2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

elif seni burda görmek güzel arada uğra buralara.
kızları kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın
yeni gelecek bebek hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.
 
elifffffffffffffffffffffffffffff canım seni görmek harika teşekkürler iyi dileklerin için şu anda online olman süper zaten
senin için sevindim hem iş hem okul harikabişiy olmuş ama seni özlüyorum bende pek giremiyorum aslında ama eksikliğin belli canım
ne oldu annenler gittimi
 
canancım çok sağol bende aynını diyorum o hasta olunca halim perişan ne uyku ne bişiy
gülhan sen beni anlarsın o zaman çok kötü bişiymiş ne bişiy yiyodu hep kusuyodu kaç gün bu gün .çok şükür yemeye başladı ve kusmadı inş daha geçer
zaten evin hali perişan her taraf kusmuk halıyı temiz<likçim silmişti geçen hafta yarın bi daha sildirecem artık halı yıkamaya gönderemem havalar soğudu
 
Merhaba arkadaşlar,,

Herkes hala burdaymış :))

Bende geri geldim tekrar.. Sonunda Lohusalık Depresyonu kabusu tümüyle bitti.. 1.5 yıl sonra yeniden daha mutlu ve hayata karşı umutluyum..Resmen dünyama güneş doğdu.. Bu arada depresyonu yenmeye çalışırken bir sürü kitap okudum, güzel şeyler öğrendim..

Hepinizi özledim, sizi ve artık kocaman olmuş kuzucuklarınızı çok öpüyorum..Başarabilirsem buraya yunus emre ve benim son halimiz olan resimlerden birini koymaya çalışıcam :))
 
merhaba arkadaşlar,
Deryacım, öncelikle evin hayırlı olsun, Allah güle güle oturmayı nasip etsin.
Elifçim,seni de tekrar görmek güzel,bir hayli yoğun bir hayatın var anlaşılan ama yine de ara sıra bir görün.
Gizemcim sana da geçmiş olsun, Arda, inşaallah şimdi daha iyidir, iyi haberlerini bekliyoruz.
Yasemincim Elif' e diyorsun ama sen de kendini özletme :)
Ebrucum kendini toparladığına çok sevindim çok sıkıntılı günler yaşadın inşaallah bundan sonra güzel günler seni bekliyor canım.
Selmacım sen şu göğsündeki ağrı için ne yaptın? Doktora çıktın mı? Ağrıların devam ediyor mu? Bizi merakta bırakma canım.
Canancım, Ridacım, Gülhancım, Ayperincim hepinizi çok öpüyorum.Kendinize iyi bakın, hoşçakalın
 
Herkese selamlar sevgiler,
Buaralar koşuşturmaktan bende giremedim,hiç zamanım olmuyor akşama kadar zamanımı dolduruyorum akşamda yorgunluktan sızıyorum nerdeyse..şimdi boğazlarım şişmiş,inş devamı gelmez..
Aman ne güzel birer birer herkesi tekrar görüyoruz,yaseminciğim,avebrucuğum,elifciğim yeniden hoşgeldiniz,arayı açmayın lütfen:)
Elifciğim yeni bulduğun uğraş seni mutlu ediyorsa ne mutlu,insan yaşamını sevdiği şeylerle doldurunca herşeye daha az takılıyor..en azından bende öyle..
Avebrucuğum iyi olmana sevindim canım..benim depresyonlarım halen geliyor gidiyor,bazen kendimi iyi bazende inanılmaz dipte hissediyorum belki şuanki hamileliğiminde etkisi vardır.
Gizemciğim geçmiş olsun,gecen haftada nehirsu hastaydı benide kendinide eritti yani,bizimki orta kulak iltahabı olmuştu,neyseki şimdilik atlaşmışa benziyoruz,inş ardada biran önce atlatır ve iştahı yerine gelir,bol enerji dilerim canım sana...temizlikte hallolur onun içinde kendini perişan etme sakın..kadınına söyle tekrar tekrar sildir..
Ridacığım göremedim seni,merak ettim bebiş ne durumda ?mide bulantıların canım?ben hala hiçbirşey anlamıyorum kendince büyüyor,ama gariptir 20.hafta olmasına ragmen hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum!kısa bir süre önce sezeryan olmamın etkisinden mi diye düşündüm,haftaya dr kontrolünde soracağım bakalım!!!
Işılcığım tebrikler canım seninle birlikte ,gruptan üç kişi hamişliği sürdüyoruz bakalım:)
Kardelenciğim hala yoksun,umarım iyisindir...
Ervus sende görülmüyorsun?
Benimminikelam,gögüs ağrısını arka plana atma canım sakın bir dr görün,ben sadece zorla 6 ay emzirebildim sonra pompayla sütü sağıp biberonla verdim..bizimki bebeklikten beri zorla yediğinden tabi..o yüzden o ağrıyı bilmiyorum..
Helinciğim,canancığım,çiğdemciğim ismini yazamadığım tüm arkadaşlara tekrar sevgiyle..
 
kader ayperin çok teşekkür ederim çok şükür iyileştik sayılır tahlil yapılmadan tam denemez ama ishali azaldı ve artık şükürki yiyor
ayperincim san ave nehir suyada geçmiş olsun nehir sucuk iyileşmiş ama senide hasta etmiş anlaşılan kendine çok dikkat et ilçadan kullanamazsın bol sıcak ılık sıvı tüket canım öpüyorum
ebruuuuuu hoşgeldin canım özlettin kendini seni ve yunus emreyi öpüyorum
 
Günaydın kızlar,
Öncelikle gözümüzün bebeklerine acil şifalar dilerim. Naçizane bir tavsiyede bulunacağım ben heline yaz başından beri sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içiriyorum maşaallah şimdiye kadar sadece bir kere ateşlendi ve ateşlendiği gün kustu ( o da yaptığım domates çorbasının domatesi ekşimişti onu kustu) siz de bir deneyin isterseniz. Bir de havalar güzelken mutlaka en az bir saat dışarı çıkarıyordum gerçi şimdi havalar soğudu ama fırsat buldukça yine çıkarırım.
Hepinize iyi pazarlar diliyorum :)
 
slm kızlar. bayaaadır bende yoktum:) oğluşumla, evle, işle güçle günler geçip gidiyor anlamadan.. haydutum vaktimin neredeyse tamamına yakınını alıyor naparsın. :) akşamları yatırdıktan sonra kendimize vakit ayırabiliyoruz, e günün yorgunluğuyla da bişey yapmaya mecalim kalmıyor.. ama Allahım'a şükürler olsun dünyanın en tatlı çocuğuna sahibiz. opuyorumnanaktan herkes için yavrusu öyledir tabii biz ona öyle diyoruz, şımarıyor welet:))))
hepinize sevgilera.s.
ara ara yazarım..
 
ben geldimmmopuyorumnanaktan kızlar nasılsınızz hepinizi cok özledimm 1haftadır giremiyodum nete berke saolsun hiç otutrturmuyo bilg basına hepinizi öpüyorum hasta olan kuzulara acil sifalar diliyorummm
 
herkese merhabalar arkadaşlar
ev dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ya sitede ya beni netimde problem var..
uzun uzun yazamayacağım
Allah olmayan herkese gönlüne göre ev versin inşallah...
 
herkese merhaba..
sanki nezle oluyorum burnum akmaya başladı hapşuruyorum of ya hasta olmak istemiyorum((
kızlar ben sezeryanla doğum yaptımya bu durumu halen kafama takıyorum keşke normal doğurabilseydim diye birde çağla şıkel de normal doğurmuş bunu da okuyunca yine kötü oldum az evvelde bir arkadaş face de sezeryanla doğum videosu paylaşmış ay görünce yine kötü oldummmm(((
 
kızlar hepiniize merhaba uzun süredir yazmayan arkadaşlar hoş geldiniz arada yazın özletemeyin kendinizi selmacım takma kafana herşey nasip kısmet meselesi tek sen değilsin canım üzülme ne zaman bilg otursam bişey çıkıyo eşim işten geldi yemek bekliyo hepinizi öptüm
 

Oooof off.
Bende çok muzdaribim sezeryandan.Keşke ööle olmasaydi keşke.O anki psikoloji ile doktorumda sezeryani önerince hemen kabul etmiştim.Oysa bizim sülalede genetik olarak kolay doğum yapar.
Normal doğum yapan birini duyunca görünce onun adina seviniyorum ama içten içe içleniyorum valla ne yalan söyleyeyim.
Sirf bu yüzden ikinci çocuğu düşünmüyorum.Şimdilik en azindan.CADIARZU
 
herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar..geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı
ama selmacım yazdıklarınla sezaryenle doğum yapanların ortak hislerine tercüman olmuşsun..ancak bunun tam aksini düşünenler de yok değil..iyi ki sezaryen olmuşum diyenleri de görüyorum çevremde..benim ikinci de ilki gibi sezaryen olacak..ben de o videoları izlemeye tahammül edemiyorum.. midem bulanıyor..beni de öyle kestiklerini düşününce garip duygulara kapılıyorum elimde olmadan..
 
gülhancım çocuklar nasıl..eşinin işleri yolundadır umarım..nete girmekte zorlanıyorum malesef hergün merak edip bakıyorum aslında ama cevap yazmak konusunda o kadar şanslı olduğum söylenemez..
 

geçmiş olsun gizemcim ardacık yine hastalanmış..çok üzüldüm ikinci kez yaşıyor bu rahatsızlığı bebişim..Rabbim en kısa zamanda eski sağlığına kavuşması için şifa versin...sen de kendine dikkat et bitanem..Rabbim yar ve yardımcınız olsun.


ebrucum hoşgeldin bitanem..ne güzel şeyler yazmışsın öyle...yaşam enerjini yeniden kazanmış olmana çok sevindim....RABBİM hep güldürsün yüzünü canım..en kısa zamanda da resimlerini bekliyorum
 
ayperincim çok şükür iyiyiz canım..umarım senin hamileliğinde de herşey yolunda gidiyordur..ben 16-17. haftadan beri bebişin hareketlerini hissediyorum canım.şuan 23.haftadayız ve inan göbeğimin üzerinde hareketleri dışarıdan da gözlemlenebilir durumda..ben de sezaryen olmuştum biliyorsun..yine de doktorunla bir konuş bakalım nasıl yorumlayacak..
 
arkadaşlar muhammed uyandı kucağımda oturuyor..zorlanıyorum yazmakta..bir de huysuzlandı şimdi ben yine kaçıyorum..hepinizi çok seviyorum ve teker teker öpüyorum yavrularınızla birlikte sizleri..Allaha emanet olun arkadaşlarım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…