• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim bi yarış vardı dimi. Ben kesin kaybettim. :KK43: bu gün 1 kilo 200 gr fazla çıktım :cry:
Canım ben çok kararlıyım bu hafta da.haftasonu iki günde 5 mil yaptım.kaçamaksız geçti.inşallah 61leri görürüm.bizim yarışın birincisi şimdiden benim o zaman ;)
Ama sende bırakmaaa 5 gün var daha koskacamn 5 günn

Anka Anka canım çok geçmiş olsun ayy nasıl kötü olmussunuzdur Rabbim bidaha yaşatmasın...

İyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Geçmiş olsun şimdi nasıl

Hanımlar beni de alın lütfeen. motivasyona inanılmaz ihtiyacım var.

Güncel boyum ve kilom: 158-53

Hedef Kilom: 47
Benim hikayem ise şöyle..
2015 haziranında evlenmeden önce 46 kiloydum. düğün zamanı 48 oldum. 2016 ekim ayına kadar ise 50 kiloydum.6 ayda ise 3 kilo alarak hayatımda hiç olmadığım bir kiloya yan, 53 kiloya çıktım. Kıyafetlerime zar zor sığıyorum. Pörtlemiş midem ise beni en çok rahatsız eden şey. Ne olur 3 ayda 6 kilo vermeme yardımcı olun. Birlikte verelim:))

sabah: 1 haşlanmış yumurta, şekersiz nescafe
az önce kocaman bir tabak beyaz peynirli salata yedim, sirkeli ve limonlu. salata kurutma kabına yaptım salatayı, devasa bir şey oldu, kalanını da ilerleyen saatlerde bitiririm muhtemelen. birkaç gün bu şekilde beslenicem, inşallah sonuç alırım. kaloriyi çok azaltmadıkça kilo veremiyorum o yüzden salatayla bu işi çözmeyi umuyorum. ilerleyen günlerde lor peyniri, haşlanmış mercimek vs. de eklicem salataya beyaz peynir yerine.

MENÜM
10.00
4 dilim peynir
1 dilim ekmek
yeşillik
domates
3 dilim salatalık
14.30
1 fincan Türk kahvesi
1 kaşık kuru üzüm
3 badem
17.40
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı
su 1.5 lt şimdilik
spor akşam yürüyüş 30 dakika civarı

İyi akşamlar kızlar. Dun oğlum küçük bir kaza geçirdi başına dikiş attırdık. İki gündür onla uğraşmaktan giremedim kusura bakmayın. Allah korudu tam ense kısmı yani bi de. Rabbim beterinden esirgesin. Çok korktum.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın

MENÜM
10.00
4 dilim peynir
1 dilim ekmek
yeşillik
domates
3 dilim salatalık
14.30
1 fincan Türk kahvesi
1 kaşık kuru üzüm
3 badem
17.40
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı
su 1.5 lt şimdilik
yemekleri zeytinyağlı mı yiyorsun, tereyağlı mı? bir de haftada ortalama kaç kg veriyorsun

sabah: 1 haşlanmış yumurta, şekersiz nescafe
az önce kocaman bir tabak beyaz peynirli salata yedim, sirkeli ve limonlu. salata kurutma kabına yaptım salatayı, devasa bir şey oldu, kalanını da ilerleyen saatlerde bitiririm muhtemelen. birkaç gün bu şekilde beslenicem, inşallah sonuç alırım. kaloriyi çok azaltmadıkça kilo veremiyorum o yüzden salatayla bu işi çözmeyi umuyorum. ilerleyen günlerde lor peyniri, haşlanmış mercimek vs. de eklicem salataya beyaz peynir yerine.
Çok lezzetli olmuştur eminim salatan..afiyet olsun

MENÜM
10.00
4 dilim peynir
1 dilim ekmek
yeşillik
domates
3 dilim salatalık
14.30
1 fincan Türk kahvesi
1 kaşık kuru üzüm
3 badem
17.40
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı
su 1.5 lt şimdilik
Çok az yemişsin.doyuyursan ne iyi canım.afiyet olsun

Menüm
Sabah 6 30 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.00
1 has yum.3 çeri.2 kk eski kaşar.20 zeytin.2 silor salatalık
2 ceviz.açık çay

Öğle 12.00
1 kase sebze çorb.1 tabak kıymalı kabak yemeği.
1 kase yoğurt

Akşam 18.30
7 fırın köfte.1 soğan ızgara.1/2 bardak şalgam suyu
1 avuç çiğ kuruyemiş
Su 3lt
Spor 5 mil

Back
X