• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 ÜÇÜZ ANNELERİ

Amiin hepimizinkini.
Cinsiyetleri erkek. Emmeleri en basından beri sıkıntılıydı 6-7ay kasık biberonla besledik ama baktık emecek gibi değiller biberona geçtik. Mama düzenli bi kullanımları olmadı hatta hasta oldugum süreçlerde sütüm azaldıgında mama vermeyi denedim kabul etmediler uykularında bile ağlayarak içiyorlar mamayı. On ay olacak anne sütü alıyorlar.
Bebek arabası ayrıl birleş modellerden aldık pierre cardinin volvo modeli. Bebek arabasından aslında memnunum ama sayılı kullanmışızdır çünkü bebeklerim ne bebek arabası ne puset ne oto koltugu h birine oturmayı yatmayı kabul etmiyorlar sadece uyuduktan sonra koyabiliyoruz.
Yatak olarakta büyüyen beşiklerden bir tane aldık henüz. İyice hareketlenene kadar birlikte aynı yatakta yattılar. Suan cok döne döne yattıkları için yatakta biri yatıyor diğerine baska yatak yaptık bir tane daha alacagız.
Yatak konusunda tek keske olsamıydı dediğim sallanması ama emin olamıyorum bizimkilerin gaz sıkıntısı aşırı fazlaydı yeni yeni azaldı sayılır kucak dısında durmuyorlardı ve öyle uyutuyorduk.
zorlu bir süreç gazlı bebek, emmeyen, bebek arabası vs kabul etmeyen bebekler allah yardımcınız olsun. benim büyük ihtimal erken doğum ve sezeryanla bu sorunlar daha fazla olacak biliyorum x3 olunca napcaz bilemiyorum. Anne sütü vermek hem ikiz hem ilerleyen aylarda geceleri daha zordur ama daha faydalıdır. büyüyünce farkını daha fazla görürsünüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back