2025 ÜÇÜZ ANNELERİ

Amin amin Allah razı olsun. Herkesin evladı sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. Sizin bebişleri bizim yerimize bol bol öpün. Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Amiiin ❤️
34+6 da oldu doğumum planlı sezeryandı. Benimkiler tek kese tek plesantaydı o yüzden doktorum daha fazla gebelik haftamı ilerletmek istemedi anne karnında ani kalp durmalar yaşanabiliyormuş diye önceliğimiz canlı doğum demişti.

Ayy maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin isteyenlere de tez zaman da nasip etsin inşallah

Amiiin ❤️
34+6 da oldu doğumum planlı sezeryandı. Benimkiler tek kese tek plesantaydı o yüzden doktorum daha fazla gebelik haftamı ilerletmek istemedi anne karnında ani kalp durmalar yaşanabiliyormuş diye önceliğimiz canlı doğum demişti.
Yaa maşallah kaç kg doğdular, küveze girdiler mı?

Çok heyecanlı bir süreç.
Allah yardımcınız olsun hem hamilelikte hem doğumda hem bebişlere bakarken.
Üç evladınıza da sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Ben de ikiz annesiyim iki taneyle bile feleğimizin şaştığı günler oluyor umarım hep neşeyle mutlulukla sağlıkla büyütürsünüz bebeklerinizi ☺️
Sağolun. Allah bağışasın yavrularınızı.
heyecanlı ve yüreğim ağzımda bir süreç. her zorlukla kolaylık da vardır diye telkin ediyorum kendimi. sizin bebek arabası ve yatak seçiminiz neydi? emzirme mama süreciniz nasıl gelişti? cinsiyetler nedir? bahsederseniz memnun olurum.

haftaya detaylıya mı gidiyorsun kaç haftalık oldun? bir kez acilde vajinal 37 ölçüldü ertesi gün doktorum 31 ölçmüştü. İki hafta önce perinatolog 36 ölçmüştü kendi doktorum yine 31 ölçtü. değer umrumda degil suanlik bu şekilde düşününce dört beş haftadır aynı devam ediyor güzel yani. İnşallah üç bebeğiniz de sağlıklıdır, çok değişik bir hiç perinatolog her organı gösterip sağlıklı dediğinde çok şükür diyordum. Aksi de bir şeyi değiştirmeyecekti her türlü evlat sonuçta ama iyi olduklarını bilmek çok güzel. Allah size de tattırsın o mutluluk gözyaşlarını. 🥹 Sizin adınıza üzüldüm kayınvalide de anne sonuçta ama işte hepsi bir olmuyor. Benim kayınvalidem çok çok iyi bir insan Allah ona uzun ömürler versin serklaj olduğumda annem gelemedi o geldi baktı bana. evet güçlü olmak zorundayız. Bebelere yazdığım deftere arada bir 'anneler de yorulabilir, incinenilir ama asla vazgeçmezler' yazıyorum. onlar için değil galiba kendime güç vermek için yazıyormuşum.

Canının istediği birkaç şeyi almaya başla bence de. Öyle iyi geliyor ki gidip gelip dolaplarını açıyorum. Anne kurban olur size diyorum. İnşallah kıyafetlerin içini doldurduklari günler de gelecek. Bebek arabası ben bir iki üçüz annesine sordum Prego Ibiza pro + travel sistem tekli kullanıyorlar. Bayağı pahalı ama onu almaui düşünüyoruz o yüzden nisan sonuna doğru erteledik onları. Park yatak da üç tane alacağız her türlü alınacak nasıl olsa. Bir de 5 ay birlikte yatamazlar gibi geliyor bana ya. İlla ki birbirlerini rahatsız edip uyandırırlar.
evet şu an 12+3 üm. gelecek hafta cuma 13+3 günümde perinatoloji randevum inş güzel haberler alırız.. perinatolog daha uzman ölçümlerde. ztn 25 üzeri isteniyor iyisiniz. ne sıklıkta muayeneye gidiyorsunuz?
defter fikri çok güzel olmuş haklısınız insan belki kendine yazıyor iyi bir motivasyon olur.
İlk öğrendiğimde ikiz diye bildiğimden iki zıbın almıştım. sonrası şoklarla geçti henüz alamadım inş haftaya yavaştan başlarım moral olur gerçekten. diğer hamileliklerimde çok hoşuma giderdi. annelik duygusu tavan yapardı. hele doğunca kıyafet değiştirmeye hiç üşenmezdim. sıcak havalarda günlük banyo kıyafet değişimi yapmaya bayılırdım. onları aldığım günleri hatırlardım şükrederdim.

araba konusunda güzel araba kullanışlı duruyor. tekli derken tek tek 3 tane mi almayı düşünüyorsunuz?

evet şu an 12+3 üm. gelecek hafta cuma 13+3 günümde perinatoloji randevum inş güzel haberler alırız.. perinatolog daha uzman ölçümlerde. ztn 25 üzeri isteniyor iyisiniz. ne sıklıkta muayeneye gidiyorsunuz?
defter fikri çok güzel olmuş haklısınız insan belki kendine yazıyor iyi bir motivasyon olur.
İlk öğrendiğimde ikiz diye bildiğimden iki zıbın almıştım. sonrası şoklarla geçti henüz alamadım inş haftaya yavaştan başlarım moral olur gerçekten. diğer hamileliklerimde çok hoşuma giderdi. annelik duygusu tavan yapardı. hele doğunca kıyafet değiştirmeye hiç üşenmezdim. sıcak havalarda günlük banyo kıyafet değişimi yapmaya bayılırdım. onları aldığım günleri hatırlardım şükrederdim.

araba konusunda güzel araba kullanışlı duruyor. tekli derken tek tek 3 tane mi almayı düşünüyorsunuz?
normalde kanımda enfeksiyon çıkıyordu haftalık gidiyordum, şimdi üç haftaya çıkarttı doktorum. Şuan bir sıkıntı yok çok şükür.

ben nedense ilk kanda gebelik pozitif gördüğümden beri üçüz dediğim için evde her şey üçer tane şuan 😅 Allah bağışlasın hepsini, ben o cicili bicili kıyafetleri güzel güzel giydirecegimize inanıyorum. Birini yıkarken içerden diğeri ağlayacak, biri emerken biri uyuyakalacak. Heyecanlanıyorum onların güzelliğini düşündükçe.

Hayır bebek arabası olarak ekstra bir tane daha alacağız demek istedim. Bizde başka çocuk olmadığı için başka araba yok halihazırda. ikiz olanı bir tane de tekli alacağız inşallah.

normalde kanımda enfeksiyon çıkıyordu haftalık gidiyordum, şimdi üç haftaya çıkarttı doktorum. Şuan bir sıkıntı yok çok şükür.

ben nedense ilk kanda gebelik pozitif gördüğümden beri üçüz dediğim için evde her şey üçer tane şuan 😅 Allah bağışlasın hepsini, ben o cicili bicili kıyafetleri güzel güzel giydirecegimize inanıyorum. Birini yıkarken içerden diğeri ağlayacak, biri emerken biri uyuyakalacak. Heyecanlanıyorum onların güzelliğini düşündükçe.

Hayır bebek arabası olarak ekstra bir tane daha alacağız demek istedim. Bizde başka çocuk olmadığı için başka araba yok halihazırda. ikiz olanı bir tane de tekli alacağız inşallah.
çok şükür. daha iyiye gider umarım.

siz üçüz olduğunu bilmeden mi üçüz hissettiniz:KK200: sağlıkla giyerler inşallah her seyi. araba benim de tek var ikiz alcaz mecburen. önlü arkalı sürmesi kolay gibi. ikisi yanyana olanlar var bazıları ılerde yanyana olmak isterler diğeri zorlar fln yazmış ama onla da yürümesi dar yerledern geçmesi ve asansör işi çok zor olur diye düşünüyorum. yanyanaların ayrılanları da varmış.

Mama ve emzik de hazırlasam mı diye düşünüyorum. pek yorum yok etrafta. ben diğer çocuklarıma hiç mama ve emzik kullanmadım. ama üçü aynı anda olunca emzirmeye yetişebilir miyiz sakinleştirmek için daha çok emzik ihtiyacı olur gibime geliyor. siz ne düşünüyorsunuz?

çok şükür. daha iyiye gider umarım.

siz üçüz olduğunu bilmeden mi üçüz hissettiniz:KK200: sağlıkla giyerler inşallah her seyi. araba benim de tek var ikiz alcaz mecburen. önlü arkalı sürmesi kolay gibi. ikisi yanyana olanlar var bazıları ılerde yanyana olmak isterler diğeri zorlar fln yazmış ama onla da yürümesi dar yerledern geçmesi ve asansör işi çok zor olur diye düşünüyorum. yanyanaların ayrılanları da varmış.

Mama ve emzik de hazırlasam mı diye düşünüyorum. pek yorum yok etrafta. ben diğer çocuklarıma hiç mama ve emzik kullanmadım. ama üçü aynı anda olunca emzirmeye yetişebilir miyiz sakinleştirmek için daha çok emzik ihtiyacı olur gibime geliyor. siz ne düşünüyorsunuz?
benim aşılamada doktor üç yumurta büyüdüğünü asistanina söylerken duymuştum. tuttuğunu öğrenince de -eşimde problem yoktu- beta da yüksek çıktı biraz ben hemen üçüz demiştim, kimse bana inanmamıştı. Bir on gün sonra falan keseleri gördük zaten, ondan sonra başladı curcuna.

Benim araştırmalarım sonucu en makul bebek arabası bu gibi geldi bana. Arada birbirlerine döndürürüz falan dedim. Diğer önlü arkalı olanlarda çocuklar birbirlerine vurabiliyorlar ayaklarıyla diye duydum. Yanyana olanları mümkünatı yok kullanamam. Kapılardan geçerken çocukları deviririm öyle bir şey ahfdbjd.

Philips avent önerdiler bana biberonu da emziği de ondan aldım. İnşallah emzik tutarlar. Mama da hipp prematüre var aklımda ama almayı düşünmüyorum önden. Hastane ne isteyecek ona göre alırız dedim. Bez ıslak mendil falan aldık biraz.

Merhabalar. İki yıllık bir tedavi süreci sonrası üçüz bebeklerime hamile olduğumu öğrendim. Şuan 18+4 günlük bir kız, iki erkek bebek bekliyoruz. Önceki dönemlerde burada üçüz anneleri süreçlerini çok güzel paylaşmışlar, umarım ben de süreci paylaşabileceğim başka yoldaş bulabilirim. 🩵🩷🩵
Öncelikle hayırlı olsun ne detavisi görmüştünüz ben femara kullandım 4 yumurtam gelişmiş aşılama olacaktı ama 4 yumurta olduğu için iptal edildi ve bana ilişkiyi bile yasakladılar ama ben anne olmak istiyorum 4 şansım var belki biri tutunur geçen ay da 3 yumurta vardı olmamıştı sin nasıl bir tedavi gördünüz nasıl ilerlediniz benim 2 senedir hiç olmadı çok istiyorum olmasını

Öncelikle hayırlı olsun ne detavisi görmüştünüz ben femara kullandım 4 yumurtam gelişmiş aşılama olacaktı ama 4 yumurta olduğu için iptal edildi ve bana ilişkiyi bile yasakladılar ama ben anne olmak istiyorum 4 şansım var belki biri tutunur geçen ay da 3 yumurta vardı olmamıştı sin nasıl bir tedavi gördünüz nasıl ilerlediniz benim 2 senedir hiç olmadı çok istiyorum olmasını
Gonal-f kullandım her iki aşılamada da. Doktor tutmasına ihtimal vermiyordu ondan yaptı aşılamayı iptal etmeyi falan kimse söylemedi bana. Biri tutunur diyorsunuz ama hepsi de tutunabilir, o daha da sancılı bir süreç görüyorsunuz işte bizi.

Gonal-f kullandım her iki aşılamada da. Doktor tutmasına ihtimal vermiyordu ondan yaptı aşılamayı iptal etmeyi falan kimse söylemedi bana. Biri tutunur diyorsunuz ama hepsi de tutunabilir, o daha da sancılı bir süreç görüyorsunuz işte bizi.
Sizin kaç yumurtanız vardı haliniz bence çok tatlı ne güzel bebişlerinize kavuştunuz hepsinin tutma ihtimali çok düşük zaten aşılama da olmuyor doğal yolla da olmadı 2 yıldır

Sizin kaç yumurtanız vardı haliniz bence çok tatlı ne güzel bebişlerinize kavuştunuz hepsinin tutma ihtimali çok düşük zaten aşılama da olmuyor doğal yolla da olmadı 2 yıldır
Üç yumurta büyümüştü biri 21mm ikisi 17mm'di. Allah'ın izniyle kavuşacağız tabiki ama daha kavuşmadık doğana kadar hatta doğduktan sonra da bir sürü risk var. Evet aşılamanın başarı şansı düşük oluyor. Başka problem var mı peki rahimde vs?

Üç yumurta büyümüştü biri 21mm ikisi 17mm'di. Allah'ın izniyle kavuşacağız tabiki ama daha kavuşmadık doğana kadar hatta doğduktan sonra da bir sürü risk var. Evet aşılamanın başarı şansı düşük oluyor. Başka problem var mı peki rahimde vs?
Hayır pco var sadece fsh ve lh hormonlarım yüksek onun harici bik sıkıntı yok eşimde de sıkıntı yok daha nasip olmadı
Maşallah sizin hepside tutmuş ne güzel

Sağolun. Allah bağışasın yavrularınızı.
heyecanlı ve yüreğim ağzımda bir süreç. her zorlukla kolaylık da vardır diye telkin ediyorum kendimi. sizin bebek arabası ve yatak seçiminiz neydi? emzirme mama süreciniz nasıl gelişti? cinsiyetler nedir? bahsederseniz memnun olurum.
Amiin hepimizinkini.
Cinsiyetleri erkek. Emmeleri en basından beri sıkıntılıydı 6-7ay kasık biberonla besledik ama baktık emecek gibi değiller biberona geçtik. Mama düzenli bi kullanımları olmadı hatta hasta oldugum süreçlerde sütüm azaldıgında mama vermeyi denedim kabul etmediler uykularında bile ağlayarak içiyorlar mamayı. On ay olacak anne sütü alıyorlar.
Bebek arabası ayrıl birleş modellerden aldık pierre cardinin volvo modeli. Bebek arabasından aslında memnunum ama sayılı kullanmışızdır çünkü bebeklerim ne bebek arabası ne puset ne oto koltugu h birine oturmayı yatmayı kabul etmiyorlar sadece uyuduktan sonra koyabiliyoruz.
Yatak olarakta büyüyen beşiklerden bir tane aldık henüz. İyice hareketlenene kadar birlikte aynı yatakta yattılar. Suan cok döne döne yattıkları için yatakta biri yatıyor diğerine baska yatak yaptık bir tane daha alacagız.
Yatak konusunda tek keske olsamıydı dediğim sallanması ama emin olamıyorum bizimkilerin gaz sıkıntısı aşırı fazlaydı yeni yeni azaldı sayılır kucak dısında durmuyorlardı ve öyle uyutuyorduk.

Back
X