KORKMA CANIM İÇİNİ FERAH TUT ÇOĞU ANNEYE BÖYLE ŞEYLER DEYIP ANNEYI TELAŞLANDIRIYOLAR .ÇEVREMDE BÖYLE ŞEYLERI COK SIK DUYUYORUM INAN HIC BI SEY CIKMIYOR KALBINI SERIN TUTU SENkızlarr günaydın bende dün doktora gittim organ taraması yaptı.kalbinde bi parlaklık gördü. çok üzgünüm dörtlü tarama istedi o yüzden. önemli biseyde olmayabilir ama bi bakalım dedi. ama benim moralim sıfır ise geldim ama çok kötüyüm. biri dokunsa ağlıcam. 22. haftada kalbe sevk ederim o inceler bide dedi
BAZEN İNAN TETS YAPTIRMAKISTEMIYORUM SIRF BU YÜZDEN ÇÜNKÜ İNSANLARI BOŞ YERE ÜZÜYORLAR CANIM BENDE ÇOK SIKDUYDUM ÇVREMDE BUNLARI SONUNDA HİÇ Bİ ŞEY ÇIKMIYOR OLAN ANNEYE OLUYOR KENDINI ÜZMÜİ YIPRATMIŞ OLUYORknow all:canım hemen moralini bozma dur bakalim. bizim arkadasa da kalbinde parlaklık var cart curt dedi 4lu tarama yetmedi bide kizin karnindan sıvı aldilar ama cocugu bi gör sapasaglam doğdu geldi.bosuna anneciği uzulduguyle kaldı. dert etme hersey Rabbimin elinde...
hiç boş yere üzme tatlı canını zaten gelişim aşamasındalar yavrularımız doğana kadarda her yerlerı gelişecek daha içini ferah tutAly92 evet senin hesap bende test yapilcagi zaman efamlaniyom.ama serin olmak lazım çünkü sunuda biliyorum ki stres hamilikte hiç iyi bisi deil
cnm bu 19 haftalıkken olan fl si mifl 30.76 çıkmış benim
canım 19+4 kenki fl sicnm bu 19 haftalıkken olan fl si mi
Merhaba hanimlar ben yeni katildim size danismak istedigim seyler var ben 1 yillik evliyim bu zamana kadar hic korunmadik olmadi bebisimiz adet duzensizligi vardi son zamanlarda duzene girdi en son nisan 11 regl oldum ve hala ses yok.vucut isim yuksek gogus uclarim agriyor dolgunluk var kabizlik sorunum cikti son bir haftadir kasik agrilarim oluyo sertlik var bas agrisi oluyo ara ara mide bulantisi idrar testi yaptim negatif cikti kan testi yapmadim hala sizce hamis olabilirmiyim?
BENDE 18+5 KEN GİTTİM DÜN ONDAN SORDUM CANIM BEBEKLERIMIZIN BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK ÇOK GÜZEL:)canım 19+4 kenki fl si
Benim 24mm canımbenım fl ultrasyonda canım 27.3 mm senın kı kaç canım
Ozel bi nedeni yok canim vazgectik zaten etrafta kime desem kaba geldi :)Temmuz mu özel bir nedeni var mı canm
Kacinci haftadasin .. tetnz vuruldun ? Bnm dr umda sadece demir hapi verdi vitamin fln hic bise vermedi baska.. tahlilde ilk gitigimzdeki tahlil harici banada yapmadi gobegim degil saginda birz nadir oluo batma gibi.. hafiften kipirtilarinida hissediorum kuzumunSlm kizlar bugun saglik ocagina gittim tetenoz vuruldu simdilik birsey yok dedimki doktorum daha hic tahlil yapmadi sadece vitamin kullaniyirum pazartesi gel tahlil yapalim bide bebisin kalp atisina bakalim dedi gobek deligim cok aciyo iki gundur aciyan varmi boyle
20+ 4 canim banada denir hapi vermedi doktir hepsinim huyubfarkliKacinci haftadasin .. tetnz vuruldun ? Bnm dr umda sadece demir hapi verdi vitamin fln hic bise vermedi baska.. tahlilde ilk gitigimzdeki tahlil harici banada yapmadi gobegim degil saginda birz nadir oluo batma gibi.. hafiften kipirtilarinida hissediorum kuzumun
İyi olmuş bence ısınamadım temmuza filanOzel bi nedeni yok canim vazgectik zaten etrafta kime desem kaba geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?