Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun.Allah şifa versin canımkızlar ben hastayım iki gündür spor yalan oldu yaa kendimi özledim![]()
Canımmm günaydınnGünaydınlar mutlu pazarlar
eşim uyanmadiysa madem bende güne kahve ile başlarım![]()
Bu hafta çok düzenli yaptın canım maşallah sana 1 kilo eksiler seni bekliyorCanımmm günaydınnharika bir gün olsun inş.şimdi eşofmanlarımı giydim leslie 5 mil zamanıı
![]()
Ay canım inşallah.bu haftada çok sıkı devam edeceği..eksi 1 kilo olsa daha ne isterimBu hafta çok düzenli yaptın canım maşallah sana 1 kilo eksiler seni bekliyor![]()
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Canım çoook geçmiş olsun.zor bir durum yaşamışsınız.ufaklıkta korkmuştur.dediğin gibi Allah beterinden korusun.İyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Herkese günaydin kizlar.
Hafta sonu bol kaçamakli geçti. Tabiki normal olarak sabah tartıda iyi bir artı gördüm.
yesa de yok ortalıkta. Rakibem nerelerdesin.dön artık birbirimizi gaza getirelim.yoksa olmuyor böyle
![]()
Bizim bi yarış vardı dimi. Ben kesin kaybettim.Canım çoook geçmiş olsun.zor bir durum yaşamışsınız.ufaklıkta korkmuştur.dediğin gibi Allah beterinden korusun.![]()
Hoşgeldin yuvana. Tartıldın mı sabah.Burdayım canım artık
İznim bitti dondum artik
Bol su ile gune başladı