Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ilk gebeliksenin ilk gebelikmi can
sordunmu canımBende persembe gidicem hastaneye sorayım doktoruma saglik ocagi mecbura tutuyor ama yaptirma derse gitmem bende :)
gayet iyiz esiircim sen nasılsın ? bebişimin cinsiyetinide öğrendik veee kız annesi olacakmışım daha da mutluyumGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
güzel isim kulağa hoş geliyor ikisi beraber ama genelde emir ismindekiler çok hareketli ve yaramaz oluyorlar canım kardeşimden biliyorum inşallah sizinki çokkk uslu olurmerhabaa ben Aslimen.. 26 yaşinda Bilecikte yaşayan çalışan bir bayanim. memurum. ekim 2014 de evlendik ocak 23 unde hamile kaldim.
bebegimizin cinsiyeti öğrendik Oğlumuz olucak inş. isim de belli daha cinsiyeti öğrenmeden karar verdik eşimle. Hasan Emir koyacagiz Nasipse. anlami güzellik reisi demek.
hasan güzellik demek ayrıca Kayınpederimin adi. Emir reis buyruk anlamda. birleşince anlami güzellik reisi oluyor. nAllah Kucagimiza almaya nasip etsin inşALLAH.
inşaAllah. bakalım. bi sürü isim bulmaya çalıştık eşimle Ama Hasan Emir kararlaşirdik.güzel isim kulağa hoş geliyor ikisi beraber ama genelde emir ismindekiler çok hareketli ve yaramaz oluyorlar canım kardeşimden biliyorum inşallah sizinki çokkk uslu olur
evet canım calışıyorum genel olarak rahat ama gecelerı bel agrılarım ve sık lavabo ihtiyacı dışında hepsi iyi sen çalışıyormusun sende nasıl gidiyor:)amin canım inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza:) nasıl gidiyor hamilelik çalışıyomusun .
benimde aynı bende çalışıyorum geceleri dönerken bile kasık ve bel agrılarım oluyo ve sık tuvalete cıkmakdan karnım acıkıo gece uyanınca yemıyorum ama yaz olduğu ıcın sıkıcı ısler de ne bıleyım bunaltıcı ama yınede guzel cok sıkıntılı gecmıyo şükürler olsun bugun tetenoz olduk tahlıl verdım sonucları alıcam ınsallah hersey ıyıdır :) hepimiz için :)evet canım calışıyorum genel olarak rahat ama gecelerı bel agrılarım ve sık lavabo ihtiyacı dışında hepsi iyi sen çalışıyormusun sende nasıl gidiyor:)
meraba aslımen hoşgeldin :) bende ocak 23 hamile kalanlardanım ayrıca bende ilk memuriyetime bilecikte başlamıştım ilk göz ağrımmm oarası senın adına sevindim .. herkesin oglu oluyo :) bızımkı cınsıyetını gostermedı hayırlısı ınsallah .:meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.merhabaa ben Aslimen.. 26 yaşinda Bilecikte yaşayan çalışan bir bayanim. memurum. ekim 2014 de evlendik ocak 23 unde hamile kaldim.
bebegimizin cinsiyeti öğrendik Oğlumuz olucak inş. isim de belli daha cinsiyeti öğrenmeden karar verdik eşimle. Hasan Emir koyacagiz Nasipse. anlami güzellik reisi demek.
hasan güzellik demek ayrıca Kayınpederimin adi. Emir reis buyruk anlamda. birleşince anlami güzellik reisi oluyor. nAllah Kucagimiza almaya nasip etsin inşALLAH.
Hoşgeldiniz hayırlı omerhabaa ben Aslimen.. 26 yaşinda Bilecikte yaşayan çalışan bir bayanim. memurum. ekim 2014 de evlendik ocak 23 unde hamile kaldim.
Allah iyilik versin benim de kız herkesin kız çevremdekigayet iyiz esiircim sen nasılsın ? bebişimin cinsiyetinide öğrendik veee kız annesi olacakmışım daha da mutluyum
bilecik Gölpazarıydı ilk görev yerim ama çok memundum biraz gidiş geliş sıkıntı oluyodu şimdi amasya merzifon dayım oglan kız hayırlısı artık en kısa zamanda öğrenyim de :)taniştiğimza memnun oldum esila:) bilecikte nerde çalışmıssın şimndi nerde yaşiyorsun. bu sene oğlan senesiymiş bizim iki kuzenim vr ikiside oğlan hemde bu sene.
evet bugun 1. doz tetenoz oldum benm çok kusma falan olmadı bulantı oluyyodu kokulara karsı oda 4.aydan sonra kalmadı şükür 2 li verdim temiz çıkmıştı şimdi 3 lü verdik benimde vitamin kan hapı omega 3 hepsi var içiyorum .tetanoz asisi mi oldun bende geçen pzt günü yaptirdim sık sık lavaboya çikiyorum gece bile bile. salı sabah mide bulantılar oldu kustum fena oldum yaa. ikili test tarama yaptırmadim. ne bilem işte. kan tahılde verdim sadece bi tüp kan alindi kansizdim biraz iyi oldu ferplex fol kan şurubu günde 2 kez içiyorum. iyi geldi bana valla.alıştım.
benıde çağırdılar canım kısmetse gıdıp bende asımı olacagım zaman geciyor hemde çabucak çalısınca daha bır ayrı gçıyor bebeklerımızı alıcagız inşallah ekımde inşallah:)))benimde aynı bende çalışıyorum geceleri dönerken bile kasık ve bel agrılarım oluyo ve sık tuvalete cıkmakdan karnım acıkıo gece uyanınca yemıyorum ama yaz olduğu ıcın sıkıcı ısler de ne bıleyım bunaltıcı ama yınede guzel cok sıkıntılı gecmıyo şükürler olsun bugun tetenoz olduk tahlıl verdım sonucları alıcam ınsallah hersey ıyıdır :) hepimiz için :)