• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canımmm günaydınn :KK66: harika bir gün olsun inş.şimdi eşofmanlarımı giydim leslie 5 mil zamanıı:spor::spor::KK36:
Bu hafta çok düzenli yaptın canım maşallah sana 1 kilo eksiler seni bekliyor;)

vücudum direnç moduna mı girdi nedir kilom sabit ya da 100-200 gr fazla çıkıp duruyor 1 saat yürüyüş yaptığım halde. sabah beyaz peynir domates falan yedim, kocaman bir kase cacık yaptım tuzsuz, gün sonuna kadar sırf onu yicem, sıvı dışında bir şey almıcam vücudu şaşırtmak adına. işe yarar umarım

MENÜM
11.00
Tam buğday unundan ıspanaklı gözleme
18.30
2 sb kefir
su 2lt şimdilik
acıkınca kefir içerim tekrar bu günlük bu kadar

Menüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00
1 yum ile kaşarlı mantarlı Yeşil soğanlı omlet
2 kk peyn.16 zeytin.2 çeri.1/4 salatalık.yeşillik.çay

Öğle 13.00
2 yk bamya.3 yk yeşil mercimek.1 bardak kefir.
1 avuç kuruyemiş.filtre kahve

1 yeşil çay

Akşam 18.30
1 kase çorb.1 tabak kıymalı kabak.2 yk semizotu salatası
1 avuç ayçekirdeği
Su 3lt.
Spor 1sa 15 dk Leslie 5 mil

iyi akşamlar kızlar.
sabah: 3 kk beyaz peynir, 2 cherry domates, şekersiz nescafe
ara yeşil çay
öğle 2 kase tuzsuz cacık, 2 avuç haşlanmış tavuk göğsü
ara şekersiz nescafe
akşam 3 kase tuzsuz cacık, 1 haşlanmış yumurta

su şimdilik 2 litre, 3 olur. bugün spor yapasım yok :( sırf sıvı alayım dedim bugün ama cacık içtikçe karnım acıktı :) yarından itibaren 2-3 gün sabah yumurta ve öğle-akşam sırf sirkeli salata yicem.

İyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.

İyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Çok geçmiş olsun canım
Şimdi nasıl iyi mi oğlun
Rabbim evlatlarımızı korusun

Çok geçmiş olsun canım
Allah korumuş.
Rabbim şifa versin

Canım çoook geçmiş olsun.zor bir durum yaşamışsınız.ufaklıkta korkmuştur.dediğin gibi Allah beterinden korusun.:dua::KK200:

Herkese günaydin kizlar.
Hafta sonu bol kaçamakli geçti. Tabiki normal olarak sabah tartıda iyi bir artı gördüm. :kızgın::kızgın::kızgın:
yesa yesa de yok ortalıkta. Rakibem nerelerdesin.dön artık birbirimizi gaza getirelim.yoksa olmuyor böyle :KK43:

Herkese günaydin kizlar.
Hafta sonu bol kaçamakli geçti. Tabiki normal olarak sabah tartıda iyi bir artı gördüm. :kızgın::kızgın::kızgın:
yesa yesa de yok ortalıkta. Rakibem nerelerdesin.dön artık birbirimizi gaza getirelim.yoksa olmuyor böyle :KK43:

Burdayım canım artık

İznim bitti dondum artik

Bol su ile gune başladı

Back
X