- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
sağol canım.
evet canım epey faydalı selülitleri zamanla azaltıyor, devam et.Squat selülitlere iyi gelir mi biraz fazla selülitim var squat yapıyorum ve selülit kremi kullanıyorum sizce geçer mi?
Tamam canım devam edicemevet canım epey faydalı selülitleri zamanla azaltıyor, devam et.
çok geçmiş olsun canım. dikkat et sağlığından olma. ben de dün den beri antibiyotik kullanıyorum ama mevsimselmiş. inşAllah haftaya artı çıkmamKizlar haftabasi rahatsizlandigimi söylemistim, bugün doktora gittim azarı yedim gec kalmisim diye. 10 gün boyunca antibiyotik kullanmam gerekcek ve sporda yasak, ciddi sekilde kalbime hasar verebilirmisim.
Sizi takip edecegim sürekli, bildirim yapamazsam mazur görün. Asiri kilo verirsem dereceye girmek istemiyorum, yiyip icemedigim icin adilce ve saglikli bi sekilde vermis olamicagim icin.
Geçmiş olsun. Ne demek istediğini anlayamadım kusura bakma migrenim tuttu benim de. Ama biz genel olarak az yiyenleri uyarıyoruz. Az yediğini protein sebze daha çok tüketmesi gerektiğini. Burda zaten yarıştan ziyade beraber kilo vermek amaç. Yoksa sağlığımızdan olack kadar kimse hırslanmıyor bence.Kizlar haftabasi rahatsizlandigimi söylemistim, bugün doktora gittim azarı yedim gec kalmisim diye. 10 gün boyunca antibiyotik kullanmam gerekcek ve sporda yasak, ciddi sekilde kalbime hasar verebilirmisim.
Sizi takip edecegim sürekli, bildirim yapamazsam mazur görün. Asiri kilo verirsem dereceye girmek istemiyorum, yiyip icemedigim icin adilce ve saglikli bi sekilde vermis olamicagim icin.
Yook canim yanlis anlasildi galiba. Kimseyi düsünerekte yazmadim kim ne yiyo iciyo diye. Kendimi kastettim sadece bogazimdan tek lokma bile gecemiyor hastalik dolayisiyla, az yememin hatta hic yiyemememin burayla bi ilgisi yok. Dedigin gibi nasil amac birlikte kilo vermekse ben rahatsizligimdan dolayi devre disi kaliyorum. Anlatabildim umarim.Geçmiş olsun. Ne demek istediğini anlayamadım kusura bakma migrenim tuttu benim de. Ama biz genel olarak az yiyenleri uyarıyoruz. Az yediğini protein sebze daha çok tüketmesi gerektiğini. Burda zaten yarıştan ziyade beraber kilo vermek amaç. Yoksa sağlığımızdan olack kadar kimse hırslanmıyor bence.
saol cnm sanada cok gecmis olsun. Sen cikmazsin arti bu gidisle:)çok geçmiş olsun canım. dikkat et sağlığından olma. ben de dün den beri antibiyotik kullanıyorum ama mevsimselmiş. inşAllah haftaya artı çıkmam
Anladım canım. Dedim ya demin demek istediğini anlayamamıştım. Kafam iyi değil. Geçmiş olsun tekrar.Yook canim yanlis anlasildi galiba. Kimseyi düsünerekte yazmadim kim ne yiyo iciyo diye. Kendimi kastettim sadece bogazimdan tek lokma bile gecemiyor hastalik dolayisiyla, az yememin hatta hic yiyemememin burayla bi ilgisi yok. Dedigin gibi nasil amac birlikte kilo vermekse ben rahatsizligimdan dolayi devre disi kaliyorum. Anlatabildim umarim.
sağol canım,1000 lik antibiyotik leri götürüyorum ya sabah akşam; bilemiyorum artıksaol cnm sanada cok gecmis olsun. Sen cikmazsin arti bu gidisle:)
Çok geçmiş olsun canımsağol canım,1000 lik antibiyotik leri götürüyorum ya sabah akşam; bilemiyorum artık
sağol canım,1000 lik antibiyotik leri götürüyorum ya sabah akşam; bilemiyorum artık
Zümrem maşallahh çok iyi vermişsin.darısı haftayaSalı gününden beri aynı kilomdayim muhtemelen regl etkisi belki de daha çok verecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?