önceliklemerhabaaa.
özel hastaneye gittik bebişim çok şükür maşallah sağlılığı yerinde herşeyi normal dedi doktor. içim su sepişti valla üçlü tarama yaptırmamişimi ya merak ediyordum oğlumun sağlıığı.. fazla kilolu olduğum için renkli utrason yapılmadiAllaha bin şükür bebişim sağlıklı olsun yeter bana. :)
bu arada sık sık idrara çikiyorum neden acaba 2 dk da bi idrar geliyor sizde böle yaşadığı varmi???
amin saol seninde Allah hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin. sende yaşadın mı bu işi ...seninle doğum tarihi neredeyse ayni :) kız mı erkek mi bebişin.öncelikle
Hayırlısıyla kucağımıza almayi nasip etsin Allah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar olur inşallah idrar olayına gelince bebek büyüyünce idrar torbasina baskı yapıyormuş o gayet normal
ben yaptırmayacağım canım bugün tetanoz aşımı oldum hemşireye sordum zorunlu değil yaptırman dedi zaten 3lü testim riskli çıktı gebeliğim burnumdan geldi tadını çıkaramadım oyüzden birde şeker yüklemesi yaptırıp kafamı iyice karıştıramam annemlerin zamanında doğru düzgün doktora bile götürmezlermiş çok şükür sağlıklıyız....ben yaptırmayacağım tatlı türlerine dikkat edeceğim o kadar zaten hemşirede sağlıklı beslenirsen sorun olmaz dedi canım....Hanımlar tekrar Merhaba şeker yükleme zamanı geldi. Bu yüklemeyi ve testi yaptırmayı düşünüyor musunuz. Açıkçası ben Karatay Hocadan sonra testten soğudum siz neler düşünüyor sunuz
canım hiç sıkma canını beni biliyorsun 5 yıl sonra geldi yavrum eşim çocuk diye ölen birisi ama şuan hiç oralı bile değil birşey hissetmediğini söylüyor sağlıkla kucaklarına alsınlar bak o zaman baba olduklarını anlayacaklar erkekler biz kadınlar gibi değil düzelir inşallah takma kafanaAmin inşallah Rabbim babasının gönlünü ısındırsın dua edin noolur
canım ben p.tesi araştırmada yaptırdım ayrıntılıyı 3lü testim riskli çıktığı için ben istedim bebeğin kafa çapına karın çapına birde kalça ve ayak arası kemik uzunluğuna baktılar çok şükür temiz çıktı....doktorun ne dedi sana ayrıntılı usgsi yokmuymuş?Bende de yoktur ama işte içimiz rahat etsin
Yaa ayrıntılı ya girdikten sonra rapor filan Mı yazılıyor yanı başka ilde yaptırmak İstiyorum ama doktoruma ne göstrrcem bilmiyorum
Badem yağı alıp sürcem heryere göbekte görünen bişi yok henüz ama bu gidişle olcak bencecanım kako yağı kullan bende de çatlak yok ama hafif kalça kısmında vardı önceden çok şükür karında filan hiç yok ama kilo artışın normal bence takıntı yapma çatlayan yerleri hep nemli tut kuru olursa daha çok çatlıyormuş
İnşallah inşallah amindoğunca sevdiğinde bu ğünlerin acsını çıkar eşindenrabbım ın vergisi kız lar kendilerini daha çok sevdiriyor rabbim evlatdan mahrum etmesin kimseyi evlat ateşi ile yananlar var canım üzülme az kaldı bebşin bir doğsun görür evlat ne miş
inatçı bebek rahatsız etmeyin demek istemiş galibaçok şükür gördük canım herşey düzgün çok sağlıklı bi bebek dedi doktor ama bizim ufaklık bize sırtını dönüp yattığı için yüzünü göremedik naza çekti kendisini naptıysak dönmedi yüzünü
Evet bazen okuyor bu Tarz şeyler kabullendi sanıyorum ama daha bugün hastaneyi aradım istemiyorum diodu ben de artık bişi demiyorum böle bi konudan utanmaya başladım artıkkucagına alınca geçer hepsi sende o zaman sevdirme geçen gün Mustafa Karataş'ı dinliyodum ilk bebeği kız olan evlere bereket bolluk huzur gelir diyodu inan bi sefer daha imrendim sizlere Allah acısını göstermesin oğlumada çok sevindim ama kız bebeğin yeri ayrı
İyi ben tatile girdimnasıl geçiyor kızlar günleriniz
Ben de var ya iftardan sonra bol su içmeye çalışıyorum sonra artık sabaha kadr wcmerhabaaa.
özel hastaneye gittik bebişim çok şükür maşallah sağlılığı yerinde herşeyi normal dedi doktor. içim su sepişti valla üçlü tarama yaptırmamişimi ya merak ediyordum oğlumun sağlıığı.. fazla kilolu olduğum için renkli utrason yapılmadiAllaha bin şükür bebişim sağlıklı olsun yeter bana. :)
bu arada sık sık idrara çikiyorum neden acaba 2 dk da bi idrar geliyor sizde böle yaşadığı varmi???
Var cnm da çok dolu bi de randevu aldığım tarihte burda olmayabilirim die tedirgin oldum ama kısmet bakalımcanım ben p.tesi araştırmada yaptırdım ayrıntılıyı 3lü testim riskli çıktığı için ben istedim bebeğin kafa çapına karın çapına birde kalça ve ayak arası kemik uzunluğuna baktılar çok şükür temiz çıktı....doktorun ne dedi sana ayrıntılı usgsi yokmuymuş?
Hangi doktora gittin cnmhanımlar buarada idrar testimde sorun çıktı bakteri olabilir demişti doktor idrar kültürü istedi sonucu netten baktım MAYA ÜREDİ yazıyor sanırım antibiyotık kullanmam gerekecek daha doktora göstermedim idrar yolları enfeksiyon kapan varmı?umarım yoktur tabikide:)
işte ben de diorum Allah bizi sınamadan verdi kıymet bilmıosun dıecanım hiç sıkma canını beni biliyorsun 5 yıl sonra geldi yavrum eşim çocuk diye ölen birisi ama şuan hiç oralı bile değil birşey hissetmediğini söylüyor sağlıkla kucaklarına alsınlar bak o zaman baba olduklarını anlayacaklar erkekler biz kadınlar gibi değil düzelir inşallah takma kafana
EKLEDİM CNMBenim SAT boş kalmış:17 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?