli bikaç gündür iyigibi derken haftasonu girdi araya abiside aynıydı bi şişe antibiyotiği bitirdi hala takır takır öksürüyo
derya cım eviniz hayırlı uğurlu olsun...ne güzel planlar yapıyorsun o kadar hevesliyim ki evimizin olmasına...bizde senelik kişrayı verdik seneye eylüle kadarlık.ama bende istiyorum ev...
peşin mi aldınız ne kadara aldınız?ben meraklıyımdır böyle şeylere sormadan edemedim...
geçmiş olsun ayrıca...inşallah düzelirsin kısa zamanda...
kızlar nasılsınız hepinizde bebişler nasıl?
öpüyorum sizi..
70 milyara aldık canım... kredi falan çektik.. evin içide tadilat görecek mutlaka.. 20 milyar civarındada oraya gider diye düşünüyoruz.. Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
amiin...
çok uygun almışsınız nerde yaşıyorsun canım sen?
adana da baktık bikaç ev en az 150 diyorlar çok pahalı yaa..
kullanılmış ev alsak depreme dayanıklı mı değil mi vs.. zor bu işler... ama allah ım nolur bir evim olsun çok istiyorum...a.s.
merhaba kızlar hepinize meraba
deryacım hayırlı olsun güle güle sağlıkla otur inş
kızlar arda çok hastaydı amip olmuş cuma günü hastanedeydik tüm gün iki tane serum yedi sürekli kusuyodu ishal halada ishali ve bazen kusması var çok zayıfladı zaten hiç bişiy yemiyo çok yıprandım valla
neyse hepiinizi öptüm