- 18 Aralık 2008
- 291
- 1
Ay gizemcim her anlata sanki benim evi anlatiyor...Kayra 1 haftadan beri dizlerinin ustunde ayaga kalkiyor..Buldugu herseye tutundugu iicin (sandalye ,camasirlik gibi)kafasina dusurmeye calisyor..Gecen gun yataginda parmakliklra tutunup dizlerinin ustunde kalkmis,ellrinin ustune de cenesi yaslamis o kadar tatli bakiyordu ki..Bazende yeni cikan disleriyle bi siritip bakiyor ki,gozelrini de kisinca ayni carli gibi bi maymun oluyo kaydirigubbakcemile3
Dun benim de cinlerim tepemdeydi...Hersey batiyordu..Esime sakin tek kelime etme kalbini kirmiyim dedim...Her yeri kirip dokmek geldi iicmden ...Reglim daha yeni bitti 1 gun temiz kalmadan tekrar snacisi basladi.Sanki dogum sancisi oluyorum...Esim arbayi verdigi iicn arabasiz kaldik tam 1o gundur sokka yuuz gormuyorum ,patladim patliycam...Evi daha kadinla yeni topladik 1saat iicnde eskisindan betet hale getirdiler sanki tazmanya canavari,ya d amarmara fay hatti bizim evin cicnden gecmis gibi....Cildiriyorum sandim dun ..Bagirdim cagirdim kimse beni insna yerine koymuyor,hic biriniz bana acimiyorsunuz.omrum boyle gecip gidiyor.bi sinemya gitmeyeli 4yil olmus.benim 4 yil onceki hayatim bu degildi diye bagirdim cagirdim rahatladim ma aevdekileri goreceksiniz herkes bisey yapmak icn kosturuyo,kimsenin giki cikmiyor..Sonra rahatladikatn sonra da cok guldum....Kocam benim delirdigime kesin kanaat getirdi ...Bi bagirio,bi agliyo sonra arkasindna guluyo :roflol::roflol:Allah sonumuuz hayirede
çok haklısın cnm benim yanımda annem var ve ona rağmen çok yoruluyorum.Biraz titiz ve mükemmeliyetçiyim.Çocukda olunca epey yoruluyorum,çok haklısın cnm