Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiğdemcim sen nasılsın..yumurcak nasıl..herşeyin gönlünce olması dileğiyle öpüldün şekerim..
selam kızlar...oğlumun mesajları için teşekkürler ama o alperen değil 5 yaşındaki muharrem ...ikiisde birbirine çok benziyo .ridacım muharremin ısrarlı muzurluklarına karşı ii olmaya çalışıyorum eşimden yana iiyim çok şükür ama işte dediğim gibi çocuklar beni çileden çıkarıyo sabah alperene poğaça aldım ikiye böldüm daha rahat yesin diye vay efendim niye koparmışım elindekileri atığı yetmiyomuş gibi ayaklarıyla ufaladı almadı bi daha beni dövecek korktum( Allahım hepizinkileri hayırlı etsin inşallah bu zamanda çocuklar çocuk büyütmek greçekten çok zor kaçırılanlarmı desem kaybolanlarmı öldürülenlermi çok korkuyorum valla okula nasıl gönderceğiz çeyreye nasıl salacağız hakkımızda hayırlısı nete giremeyen arkadaşlar aradada olsa uğrayın çok özledik hepinizii...sevilerimle sizleri ve bebişleri öptüm
SLM ve SEVGİLER TÜM GÜZEL ANNİŞLERE,
Işılcım hamileliğin hayırlı olsun cnm,çok sevindim.
Ridacım inşallah şikayetlerin geçer,rahat bir hamilelik geçirirsin,korkmakta çok haklısın cnm,doktorun ne diyor cnm?
Gülhancım 2 çocuk heleki 2 erkek çıldırtır insanı,çok haklısın.Ulaştan bit tane daha düşünemiyorum,kardeş istiyorum ama 3 sene falan sonra düşünebilirim ancak.
Çiğdemcim çocuk ve ev işlerini başarı ile yaptığını gören eşin nasıl olsa bana ihtiyaç yok deyip,kendini çekmiş olabilir ev ve çocuk işlerinden,erkekler rahatlığı sever bilirsin.Birde çocuk olunca bi saatden sonra enerji bitiyor cnm bu sende de olabilir,akşam 11den sonra kafamı dinlemk istiyorum,insan birazda kendini dinlemek ve dinlenmek istiyor,merak etme cnm geçici olabilir.
çiğdemcim takma canım oluyo bazen benim eşimde aynı bi bakmışsın şaka yapıyo bi bakmışsın mahkeme duvarı gibi bnede senin gibi noldu bişeymi var diyorum yoo diyo hayat canım onlarında kendine göre düşünceleri var çekiliyolar bazen köşelerine zate stresli sıkıntılı birisi bende pek üstün egitmek istemiyorum illaki bende çocuklarla yoruluyorum ilgi bekliyorum ama ben bunların kavgasını çok yaptım muharrem küçükken herkesin eşi evde şen şakrak eğleniyolar ben bikaç aylık gelin koca bekliyodum camda o günleri hatırlamak bile istemiyorum ha kötü bi alışkanlığı yoktu ama 24 saat arkadaşlarıylaydı çalışamdığı için ben cicim aylarını şimdi yaşıyorum diyebilirim çok şükür çok fazla bişeyde beklemiyorum zaten düzelir canım takma kafana sen yaklaş belki oda seni ilgisiz görüyodur hiç unutmam muharrem yeni doğdu ben ne biliyim farkında değilim eşim bana dedi sen ban açok soğuk davranıyosun ..halbuki ben aynıydım ama insanlar değişken bizimkide bi bakmışsın beşiğin içinde bi bakmışsın çocukların yüüzne bakmıyo..Allah kimsenin huzurunu bozmasın canım
evet muharrem kursa giidiyo okul çncesi kreş sayılır