Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Evet evet 6.hafta itibariyle diyebilirim sabahları ve kahvaltıdan sonra ağırlıklı olarak midem boş kaldığı zaman hep öğürtü oluyor ama istifra etmiyorum. Devamlı ağzıma bişey atıyorum bugün beyaz leblebi aldım mesela iyi geldi tavsiye ediyorum. Bi de naneli şeker falan kullanıyorum devamlı
Ben ayva yedim biraz oturttu midemi sukur 🥰

İnşallah öyledir teşekkür ederim yanıtınız için benimde 5+6 bugün 18 ine randevu aldım ama cuma ya da cumartesi randevu bulursam değiştirebilirim 😅 merak ediyorum geç döllenme ihtimali hep var ama dediğim gibi benim döngüm 28 bile değil 23-24 olduğu için geç döllenme ise çok şaşıracağım. kanama son reglimden sonra hiç olmadı yerleşme falan bile hiç bir şey yok ve kese kenarları çok düzgün demişlerdi umarım böyle devam eder. Güzel görüntüler görürsünüz umarım sizde sonrasında buraya da yazarsanız sevinirim ☺️
İnşallah kuzum çok heyecanlıyım bakalım ne gorucem 😁 bu arada benim döngüm de 24 günde bir.

Kızlar doktora gittim. Kese göründü ancak daha önce 2 kere düşük yaptığım için her gün kan cıvıtıcı iğne olacakmışım. Moralim çok bozuldu. Doktorum normal bi durum dedi ama üzüldüm yine de.
Üzülmenize gerek yok Tekrar aynı şeyi yaşamamanız için bir önlem sadece ben de kullanıyorum içiniz rahat olsun

canım bence kanaması olanlar da korkmasın kanaması şakır şakır gelip sağlıklı doğum yapan da çok bazı bedenlerde kanama alanı oluyor ama düşük olmuyor
Benim doktorum bana sadece kanama olursa endiselen dedi ona istinaden böyle dedim. Kanama tehlikeli oluyormuş 🥺

benımde bugun baş dönmem var ama bende vertigo var malesef:( Hep bundan korkmustum ilaçta alamıcam napcam diye. Umarım geçer midemde bulanıyo:( Dramamine icebiliyormuyum acaba? Doktorada soramıyorum numarasını almadım. Kötü bir gün benım ıcın kısaca

Off arkadaşlar çok üzgünüm benim de kese var bebek yok
Canım başka doktora gittin mi? Devlet hastanesine mi gidiyorsun yoksa özel mi? Bazen devlet hastanesinin cihazları eski olduğu için kalp atışı bile zor duyulabiliyor, görüntü kalitesi açısından da aynı oluyor.

Ekşi olunca kizmi diyorlardi 😄aklima asla tatli bisey gelmiyor nrmldede pek sevmem tatli seyler ama hic gelmiyor aklima kisir cig kofte erik gibi syler cekiyor hep canim😄🌸🤰
Evet ya öyle deniyor ama bilemedim genel olarak iştahımda bir değişiklik yok, hafif kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var şuan onun dışında bir belirtim yok bol bol dinlenmeye çalışıyorum.

Back