- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
akşam yemeği faslını kapattım az önce, 2 haşlanmış yumurta 2 cherry domates 1 salatalık, marulun iç kısmındaki yapraklardün akşam bozduğum için bugünü çok sıkı tuttum şu ana kadar, inşallah gece de bir şey yemeden dururum.
sabah 1.5 haşlanmış yumurta
öğle 1 büyük kase yoğurt, 1 salatalık, 1 domates
akşam yine yoğurt yemeyi düşünüyorum, çok acıkırsam bir paket altınbaşak yerim. su 1.5 litre, 3e tamamlıcam. dün akşam bozduğum için dünkü kilomdan 600 gram fazla çıktım, onu yarına vermiş olmam lazımmm. köpeğim veterinere bakıma gitti, eve getirdiklerinde 1 saat yürüyüşümü de yapıcam.
Ben de alacağım da markası neydi senin.Adımsayarım var canım
Ben de alacağım da markası neydi senin.
Teşekkür ederim canım. Memnun musun peki. Omron var hepsi burada da onu mu alsam bilemedim. Pek yürüdüğüm de yok da işte evde iş yaparken falan kaç adım atıyorum merak ediyorum
Bn memnunum canım.belime takıyorum.o ölçüyor.sağlık ocaklarında da veriliyormuş.bir arkadaşım almış.ben sormadım ama sen bir sor.sağlık bakanlığnn da 10.000 adım kamp.varya o yüzden ücretsiz sağ.oc.dan alınabiliyormuşTeşekkür ederim canım. Memnun musun peki. Omron var hepsi burada da onu mu alsam bilemedim. Pek yürüdüğüm de yok da işte evde iş yaparken falan kaç adım atıyorum merak ediyorum
Spor listesi yapildi mi kizlar goremedim?
Sordum canım da 100 tane gelmiş bitmiş. Bi de vücut kitle endeksine göre vermişler sana vermezdik zaten dedi hemşireBn memnunum canım.belime takıyorum.o ölçüyor.sağlık ocaklarında da veriliyormuş.bir arkadaşım almış.ben sormadım ama sen bir sor.sağlık bakanlığnn da 10.000 adım kamp.varya o yüzden ücretsiz sağ.oc.dan alınabiliyormuş
Eline sağlık canım herkesi tebrik ediyorum burada ilk defa dereceye girdim oleyyy1. Bluelight14
2. Tevafuk55
3. Sily
Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum süpersiniz kızlar
Bende bir aydir evimde yoktum sehir disindaydim pazar gunu doncem bol bol misfirlik gexmeler atlattim buna ragmen almadim yuppiii amaaa pzt yulaf ezmesi diyetine gircemdaha iyisini yaparsın canım
pazartesi günü benim için bol kalorili gün olacak ama cumaya kadar toparlarım inşAllah
Anladım canımm.bu da güzel bişey ama zayıf görünüyorsun demek kiSordum canım da 100 tane gelmiş bitmiş. Bi de vücut kitle endeksine göre vermişler sana vermezdik zaten dedi hemşirebeni zayıf gordu galiba
Anladım canım.bu da güzelmiş demek ki fazlalığın yok zayıf görünüyorsun kaptanSordum canım da 100 tane gelmiş bitmiş. Bi de vücut kitle endeksine göre vermişler sana vermezdik zaten dedi hemşirebeni zayıf gordu galiba
Maşallah hanımlar.hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum süpersiniz1. Bluelight14
2. Tevafuk55
3. Sily
Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum süpersiniz kızlar
Zümrem fit hatun bravo sanaEline sağlık canım herkesi tebrik ediyorum burada ilk defa dereceye girdim oleyyy
Ayy çok hoşsun canım yaGünaydın kızlar yarışmada ilk baştaki heyecan rekabet yok. Hadi herkes canlansın. Herkes spora hadi bakayımmmm walk walk walk
Bu arada leslie yapan arkadaşlar dizimizi yukarı kaldırdığımız hareketi bilir. 2-3 gündür evin içinde öyle yürüyorum. Baya göbeğe faydası olacak sanırımkomik görünüyor çocukların maskarası oldum ama napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?