haha[/QUOTE]Hahaha:) bize de yüzde doksan bes kız dedi sonra oglan olurmu acaba bizimde.gerci sağlıklı olsun da TE="batuna_86, post: 41232996, member: 587077"]120 tl esircim bu arada ayrıntılı ultrasonda benim kızın pipisi çıkmış :) kız oldu erkek doktor cinsiyeti yanlış söylemiş %80 kız demişti kendi doktorum meğersem benim sıpam yüzüstü yattığı için görememiş doktor bugün pipisini gördük
Benm doktor istemedi 3lüBende bugun öğrenicem ins. cinsiyetini daha önce gittiğimizde kız gibi demisti. Bakalım ne dicek bu sefer. Bu arada gittiğimizde üçlü tarama isticekmi acaba. sanırım zamanı geldi. ama kararsızım
e banada kendi doğum doktorum %80 kız demişti ama ayrıntılı ultrasondaki doktor erkek dedi pipisini gördük ne bilim sizinkide değişebilir belki bellimi olur[/QUOTE]
Bacaklarına tam bakmışmıydı canıme banada kendi doğum doktorum %80 kız demişti ama ayrıntılı ultrasondaki doktor erkek dedi pipisini gördük ne bilim sizinkide değişebilir belki bellimi olur
ya ben her gittiğimde bebek yüzüstü yatıyordu hep kalçasını görüyorduk kız diyordu doktor bu sefer tam olarak bize döndü o zaman gördük bende çok şaşırdım[/QUOTE]Bacaklarına tam bakmışmıydı canım
Efsamm la benmki de değişse
Çok memnun kalırız
Canım hemen korkma doktorlar garantiye almak için istiyorrlar çoğu testi. İnşallah çıkmaz kötü bişey. Sen içini ferah tutkızlarr günaydın bende dün doktora gittim organ taraması yaptı.kalbinde bi parlaklık gördü. çok üzgünüm dörtlü tarama istedi o yüzden. önemli biseyde olmayabilir ama bi bakalım dedi. ama benim moralim sıfır ise geldim ama çok kötüyüm. biri dokunsa ağlıcam. 22. haftada kalbe sevk ederim o inceler bide dedi
benim 285 gr çıktı 20.haftadasın demişti gittiğimde 19+4 çıktı hesaplamalara göre normal dedi daha çok küçük bizimkiler canım zamanla alırlar bence kilo dert etme bu arada ben hergün maden suyu içiyorum bebeğe kilo aldırır dedi doktor kaşar peyniri +muz duydum bide dene istersengünaydın arkadaşlar buğün organ taramasına gittim bebeğimde çok şükür biö şe y çıkmadı ama kilosu 200 gram cıvarı az degıl mı sızce
bak doktor demiş canım önemli bişide olmayabilir demiş niye üzüyosunki kendini bebeğinde hissediyo strese giriyo içerde iyi düşün iyi olsun bol bol dua et canımcım hiçbişicikler olmaz ALLAHIN izniyle bende girdim organ taramasına 22.haftada kalbi incelenecek daha küçükken kalbi incelenmez dedi doktor ayrıntılı ultrasondakikızlarr günaydın bende dün doktora gittim organ taraması yaptı.kalbinde bi parlaklık gördü. çok üzgünüm dörtlü tarama istedi o yüzden. önemli biseyde olmayabilir ama bi bakalım dedi. ama benim moralim sıfır ise geldim ama çok kötüyüm. biri dokunsa ağlıcam. 22. haftada kalbe sevk ederim o inceler bide dedi
MUZU YIYORUM CNM GENEL OLARAK AMA İŞTAHIMIN AÇIK OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM HİÇ AMA DOKTOR SEN KENDINE BAKIYON GALIBA DEDI ÇOK MU YIYORSUN DEDI KILOSUNUDA BOYLE SOYLEDI ANLAM VEREMEDIMbenim 285 gr çıktı 20.haftadasın demişti gittiğimde 19+4 çıktı hesaplamalara göre normal dedi daha çok küçük bizimkiler canım zamanla alırlar bence kilo dert etme bu arada ben hergün maden suyu içiyorum bebeğe kilo aldırır dedi doktor kaşar peyniri +muz duydum bide dene istersen
benım fl ultrasyonda canım 27.3 mm senın kı kaç canımGeçmiş olsun canım kalbini ferah tut lütfen herşey yolundadır onlar emin olmak için test istiyorlar
Bu arada 220 gr dedi bana bu salı ama bi önemi yok şu an bebeğin kilosunun dedi
Uyluk kemiği mi ne o kaç çıktı kızlar sizin Fl
Yazıo ultrason kağıdında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?