demek herkesin durumu aynı geceleri çatlatıyo benimkide saat 5.30 dada kalkıyo daha uyumuyo saat 10 gibi yatıyo az sonra yatracam gündüzde huysuz zaten her tarafı karıştırma peşinde bir yerlere tutunup dizleri üzerinde kalkmaya başlamış 1 dk yalnız bırakamıyomya hemen bişiyler karıştrıyo bende çok bunaldım ya hergün ayn alışmamışım evde olmaya bukladar işe güce zor geliyor ardada husuz olunca dün patladım ağladım canı sıkılıyo diye eşimde üzüldü
yarencimmmmm canım daha sık gel ya herkes hep burda olsa keşke
ebrucum üzülme ya inş sınavın iyi geçse daha fazla ilgilenirsin kaybettiği kiloları alır yunus emre
ardada çok iştahsız hiçbişiy yemiyor normalde fena yemezdi aslında galiba ardada zayıfladı ya sanki yüzü süzülmüş eşimde diyo zayıfladı diye bende üzülüyom zayıflıyo diye ama dişe bağlıyorum inş diştir sorunu dra da götürmek istemiyom dr daki tüm çoçuklar hasta öksürüyor aksırıyor arda daha yeni iyileşti bi daha kapmasın diye
gökçen nasıl oldu kuzey iyileştimi
elif canım senin işin daha bi zor bide mercanı düşünüyon aman o uyusun o rahat etsin derken daha bir yoruluyon valla ben bu halle galiba ikici bebişi kaldıramam
yasemin sen nasıl oldun mert iyimi?
ya ben şu veleti uyutayım yine tv ye tırmanma peşinde