• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün akşam bozduğum için bugünü çok sıkı tuttum şu ana kadar, inşallah gece de bir şey yemeden dururum.

sabah 1.5 haşlanmış yumurta
öğle 1 büyük kase yoğurt, 1 salatalık, 1 domates
akşam yine yoğurt yemeyi düşünüyorum, çok acıkırsam bir paket altınbaşak yerim. su 1.5 litre, 3e tamamlıcam. dün akşam bozduğum için dünkü kilomdan 600 gram fazla çıktım, onu yarına vermiş olmam lazımmm. köpeğim veterinere bakıma gitti, eve getirdiklerinde 1 saat yürüyüşümü de yapıcam.
akşam yemeği faslını kapattım az önce, 2 haşlanmış yumurta 2 cherry domates 1 salatalık, marulun iç kısmındaki yapraklar

Ben de alacağım da markası neydi senin.
Screenshot_2017-04-07-21-02-30.webp

Teşekkür ederim canım. Memnun musun peki. Omron var hepsi burada da onu mu alsam bilemedim. Pek yürüdüğüm de yok da işte evde iş yaparken falan kaç adım atıyorum merak ediyorum :-)
Bn memnunum canım.belime takıyorum.o ölçüyor.sağlık ocaklarında da veriliyormuş.bir arkadaşım almış.ben sormadım ama sen bir sor.sağlık bakanlığnn da 10.000 adım kamp.varya o yüzden ücretsiz sağ.oc.dan alınabiliyormuş

Bn memnunum canım.belime takıyorum.o ölçüyor.sağlık ocaklarında da veriliyormuş.bir arkadaşım almış.ben sormadım ama sen bir sor.sağlık bakanlığnn da 10.000 adım kamp.varya o yüzden ücretsiz sağ.oc.dan alınabiliyormuş
Sordum canım da 100 tane gelmiş bitmiş. Bi de vücut kitle endeksine göre vermişler sana vermezdik zaten dedi hemşire :-) beni zayıf gordu galiba :-)

Iyi geceler arkadaslar
Bugun iyice toparlandim arti cikmam da kendime getirdi beni.
Her cuma canimin istedigi bir sey yerdim bugun yemedim

Kahvalti
2 dlm ekmege tost

Ogle
4 kofte
3 kasik bulgur pilavi
kocaman ayran

Ara Sutlu kahve

Aksam
3 kasik et sote
1 kase yayla corbasi
domates

Ara yarim portakal

35 dk yuruyus
2 fincan yesilcay
2.5 litre su

daha iyisini yaparsın canım :super:
pazartesi günü benim için bol kalorili gün olacak ama cumaya kadar toparlarım inşAllah:spor:
Bende bir aydir evimde yoktum sehir disindaydim pazar gunu doncem bol bol misfirlik gexmeler atlattim buna ragmen almadim yuppiii amaaa pzt yulaf ezmesi diyetine gircem :KK49:

Günaydın kızlar yarışmada ilk baştaki heyecan rekabet yok. Hadi herkes canlansın. Herkes spora hadi bakayımmmm walk walk walk :halay:

Bu arada leslie yapan arkadaşlar dizimizi yukarı kaldırdığımız hareketi bilir. 2-3 gündür evin içinde öyle yürüyorum. Baya göbeğe faydası olacak sanırım :D komik görünüyor çocukların maskarası oldum ama napayım :D

Kizlar gunaydin sabaha kadar gözümü gözüme yummadim oglum hasta
Ayagimda sallarken kk gezindim ne guzel basari hikayeleri var ya
Bit gun yasmak bize de nasip olsun insallah

Sordum canım da 100 tane gelmiş bitmiş. Bi de vücut kitle endeksine göre vermişler sana vermezdik zaten dedi hemşire :-) beni zayıf gordu galiba :-)
Anladım canım.bu da güzelmiş demek ki fazlalığın yok zayıf görünüyorsun kaptan ;)

1. Bluelight14 :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon:

2. Tevafuk55 :sampiyon: :sampiyon:

3. Sily :sampiyon:

Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum süpersiniz kızlar :KK9: :KK9:
Maşallah hanımlar.hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum süpersiniz ;) ;)
Eline sağlık canım herkesi tebrik ediyorum burada ilk defa dereceye girdim oleyyy
:KK73::KK73:
Zümrem fit hatun bravo sana ;) darısı önümüzdeki haftaya canımcım

Günaydın kızlar yarışmada ilk baştaki heyecan rekabet yok. Hadi herkes canlansın. Herkes spora hadi bakayımmmm walk walk walk :halay:

Bu arada leslie yapan arkadaşlar dizimizi yukarı kaldırdığımız hareketi bilir. 2-3 gündür evin içinde öyle yürüyorum. Baya göbeğe faydası olacak sanırım :KK70: komik görünüyor çocukların maskarası oldum ama napayım :KK70:
Ayy çok hoşsun canım ya ;)knee lift le evde dolaşan anne gözümün önüne geldi de süper taktik valla ;)

Back
X