2000 adım özel olarak yaptığın spor mu? Gün içinde yürüdüğün değil di miİyi akşamlar kızlar bugünki menüm: klasik Karatay akşam fırında balık yanında bol yeşillikle salata spor olarak 2bin adım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2000 adım özel olarak yaptığın spor mu? Gün içinde yürüdüğün değil di miİyi akşamlar kızlar bugünki menüm: klasik Karatay akşam fırında balık yanında bol yeşillikle salata spor olarak 2bin adım
Aksam yemek yemiyor musunMENÜM
8.30
1 haş yum
1kk peynir
2 çeri dom
Yeşillik
15.00
1 fincan kahve
17.30
4 küçük haşlama içli löfte
salata
1 sb ayran
su 2lt
spor
1.5 saat yürüyüş
akşam biraz daha yürüyeceğim
Bütün gün yediğim bu çiğnemeyi kapattım çay su içmeye devamAksam yemek yemiyor musun
Bugün işe gitmedim koşu yolunda biraz yürüdüm normalde salona gidiyorum ben2000 adım özel olarak yaptığın spor mu? Gün içinde yürüdüğün değil di mi
Güzel menü afiyet olsunMENÜM
8.30
1 haş yum
1kk peynir
2 çeri dom
Yeşillik
15.00
1 fincan kahve
17.30
4 küçük haşlama içli löfte
salata
1 sb ayran
su 2lt
spor
1.5 saat yürüyüş
akşam biraz daha yürüyeceğim
Soda sade miydi sade olanı yararlı afiyet olsunBen de yazayin
Sabah ki kahvaltimi foto atmistim
Ara
Bir avuc fistik
Bir avuc kabak cekirdegiogli
Oglen
Ispanak yemegi yogurt
Ara
Sade kahve
3 avuc cekirdek
10tane fistik
1 kurabiye
Bir soda komsuya gittik kacirdim biraz
Akasam
Kaynamis tavuk baget
Yesil salata
Evet sade sodaydi bir de kahveyi de sodali yapiyorum bir arkadas soyledi bol kopuklu oluyoSoda sade miydi sade olanı yararlı afiyet olsun
O zaman çok olmamış afiyet olsun canım bende severim sodalı kahveyiEvet sade sodaydi bir de kahveyi de sodali yapiyorum bir arkadas soyledi bol kopuklu oluyo
Cekirdek cerez fistik uzum gibi seyleri yiyince cok kacirmisim gibi geliyorO zaman çok olmamış afiyet olsun canım bende severim sodalı kahveyi
Spor yap CanımHerkese iyi akşamlar kızlar
İçime bir şey kaçtı sanki yiyip yiyip doymuyorum bugün. Bütün gün yedim
Verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım galiba
@yesa1 de yok ortalıkta. Motıve olamıyorum sensiz![]()
Döne artık dönnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
Yesa izinli canım. Sen kendine başka badi bul gelene kadar.Herkese iyi akşamlar kızlar
İçime bir şey kaçtı sanki yiyip yiyip doymuyorum bugün. Bütün gün yedim
Verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım galiba
@yesa1 de yok ortalıkta. Motıve olamıyorum sensiz![]()
Döne artık dönnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsun nesi vardı canım.Kizlar yarin minik oglusum ameliyat olucak2 gündür kendimi fena yemeklere ve abura cubura vurdum güya korkularimi bastiriyorum düsünmemeye calisiyorum. Ameliyati kücük bisey ama oglumda daha kücücük
![]()
Bu hafta katilamicam araniza bilginiz olsun.
geniz eti alincak ve kulak zarina kesik atilip tüp takilcakGeçmiş olsun nesi vardı canım.
Cok gecmis olsun Allah sifa verdinKizlar yarin minik oglusum ameliyat olucak2 gündür kendimi fena yemeklere ve abura cubura vurdum güya korkularimi bastiriyorum düsünmemeye calisiyorum. Ameliyati kücük bisey ama oglumda daha kücücük
Kolaymış gerçekten ama işte ana yüreği rabbim şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsun.geniz eti alincak ve kulak zarina kesik atilip tüp takilcak
Acil şifalar diliyorum kuzucuğaKizlar yarin minik oglusum ameliyat olucak2 gündür kendimi fena yemeklere ve abura cubura vurdum güya korkularimi bastiriyorum düsünmemeye calisiyorum. Ameliyati kücük bisey ama oglumda daha kücücük