• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Slm annisler dun ilk asimi oldum saglik ocaginda birde kan verdim.. kan sayimi ve seker icin bugun sonuclari aldim tok gitmustim...
kan degerlerim dusmus biraz ebe kan hapini kullanmiomusun dedi..
sekerimde dusmus dikat et dedi 68 cikti..
yarin randevum var dr umda ac gel dedi..
21+3 uz yarin yukleme yapicksa erkn degil mi ??
Yani bence erken 24-28 arası die biliyorum cnm

arkadaşlar sizin iç karnin geniş mi?? benim pek belli olmuyor fazla yaa. iç karnı geniş olan çatlamalar oluşuyormu merak ettim.
iç karnı geniş olan yakınlarım vardı yanı karın büyüyor tabı ama normal kışılerkı gibi degil onlara göre küçük benım karnım çok büyümüş geliyor görenhiç o kadar durmuyor diyor ama her ihtimale karşı krem kullanmak şart bence sonucta herkesın cilt ve deri yapısı farklı mesela benımkı çok sert o yyüzden daha çok kullanıyorum:KK52:

ARKADAŞLAR BEN BEBEĞİMİN TEKME VE HAREKETLERİNİ HEP KARNIMIN EN YUKARISINDA HİSSEDİYORUM HEPDE AYNI YERLERDE SİZDEDE ÖYLEMİ HİÇ AŞAGIYA VURMUYOR KERATA ŞÜPHELENIYORUM AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR SİZCE NEDEN OYLE

ARKADAŞLAR BEN BEBEĞİMİN TEKME VE HAREKETLERİNİ HEP KARNIMIN EN YUKARISINDA HİSSEDİYORUM HEPDE AYNI YERLERDE SİZDEDE ÖYLEMİ HİÇ AŞAGIYA VURMUYOR KERATA ŞÜPHELENIYORUM AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR SİZCE NEDEN OYLE
canım benimkide hep kasıklara çalışıyo özellikler gece 3 4 gibi başlıyoruz biz yatırmıyokötü düşünme ya nolacak öle rahat ediyodur

Benimde hep altta kizim pit pit masallh..bugun dr gitik sekerli su ictim kan verdim 94 cikti(yukleme ile yani ) normalde saglik ocgnda 68 cikti..
sukur gelisimi herseyi iyi.. 481 gr olmus..
idrarda enfksyn cikti tek sefrlik ilac vrrdi..
aust 10 gibi gl dedi

Hangi doktora gittin cnm
Bu arada murat bey tekrar dönmüş vatana geçen gördük çarşıda
Düşünürsen
canım ayrıntılı için araştırma hastanesine gittim doktor konusunda kararsızım devlette kibar bir bayan doktora gitmiştim ya ona devam edeceğim yada murat beye gideceğim bakalım hayırlısı

canım benimkide hep kasıklara çalışıyo özellikler gece 3 4 gibi başlıyoruz biz yatırmıyokötü düşünme ya nolacak öle rahat ediyodur
duyduğuma göre kasıktakı tekmeler daha zor muş şunların şirinliğine bak ya anne karnında bile nasıllar :KK66:keyiflerıne göre yapıyorlar her şeyı

merhaba arkadaşlar. hamilelik nasıl?
ben süt yogurt yumurta bol bol tüketiyorum. oğluşum iyi maşallah. bu çarşamba günü kontrole gidecegim. ve tetanoz asisi olucam. şekerli testi yaptırmıycam güvenemiyorum. bebişime zarar oluyormuş. bu arada öğlen eşim getirirdi yemekleri yemekler tuzlu olurdu ayaklarım çok sisti yemekten. bende getirme dedim işde. tuzlu şekerli uzak olsun hele ki ekmek azaltmak lazim. hala 83-84 kilodayim. ilerde alirim herade hedefim 90 kilo ile tamamlamak benim bünyem farklidir.

duyduğuma göre kasıktakı tekmeler daha zor muş şunların şirinliğine bak ya anne karnında bile nasıllar :KK66:keyiflerıne göre yapıyorlar her şeyı
hiç sorma canım gece uyutmuyo yattığım tarafı tekmeliyo keyfine göre hareket ediyo bizim beyfendi hiç taviz vermiyo

hiç sorma canım gece uyutmuyo yattığım tarafı tekmeliyo keyfine göre hareket ediyo bizim beyfendi hiç taviz vermiyo
oyy maşallah canım rabbim kucağımızda görmeyide nasip etsin ilk kucagıma getireceklerı anı hayal etmeden hep duygusalım:)inşallah o an gelmesıne dört ayımız kaldı:)

merhaba arkadaşlar. hamilelik nasıl?
ben süt yogurt yumurta bol bol tüketiyorum. oğluşum iyi maşallah. bu çarşamba günü kontrole gidecegim. ve tetanoz asisi olucam. şekerli testi yaptırmıycam güvenemiyorum. bebişime zarar oluyormuş. bu arada öğlen eşim getirirdi yemekleri yemekler tuzlu olurdu ayaklarım çok sisti yemekten. bende getirme dedim işde. tuzlu şekerli uzak olsun hele ki ekmek azaltmak lazim. hala 83-84 kilodayim. ilerde alirim herade hedefim 90 kilo ile tamamlamak benim bünyem farklidir.
mrb canım hamileliğim kramp ve sık lavbo dışında iyi bu arada uzun süre oturunca yan taraflarım ağrıyor .süt yoğurt yemen güzel ben hiç yiyemiyorum bu kontrolde kilosunu çok merak ediyorum bu hafta gidecem meyve iyi y,yorum sadece tuzlu normaldede hiç yemem sende yeme ileride zor olur karnım ise birden büyüdü bu ay şoktayım herkesde şokda gören nasıl büyük diyorlar yanları boş öne doğru sivri kiloda 4.5 kilo aldım bende çok kilo almayı düşünmüyorum ama yememide kısmıyorum hamileyiz sonuçta:KK51:

oyy maşallah canım rabbim kucağımızda görmeyide nasip etsin ilk kucagıma getireceklerı anı hayal etmeden hep duygusalım:)inşallah o an gelmesıne dört ayımız kaldı:)
amin canım heyecan gittikçe artıyo günler yaklaştıkça bende sürekli düşünüyorum doğduğunu kucağıma aldığımı inşallah sağ salim kucağımıza alırız:)

günaydın annişler ..:) cuma günü benmde detaylı kontrollum vardı bebeğimiz erkekmiş 23 haftalık kilosuda 490 gr kilosu düşük mü bilmiyorum. cinsiyetinede kız a benzıyo falan dedi iki doktorda erkek çıktı şaşırttılar beni oğluşumuz geliyo yani :)

günaydın annişler ..:) cuma günü benmde detaylı kontrollum vardı bebeğimiz erkekmiş 23 haftalık kilosuda 490 gr kilosu düşük mü bilmiyorum. cinsiyetinede kız a benzıyo falan dedi iki doktorda erkek çıktı şaşırttılar beni oğluşumuz geliyo yani :)
MAŞALLAH CANIM RABBIM HAYIRLI EVLAT VERSIN SANA BÖYLE DURUMLAR OLABILIYOR BENIM TEYZEME SON AYA KADAR KIZ DEDILER SON AY ERKEK DEDILER AYIPTIR SÖYLEMESI BEBEK DOĞDU PİPİSİ MİNNACIKTI ONDAN SON AYA KADAR KIZ DEMIŞLER :)SENINLE AYNIYIZ BENIMDE BU HAFTA MUAYENEM VAR KILOSUNU ÇOK MERAK EDIYORUM İNAN ÇÜNKÜ YEME KONUSUNDA KENDIME PEK BEKMIYORUM

ben geçen gittiğimde oğluşumun kilosu 600 gr. :nazar::nazar:maşallah tüh tüh iyi. 22+6 haftalıktım şimdi kaç oldu bilmem. bol bol yumurta yogurt süt tüketiyorum. aly benim karnim 4 aylık hamile gibi iç karnim çok genişmiş bende anlamiyorum yaa :D:D senin dış karnin geniş ondan belli oluyor. tuzlu yememeye çalışıyorum ayagim sistiği farkediyorum zaten. :anneadayı:

Back