Merhaba, benim aklımı kurcalayan bir kaç şey var size danışmak istedim biraz uzun olabilir başlıyorum
Öncelikle sat 2 ocak benim reglim 23-24 günde gelir ve kist falan yok sanırım geç döllenme ihtimali az bende. 1 şubatta evde test yaptım hastaneye gittim ardından kendi doktorum yoktu başka doktora girdim beta istedi abdominal baktı bir şey göremedi tabi beta 1600-2000 civarında çıkarsa vajinal görmemiz gerekir dedi o gün beta 858 çıktı 3 şubatta gittiğimde vajinal baktı kese gözüktü 0,41cm yazıyordu betaya gerek yok dış gebelikte değil 17 şubatta gel kan verip bakarız kalp atışı duyulur muhtemelen demişti. Benim 1 şubat öncesi regl olacakmış gibi karın ve bel ağrısı göğüs hassasiyeti mide bulantısı falan hepsi vardı. Sonrasında 1 ve 2 şubatta yorgunluk uyku bel ağrısı ve gösğüslerim inanılmaz acıyordu ara arada kasık ağrısı vardı bunlar sonradan geçti ama 4 ünde hafif kasık ağrısı dışında bir şey kalmadı sonra 8 Şubatta kendi doktoruma gittim kese beklediğimizden az büyümüş biraz dedi 0,8 civarı bir şey dedi ve abdominalde yolc sac benzeri bir şey yoktu tabi o boyutta beta ve progesteron bakalım dedi bir de şikayetlerimin de azaldığını söyledim bu tablo ile uyumlu dedi düşük ihtimal boş gebelik olabilir dedi ama kese çok düzgünmüş iki doktorda bunu söylemişti. 8 şubatta beta 7985 çıktı tam 2 kat değil sanırım ama yüksek bir oran gibi 0,66 ya kadar normal sayılabiliyormuş heralde progesteronda 11 çıktı doktorum değerler iyi dedi ama 8 mm de vajinalde yolc sac gözüküyormuş genelde acaba vajinal istesemiydim bilemdim doktorum 1 hafta 10 gün sonra gel bebeği görürüz dedi beta çok takip edilmiyor belli değerlerden sonra ama bu değer ile yolc sac ya da bebek gören var mı bir de şu vardı ilk ultrasonda 4+5 sata göre 4+5 ti 1 şubatta 8 şubatta ise sata göre 5+3 ultrasonda yine 4+5 ti buna benzer şeylet yaşayan var mı