- Konu Sahibi suphankardeleni
amin çok teşekkür ederim. ben deha cinsiyetleri bilmediğim için başlamadım alışverişe. Aldıklarınızı sağlıkla giysinler inşallah minikler. Stressiz olmaya çalışmak lazım her zamankinden fazla bu dönemde. benim verdiğim örnek antalyada bir arkadaş netten de takip ediyorum ilk ögrendiğimde bana baya destek oldu tanımadan allah razı olsun. benimkilerin arasında zar var mı yok mu birşey demedi 8. haftada baktı en son o gün ögrenmiştik üçüz olduğunu ve hayatımda hiç duymadım böyle bir durumu yaşayanı ki aklıma hiçbir soru gelmedi şoktan. ama birkaç makale okudum arada zar varsa 14. hafta gibi net görünür diyor sonrasında da gerginlikten görünmez olur diyor. ztn normal amniyon zarının yarısı kalınlıkta olurmuş drlar cogunlukla 14 hafta öncesi zor farkederler diye yazıyor. bu muayenede ilk soracağım soru bu olacak ztn.Allah hepimize kolaylık versin. Eşlerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Ben öğretmenim üçüz olduğunu öğrenince işi bıraktım, özelde çalışıyordum. Bir de şimdi yavaş yavaş alışverişe başladık dehşet bir şeyler olducepte para falan kalmadı. Bugün gittiğim perinatolog da 37. haftada doğum yapan üçüz olduğunu söyledi maksimum 36 duymuştum. Sizin tek yumurta ikizlerinin arasında zar var değil mi? Benim bebekler tamamen farklı plasentadan beslenmesine rağmen ağırlık farklılıkları var. Çünkü kapasitemiz belli beslenmeye çok ağırlık versek bile bulantı vs ister istemez çocuklar var olanı bölüşüyor o kadar fark olur. Sadece güzel haftalarda doğursak 34-35 gibi çok güzel olacak. Hem kendime hem de sana dua ediyorum inşallah bu haftaları görebiliriz.
bn de mühendisim çalışıyorum aynı zamanda başka çocugum da var. çok yorucu bir süreç geciriyorum. tadına varmak istiyorum ama her gün yeni bir olumsuz haber almaktan korkar oldum. olumluya odaklanmaya calışırım hep ama suan bu konuda ıyı değilim. tiroid ilacı başladık en son onun etkisi midir bilmiyorum 3 gündür çok seyrek hatta kahverengi leke geldi. dün akşam 2-3 damla kadar kıpkırmızı kan geldi bir daha gelmedi sabah minnacık kahve leke.... bu kadar progestan fitil ve igne kullanıyorum halen kanama???? dr kahverengi korkulacak birsey yok dedi ama dün aksam çok korktum allahtan devam etmedi. ilk çocugumda 8. haftada birden litrelerce kan bosaldı zor yetiştirdiler ambulansla kanama keseye dayanmıştı progestanla kurtardılar yavrumu. şimdi her an canım burnumda geziyorum ve dinlenemiyorum. sizde bu dönemde bu tarz kanama leke oldu mu? progestan kullanıyor musunuz ? ayrıca ilk dogumunuz mu olacak?