merhaba arkadaşlar....midem yine çok kötü...
eşim de bu hallerimden iyice sıkıldı..sen hamilesin ve sürekli çok kötüyüm diyip duruyorsun..diye sonunda isyan bayrağını çekti dün akşam.. hata bendeydi ve hiç birşey söyleyemedim...
eşim iki yıldır belinden şikayetçi ve bir gün bile bana dert yakınmadı..üstelik çok acı çektiği halde..teşhis konulamamıştı ve geçen gün ramotolojiye gitti..iltihaplı eklem romatizması varmış...kullandığı ilaçlar da yan tesiri olan çok etkili ilaçlar...durum böyle olunca halime şükretmem gerektiğini anladım ancak eşim için çok endişeleniyorum..mide problemi de yaşıyor aynı zamanda..hatta endoskopide midesinin tamamını ülser kapladığı ortaya çıktı...
canım sevgilim...ben de eşimi çok seviyorum..Rabbim şifa versin tüm hastalara ŞAFi ismi hakkı için...amin..
çiğdem ve gülhan..size katılıyorum bu konuda...çok şanslıyız bizi anlayan ve seven eşlerimiz olduğu için...
eşim de bu hallerimden iyice sıkıldı..sen hamilesin ve sürekli çok kötüyüm diyip duruyorsun..diye sonunda isyan bayrağını çekti dün akşam.. hata bendeydi ve hiç birşey söyleyemedim...
eşim iki yıldır belinden şikayetçi ve bir gün bile bana dert yakınmadı..üstelik çok acı çektiği halde..teşhis konulamamıştı ve geçen gün ramotolojiye gitti..iltihaplı eklem romatizması varmış...kullandığı ilaçlar da yan tesiri olan çok etkili ilaçlar...durum böyle olunca halime şükretmem gerektiğini anladım ancak eşim için çok endişeleniyorum..mide problemi de yaşıyor aynı zamanda..hatta endoskopide midesinin tamamını ülser kapladığı ortaya çıktı...
canım sevgilim...ben de eşimi çok seviyorum..Rabbim şifa versin tüm hastalara ŞAFi ismi hakkı için...amin..
çiğdem ve gülhan..size katılıyorum bu konuda...çok şanslıyız bizi anlayan ve seven eşlerimiz olduğu için...
ridacım çok geçmiş olsun canım benim annemde de ben kendimi bilidm bileli ülser var çok rahatsız midesinden çarşamba günü endoskopi yapılacak bi kağıt vermişler ölüm riski taşıyo diye aklı çıkıyo sonuçta her durumd aböyle bi kağıt imzalatıyolar eşinin tedavisi yokmu canım Allah onları başımızdan eksik etmesin...
evet cnm cok sanlıyız allaha sükür rabbim eşlerimize ve cocucklarımıza uzun uzun saglıklı bir ömür nasip etsin cnm gecmiş olsun valla mide bulantısıda cok kötü olur inş cabucak gecer 4aydan sonra gecerderler ama inşgecer doktoruna bi danış bi söyle bakalım belki mide bulantını geciricekilac verir cnm k.i.b. allaha emanet ol öpüyorummmopuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun. rabbim şifasını versin inşallah.
rabbim eşlerimizi başımızdan eksin etmesin, kimsenin düzenini bozmasın.
bu arada bende söylemeden geçemicem bende kocişimi çokkkk seviyorum.
canım benim dualarına...amin diyorum..ayrıca teşekkür ederim çiğdemcim..mide işi gerçekten zor..bu hamileliğimde bunu daha iyi anlıyorum..muhammed'de de olurdu ama son aylarda çok sıkıntı yaşamıştım..oturarak yatıyordum adeta..ama bu sefer baştan beri bu mide sorunuyla başbaşayım..Allah sonumuzu hayretsin..
canancım senin eşini ne kadar çok sevdiğini biliyorum..eşinden ayrı kalmanın ızdırabını az çok anlarım..eşim askerdeyken 7 ay hiç görmemiştim..izne gelmemişti yani..bazen telefon hatlarında sorun olurdu yağmurlu günlerde..günlerce haftalarca tamir edilmezdi..kıbrıs mahrumiyet bölgesi gibi bişeydi...ondan haber alamadığımda çıldırırdım..
Rabbim akıbetimizi hayırlı kılsın canım..
yarın hatta bir saniye sonra bile ne olacağını bilmeden yaşıyoruz ve çok cesuruz aslında..bir sürü planımız var geleceğe dair..eşlerimiz annelerimiz babalarımız çocuklarımız....hepsi için ayrı planlarımız var..hiç ölmeyecekmiş gibiyiz..hiç hastalanmayacak gibi..olumsuz hiçbirşeyi aklımıza getirmiyoruz..ve bir anda yaşadığımız o olumsuzluklar bize bişeyi hatırlatıyor...
dünya hayatının aslında geçici olduğunu ve gerçek alem için yapılması gerekenleri..
kızlarrrr hamişlerin sayısında artış mı var ne??? .)))
canancım merhaba canım ecoş nasıl? annenler gelmedi mi halaaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?