- 3 Şubat 2025
- 87
- 118
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyiymiś canin inşallah güzel sonuçlarla gelMesai dışı olarak geçiyor benim de eşim 5 de çıkıyor işten hastane uzak o yüzden o saate aldım![]()
Bende de iki taraflı oluyor ve dün akşam belim çok ağrıdı. 4+5im ben de. Kasılmalara normal diyorlar genelde yarın doktora gideceğim soracağım yine de. Önceki gebeliğimde böyle olduğumu hatırlamıyorum.Kızlar bugün hafif sol tarafta kasığımda minik minik ağrılar var sizde de oluyor mu? 4+4 şu an benim minik![]()
Merhaba beta yükselişleri nasıldı? Ben yazın boş gebelik geçirdim beta artışı pek iyi değildi sizin nasıldı?Çok sağolun veririm tabi
Benim oğlumda da 5+1 gozukmedi meğer geç döllenmeymis. 1 hafta sonra görünürKızlar usg de kese gözükmedi zaten bence de gözükmezdi beta 5000 üzeri olunca kese gözükürmüş. Kan verdim bakalım sonöuç kaç çıkacak:)
internetten bakınca normal diyor ama doktora danışmak daha iyi olur tabi şiddetli olmasın da bana da haber verir misin ne dediğiniBende de iki taraflı oluyor ve dün akşam belim çok ağrıdı. 4+5im ben de. Kasılmalara normal diyorlar genelde yarın doktora gideceğim soracağım yine de. Önceki gebeliğimde böyle olduğumu hatırlamıyorum.
Ben de sürekli ayva yiyorumKizlar aşermeleriniz başladimi 6.haftadayim benim canim sabah yatktan kalkar kalkmaz erik çekti ki hic biyerdede görmedim nerden geldi aklima bilmiyorumşimdiden aşeren varmi benim minik erkencimi
![]()
Ben de sürekli ayva yiyorumKizlar aşermeleriniz başladimi 6.haftadayim benim canim sabah yatktan kalkar kalkmaz erik çekti ki hic biyerdede görmedim nerden geldi aklima bilmiyorumşimdiden aşeren varmi benim minik erkencimi
![]()
Ben de sürekli ayva yiyorum![]()
Kaç mm keseniz vajinal mi bakıldı yolc gözükmedi mi yani başka h bir şey demedi mi doktor siz başka bir doktora daha gidin benceİki hafta sonra tekrar gel bakalım dedi
Bunu çok söylüyorlar ya ama ben hiç sevmem gamzesi de oluyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum amaAyva yersen cocugun guzel olur derler
![]()
Bence duyarsın benim yarın 6+6 kalp atışı duyacağız inşallah6+6da kalp atışını duyabilir miyim sizce kızlaaaarr
Ay benim de canım. Geçen hafta duyamadık bu haftaya tekrar gel dedi işte, işten izin almama değecek mi diye düşünüyordumBence duyarsın benim yarın 6+6 kalp atışı duyacağız inşallah![]()
Hadi az kaldı güzel haberler ile inşallah, a sat neydi senin o zaman yumurta dönemlerimiz yakın sanırımİnşallah kuzum çok heyecanlıyım bakalım ne gorucembu arada benim döngüm de 24 günde bir.
Ben Eryamanda oturuyorum yakın olsun istiyorum henüz karar veremedim ama. Özel mi devlet mi ya da hangi bölge de düşünüyorsunuzBu arada kızlar Ankara’da hala bir doktora karar veremedim var mı sizin bildiğiniz iyi bir doktor, hastane?
Benim ilk hafta 1 kere bakıldı keseyi görünce gerek yok dedi betaya doktor ama bu hafta kese beklediğimizden az büyümüş boş gebelik olabilir dedi beta ve progestron istedi tekrar iki kat artmamış ama 2 ye yakın 1,8 1,9 kat falan gibi progestronda 11 doktor tahlile iyi dedi ama benim belirtilerimin çoğuda kayboldu sanki doktorada söylediğimde boş gebelik tablosu ile uyumlu demişti aklıma takıldı çok sizin süreciniz nasıldıMerhaba beta yükselişleri nasıldı? Ben yazın boş gebelik geçirdim beta artışı pek iyi değildi sizin nasıldı?
Sat 30 aralik ama listeye 29 yazdirmisim yumurtlama 13 ocaktiHadi az kaldı güzel haberler ile inşallah, a sat neydi senin o zaman yumurta dönemlerimiz yakın sanırım
Ben Eryamanda oturuyorum yakın olsun istiyorum henüz karar veremedim ama. Özel mi devlet mi ya da hangi bölge de düşünüyorsunuz
Benim ilk hafta 1 kere bakıldı keseyi görünce gerek yok dedi betaya doktor ama bu hafta kese beklediğimizden az büyümüş boş gebelik olabilir dedi beta ve progestron istedi tekrar iki kat artmamış ama 2 ye yakın 1,8 1,9 kat falan gibi progestronda 11 doktor tahlile iyi dedi ama benim belirtilerimin çoğuda kayboldu sanki doktorada söylediğimde boş gebelik tablosu ile uyumlu demişti aklıma takıldı çok sizin süreciniz nasıldı
Kayınvalidem getirmiş ye kızım bol bol diyeAyva yersen cocugun guzel olur derler
![]()
Kullanmıştım ben ama yine de doktora sormadan kullanmayın. Alabilirseniz prilam dr alın. Onu çoğu gebe kullanıyorbenımde bugun baş dönmem var ama bende vertigo var malesefHep bundan korkmustum ilaçta alamıcam napcam diye. Umarım geçer midemde bulanıyo
Dramamine icebiliyormuyum acaba? Doktorada soramıyorum numarasını almadım. Kötü bir gün benım ıcın kısaca
Kuzum 1500 küsür çıkmış hcg :) 3 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi inşallahBenim oğlumda da 5+1 gozukmedi meğer geç döllenmeymis. 1 hafta sonra görünür
Kaçıncı haftaydı senin canım
Sat 2 ocak benimde tam yumurtalamayı bilmiyorum ama 8 ile 13 ocak doğurganlık uygulamadan takip ediyorumSat 30 aralik ama listeye 29 yazdirmisim yumurtlama 13 ocakti