- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
çok üzücü gerçekten Allah sabır versin arkadaşına:çok üzgünüm:tuğbacım ben doktoruma sordum ilki sezaryen olunca ikincisi illaki sezaryen olur dedi..ben bu kez özel bir hastanede olacağım ALLAH nasip eder de o günleri görebilirsem tabi...
bizim komşu iki yıl önce 7 aylık bebeğini doktor hatasından kaybetti..suyu bittiği halde doktor mudahele etmemiş...tevafuk üzre başka bir doktor farketmiş acilen aldılar ameliyata ve bir hafta ancak yaşayabildi yavrucak...kadındaki yıkımı hayal bile edemezsiniz...4 yıl sonra hamile kalmıştı..
şimdi arkadaş benimle birlikte hamile kaldı...sanki dünyalar bizim oldu..eşi kendisinden yaşça çok büyük olduğu için hamile kalma olasılığı çok düşüktü çünkü..
bir hafta önce bebeğini düşürdü...bir kez daha yıkıldı..ALLAH hiç bir anneye evlat acısı göstermesin...
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN demekten başka birşey gelmiyor elimizden...Alan da O veren de O...
drlar genelde hep öyle diyor dediğim gibi ssvd yapan dr çok nadir. ben bi araştırıcam kesin bişey yok şimdilik. yapan dr sorarım olur derse yaparım yok derse yapmam tabi.
sağlıklı olanı normal doğum ama demekki her türlü bişeyler çıkabiliyor. sezeryanınım ne kadar rahat geçsede ister istemez vardı eksi tarafları. 15 gün yattım olursa 2.si zor olucak kimseyede muhtaç olmak istemiyorum. kaynanam 20 gün eşimin zoruyla zor dayandı kaçtı gitti zaten hiç ilgilenmedi benimle aç susuz yattım hep. o gelince kaynımıda yanlız bırakmadı getirdi. oğullarına yemek yapardı saat 10 a kadar onlar gelicekte hep beraber öyle yiyeceğiz. bende gece uykusuzum zaten bekleyemez aç yatardım. 1 bardak su vermedi bana al sütün olsun iç diye. kalkamıyordum malum. oyüzden ben normal denemek istiyorum kendi işimi kendim görürüm eğer imkanım varsa tabi. bebeği emzir yeter ama buğrada yemek ilgi beklicek. hayırlısı olsun tabi belli olmaz şimdilik düşüncem bu ama değişedebilir tabi:))selam kızlar tuğbacım bencede sezaryandan sonra normal doğum zor olur..ben ısrarla ikisinide normal doğurdum ama noldu rahim sarkması oldu(( bide çok önemli noktada gaz problemim var sanırım yırtılmalardan kaynaklanan şuanda imkanım yok ama en yakın zamanda tedavi olmak istiyorum tabi nasıl olacağınıda bilmiyorum