arkadaşlar herkese iyi geceler....malum uzun zamandır yoktum aranızda..ama döndüm çok şükür.. hepinizi ne kadar özlediğimi tahmin bile edemezsiniz..uzun zaman birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşlarımızla sanal alemde öyle sağlam ve gerçek dostluklar kurmuşuz ki meğer..hayatımda ne kadar önemli bir yeriniz olduğunu yaklaşık 3,5 aydır sizden ayrı kaldığım bu sürede çok iyi anladım..hepinizi çok seviyorum..yokluğumda biliyorum ki bir sürü değişiklikler yaşanmıştır ama ben Rabbimden hepiniz adına hayırlı haberler almayı diliyorum..ben, muhammed ve henüz 14 haftalık olan bebişimiz (henüz cinsiyetini öğrenmemize 2-3 haftamız var.. ) çok iyiyiz...muhammed acayip derecede yaramaz bir çocuk oldu..artık bana kafa tutar hale geldi..bazen beni çileden çıkarsa da onu çok seviyorum..hepinizin evlatlarınıza duyduğunuz o en masum ve karşılıksız sevgiyi sonuna kadar sunuyorum ona. ANNEM diyor yaa tüm öfkemi söküp alıyor içimden...yaptığı tüm yaramazlıkların sonunda çektiğim tüm cefayı bir kalemde siliyor boynuma sarılışı...
annemi daha iyi anlıyorum ve çoook özlüyorum...