• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hatunlar hepimize boool eksili ve mutlu bir haftasonu dilerim ;) bol proteinli bir kahvaltı yaptım.az önce de leslie 5 mil bitirdimm :spor::KK49::halay:ama yordu valla ;)

8 Nisan 2017 Cumartesi
SPOR LİSTESİ...

1.Korhilalp:leslie 5 mil 1sa 10dk.
2. anka_misali: Leslie 3 mil 30 sn plank

:halay::halay::halay::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Herkese selam .ilk 3 e giren arkadaşları tebrik ederim.afferin kız hepinize .yemeyince abur cubur ekmek böyle oluyor ama gel de bunu nefsine anlat .
Gram gram versem de dün akşam kocam sen zayifladin mi dedi.aslında 1.5 kilo verdim ama ben 15 kilo vermiş gibi gururla Evetttt dedim.kaldı 6.5 kilo .
Aslında kızlar söyle bir 2 iki hafta sıksam disimizi olacak da dur bakalım. Basaracagiz

günaydın kızlar. 2 haşlanmış yumurta, 2 domates ve 1 bardak sütle güne başladım. geçen gün diyeti bozarak aldığım gramları dün çok sıkı tutarak verdim neyse ki ve motivasyonum geri geldi, tam gaz devam :) gün içinde 1 saat yürüyüşümü de yapıcam. yavaş yavaş alıştım 1 saat yürümeye, çok sıkılıp yarım saatte dönüyordum ama artık nike+runı 1 saate kurdum yolun yarısını tamamladınız falan diye bildirim yapınca biraz gaza geliyorum :)) ilk 3e giren arkadaşları ve kilo veren herkesi tebrik ederim. önümüzdeki hafta birinciliğe oynicam :))

Canım sana noldu sen cook iyi gidiyordunnnn

Bu hafta çok feci grip oldum yesa, ben grip olunca da iştahım açılıyor ilaçlar falan derken. :kk77:Spor da yapamadım. Toparlanayım yine kaldığım yerden eksilere devam ederim inşallaah, Allah sağlık versin yeter ki. :KK68:

Bu hafta çok feci grip oldum yesa, ben grip olunca da iştahım açılıyor ilaçlar falan derken. :kk77:Spor da yapamadım. Toparlanayım yine kaldığım yerden eksilere devam ederim inşallaah, Allah sağlık versin yeter ki. :KK68:

Anladım canım

Bu hafta beraber toparlanalim cuma birinci ve ikinci biz olalım :)

Maşallah hanımlar.hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum süpersiniz :KK66: :KK66:

Zümrem fit hatun bravo sana :KK66: darısı önümüzdeki haftaya canımcım

Ayy çok hoşsun canım ya :KK66:knee lift le evde dolaşan anne gözümün önüne geldi de süper taktik valla :KK66:
İnşallah kuzum 63 ü görürsem çok mutlu olurum inşallah tabi ;)

selam kızlar. bugünkü menüm;

sabah 2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 1 bardak süt
öğle yarım paket altınbaşak, beyaz peynir, domates
ara 1 kırmızı elma
akşam haşlanmış tavuk göğsü, domates

2 litre su. 2 şekersiz nescafe. bir saat sonra 60-65 dklık bir yürüyüş yapabilirim. hiç canım istemiyor ama bakıcam duruma göre. belki bugün dinlenme günü de yapabilirim.

8 Nisan 2017 Cumartesi
SPOR LİSTESİ...

1.Korhilalp:leslie 5 mil 1sa 10dk.
2. anka_misali: Leslie 3 mil 30 sn plank
3. Kakaovanilya: 46 dk yuruyus

:halay::halay::halay:

bir daha bu saatte yürüyüş yapmıcam çok acıktırıyor, gece vakti yarım paket altınbaşak ve 1 salatalık yedim

Back
X