- 8 Ocak 2008
- 573
- 2
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler murgizciğim,sorma canım uzun bir zaman şoktan kurtulamadım ,beynen hazır değilmişim demekki...birde nehirsu beni coook uğraştırdı yemesi problem bir cocuk olması herşeye yetti vallahi..2 kişi zor yedirdiğimiz zamanları düşündükçeneyseki şimdi birazdaha iyi hiç olmasa yemek istiyor (yalayıp atıyor ama onada razıyım ,benim dalaverelerimle toparladı,tabi bunu ancak şimdi söyleyebiliyorumzaten büyüdükçe kilo alımı azalıyor biliyorsun ama üzülüyor insan napalım,sağlıklı olsunlarda yeter diyorum.burada ben nehirsuyun kilo alması için devam sütünün içine( dr un önerdiği)günde 3 ölçek Fantomalt (Karbonhidrat takviyesi) katıyorum.kardeşinden dolayı belki biliyorsundur canım.
Arda nın diş problemi cok sıkıntılıdır eminim,özellikle kökler,biraz daha dayanman lazım yapacak birşey yok,fırsat buldukça uyumaya çalış,direncin düşmesin.:sm_confused:burun akıntısı olduğundada eczanelerde satılan burun aspiratörlerinden kullanıyorum,şu uzun borusu var ağzınla cekiyorsun tüm burnundakiler tüpe toplanıyor,rahat ediyor kızım ,biraz bağıra cağıra yapıyoruz ama rahat uyuyor sonra..dene istersen canım.:sm_confused:
ridacım bebeginde hayırlı ugurlu olsun rabbim saglıklı bişekilde kucana almayı nasip etsinn
rida gizem sağolun kızlar am adiyorum ya zor geldi biraz yarın akşam sekiz sabah sekiz çalışacakmış mırın kırın ediyo ya onada hak veriyorum çok yorucu diyo napıcamı bilmiyorum ..gizemcim çocukların hastalığı çok zor oluyo geröekten akşam alperende 10 dk bir ağlayarak uyandı sonra anladım burnu tıkalı nezle olmuş muharremde aynı artık havlar soğumaya başladı bitmmez hastalıkları ...bu arada bende elifi çok merak ediyorum neden yazmıyo acaba....
gizemcim ardaya geçmiş olsun..hala düzelemedi mi yavrum...Allah yardımcın olsun arkadaşım, arda seni zorluyor sanırım..ayperinin dediği gibi ardayı uyuttuğunda sen de yat dinlen..tabi okul açıldı..zaman bulabiliyor musun bilmiyorum..doktor kışın muhammede burun aspiratörü vermişti 30 cm kadar..ama imkansız yaklaştırmadı bir kere bile kullanamadık..şimdi oyuncak gibi oynuyor..her bir parçası bir yerde...
çalışmak konusunda eşim çalışmamı istemese de ben istiyorum..Allah Hayırlısını versin ne olacağımız belli değil..
rida gizem sağolun kızlar am adiyorum ya zor geldi biraz yarın akşam sekiz sabah sekiz çalışacakmış mırın kırın ediyo ya onada hak veriyorum çok yorucu diyo napıcamı bilmiyorum ..gizemcim çocukların hastalığı çok zor oluyo geröekten akşam alperende 10 dk bir ağlayarak uyandı sonra anladım burnu tıkalı nezle olmuş muharremde aynı artık havlar soğumaya başladı bitmmez hastalıkları ...bu arada bende elifi çok merak ediyorum neden yazmıyo acaba....
sağol canım arda bugün iyi ama bana geçirmiş bu sefer ben nezleyimlmaz:
ridacım bende arda yatınca yatıyorum öğleden sonraları öyle ayakta durabiliyorum zaten
rida canım mutlaka çalış erkekler istemez zaten rahatlığa alışıyor çünkü sen evdeyken her şeyi hallediyosun ona bişiy kalmıyor o yüzdeen ister ama sen mutlaka iş hayatına geri dön boşyeremi okudun
selam kızlar
ayperin ve ridacım bebişleriniz hayırlı olsun öpüyorumm
arkadaşım seni görmek ne güzel..inanamıyorum daha dün aklımdaydın ve bugün yazılarında karşılaştım..üstelik hamile olduğunu da öğrenince sevincim ikiye katlandı diyebilirim..iki mayıs annesi mart ayında bir daha anne oluyor..vallla gerçekten yalnız olmadığımı bilmek beni ziyadesiyle mutlu etti..bebişin cinsiyeti belli oldu mu arkadaşım..hamileliğin nasıl gidiyor..nehirsu nasıl..
ben hamileliğimi şu mide bulantılarım olmasa hiç anlamayacağım..şu ana kadar bir sorun olmadı neredeyse 4 aylık oldu 15 haftalık benimkisi SAT tarihim 26 mayıs ve Doğum 2-3 mart gibi görünüyor..sezaryen olacağım için şubat sonu diye tahmin ediyorum..hayırlısı bakalım
bu arada muhammedin ishali geçti arkadaşım..muzla papates püresiyle geçiştirmeye çalıştım.sağlık ocağından 4 adet ilaç aldım ama kullanmaya lüzum görmeden geçti çok şükür..4 günün sonunda..çok su ve tuz kaybetmiş bünyesi bir toz içecek verdiler..ama tadına bi baktım ben bile tiskindim..muhammede verdim tükürdü..içmeyince hepsini döktüm...işte böyle arkadaşım...verdiğin öneriler için de ayrıca teşekkür ederim..
aramıza tekrar hoşgeldin arkadaşım lütfen toparlanalım artık..gizem elif yasemin, ebru derya, gökçen, gülhan, çiğdem, tuğba, kardelennn elif, selma, eda, totsak adını sayamadığım tüm arkadaşlarıma sesleniyorum..lütfen bir araya gelelim..hepinizi seviyorum..
ah canım ama emiim artık bu fikre alışmışındır şimdi hayırlısı olsun
nehirsu hanımında azcık toparlanması güzel canım
bugün ardayı tekrar dra götürdük burun akıntısından ötürü tekar başladık peditusa du bakalım inş geçer bu sefer ya o burunaspiratörlerinden bizdede var ama borusu çok uzun değil acaba seninki farklımı?
dün gece inanırmısın uyandı 3 saat uyumadık çıldırdm artık :sinifsinif:
ama dediğin gibi yapılacak bişiy yok bekleyecez ve geçecek:gitme:
bu arada kızlar bugün kontrole gittim ve bebişimin cinsiyetini öğrendim...KIZIM OLUYORRRRRRR:)