15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hatunlar hepimize boool eksili ve mutlu bir haftasonu dilerim bol proteinli bir kahvaltı yaptım.az önce de leslie 5 mil bitirdimm ama yordu valla

8 Nisan 2017 Cumartesi
SPOR LİSTESİ...

1.Korhilalp:leslie 5 mil 1sa 10dk.
2. anka_misali: Leslie 3 mil 30 sn plank

Herkese selam .ilk 3 e giren arkadaşları tebrik ederim.afferin kız hepinize .yemeyince abur cubur ekmek böyle oluyor ama gel de bunu nefsine anlat .
Gram gram versem de dün akşam kocam sen zayifladin mi dedi.aslında 1.5 kilo verdim ama ben 15 kilo vermiş gibi gururla Evetttt dedim.kaldı 6.5 kilo .
Aslında kızlar söyle bir 2 iki hafta sıksam disimizi olacak da dur bakalım. Basaracagiz

günaydın kızlar. 2 haşlanmış yumurta, 2 domates ve 1 bardak sütle güne başladım. geçen gün diyeti bozarak aldığım gramları dün çok sıkı tutarak verdim neyse ki ve motivasyonum geri geldi, tam gaz devam :) gün içinde 1 saat yürüyüşümü de yapıcam. yavaş yavaş alıştım 1 saat yürümeye, çok sıkılıp yarım saatte dönüyordum ama artık nike+runı 1 saate kurdum yolun yarısını tamamladınız falan diye bildirim yapınca biraz gaza geliyorum :)) ilk 3e giren arkadaşları ve kilo veren herkesi tebrik ederim. önümüzdeki hafta birinciliğe oynicam :))

Canım sana noldu sen cook iyi gidiyordunnnn

Bu hafta çok feci grip oldum yesa, ben grip olunca da iştahım açılıyor ilaçlar falan derken. Spor da yapamadım. Toparlanayım yine kaldığım yerden eksilere devam ederim inşallaah, Allah sağlık versin yeter ki.

Anladım canım

Bu hafta beraber toparlanalim cuma birinci ve ikinci biz olalım :)

İnşallah kuzum 63 ü görürsem çok mutlu olurum inşallah tabi

selam kızlar. bugünkü menüm;

sabah 2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 1 bardak süt
öğle yarım paket altınbaşak, beyaz peynir, domates
ara 1 kırmızı elma
akşam haşlanmış tavuk göğsü, domates

2 litre su. 2 şekersiz nescafe. bir saat sonra 60-65 dklık bir yürüyüş yapabilirim. hiç canım istemiyor ama bakıcam duruma göre. belki bugün dinlenme günü de yapabilirim.

8 Nisan 2017 Cumartesi
SPOR LİSTESİ...

1.Korhilalp:leslie 5 mil 1sa 10dk.
2. anka_misali: Leslie 3 mil 30 sn plank
3. Kakaovanilya: 46 dk yuruyus

bir daha bu saatte yürüyüş yapmıcam çok acıktırıyor, gece vakti yarım paket altınbaşak ve 1 salatalık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…