• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 NİSAN SPOR LİSTESİ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1.Korhilalp:Leslie 5 mil.1sa 10 dk
2. Tevafuk55: 10 bin adim yürüyüs
3. kakaovanilya: 62 dk. yürüyüş
4. anka_misali: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket
5.deadandlovely: leslie 3 mil+kalca hareketleri
6. hifa_bera: leslie 1 mil+ 30 dk yürüyüş+ 20 squat
7.Bluelight14: 19000 adım
8.Cranial : 155 squat

Yaaa bende 6. Günü bitirdim şeker orucunda ve faydasını görüyorum çok şükür. ama maalesef regl bitimi değil tam tersi başlama dönemindeyim birkaç güne yani. İnsallah o yüzden bir şey olmaz :KK43: bu arada şeker orucu hiç de zor değilmiş bana hiç koymadı meğer tatlı bağımlılığım yokmuş benim :KK66:
regl dönemi şişlik çok olur canım o günlerde yargıya takılma ben öyle yapıyorum. normal de ben de şekerli ürün hastası değilim ama kahvem çikolatasız gitmezdi o koydu bi tek ama olsun,5 gündür daha dinç hissediyorum:spor:

canim neden seker orucu topigimize gelmiyorsun :)
Ya takip ediyorum aslında canım ama unutursam yazmayı diye şey ettiydim:) hadi bakalım oradan da eksik kalmayayım;)
regl dönemi şişlik çok olur canım o günlerde yargıya takılma ben öyle yapıyorum. normal de ben de şekerli ürün hastası değilim ama kahvem çikolatasız gitmezdi o koydu bi tek ama olsun,5 gündür daha dinç hissediyorum:spor:
Benim de öyle canım kahvenin yanında bitter yerdim şimdi de abartmadan hurma veya kuru meyve yiyorum :kahve: bende çok dincim canım çok şükür iyi geldi iyi :)

5 nisan menüm

Sabah uyanınca sade turk kahvesi

Kahvaltı: 2 yumurta 16 zeytin 7 ceviz 8 dilim ev sucuğu 1 kk peynir 3 fincan çay

Öğle: 1 porsiyon barbunya 1 kase yoğurt

Akşam: 1,su bardağı haşlanmış mercimek 1,kepçe yoğurt

Su : 3 e tamamlarım

Spor: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket

8 dilim ev sucugu mu ooooo anka maşallah :)

Gunaydin herkese
Dun menumu yazamadim
Kahvaltim
tam bugday ekmegiyle sandivic peynirli domatesli

Ogle Sulu kofte 1 tabak
ayran 2 biber tursusu

Ara Sutlu kahve

Aksam
haslanmis tavuk 1 kase
Yogurtlu salata 1 kase
Ara 1 elma

Bu sabah 2 yumurta yedim

Ogleyi de bilmiyorum bakicam bir seyler

günaydın kızlar ben ilk defa ilk üçe giremicem bu hafta :KK43: sabit kalıcam muhtemelen, kaçamak yapmamama rağmen koca bi hafta boşa gitti ya üzüldüm :KK43: bugün çok sıkı yapıcam ben de, kahvaltıyı sağlam yaptım o yüzden, iki gündür 1 saat yürüyüş yapıyorum bugün de yürücem

Selam kızlar
Ne kadar şanssızım regl oldum maalesef
:cry::cry:

Back
X