canım senın bebişle benımkı aynı :)tarih dıkkatımı çektıSelam Arkadaşlar bende geçen hafta gittim 3 lü tarama verdik 2 li taramamız şükür iyiydi kilosu 18 haftalık 205 gr iyi dedi doktor bey ama cinsiyetini göremedi bende merak ediyorum :S detaylı ultrasyonda yaptırmadık doktor gerek görürse yapıcakmış.. heryerde ücretler cok benım gittiğim özel bi hastane ve 50 tl muane ücreti veriyorum ekstradan 10 tl alıyorlarmış bidakine onnuda istiycem.. evet minik kelebeklerimiz büyüyorr :))
canım aslında çok güzel erkek isimlerı var eren emır vs gibiHalada isimsiz cocugum hep kiz ismi buluyorum aklimda bivtane erkek ismi yok
Ay var canimda bazen aklima bisey gelio sesleniom isinamiyom nedense bi isme isinmam gerekcanım aslında çok güzel erkek isimlerı var eren emır vs gibi
Bende öyleyim canım en son eşim çağrı olsun dedi bi anda hoşuma gitti karar verdik artık çağrıya sende bulursun merak etmeAy var canimda bazen aklima bisey gelio sesleniom isinamiyom nedense bi isme isinmam gerek
öylemi sevindim senin bebeğinin cinsiyeti belli erkek sanırım dimi ben çok merak ediyorum göstermediği içiin kızdır diyorlar hayırlısı :)canım senın bebişle benımkı aynı :)tarih dıkkatımı çektıbenım bebekte aynı kılolarda
EVET ERKEK CANIM RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLATLAR VERSIN INŞALLAH:)öylemi sevindim senin bebeğinin cinsiyeti belli erkek sanırım dimi ben çok merak ediyorum göstermediği içiin kızdır diyorlar hayırlısı :)
amin canım inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza:) nasıl gidiyor hamilelik çalışıyomusun .EVET ERKEK CANIM RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLATLAR VERSIN INŞALLAH:)
esilacım banada göstermediği için doktorlar %80 kız diyordu meğersem erkekmiş detaylı ultrasonda gördüköylemi sevindim senin bebeğinin cinsiyeti belli erkek sanırım dimi ben çok merak ediyorum göstermediği içiin kızdır diyorlar hayırlısı :)
detaylı ultrasyona girmedim henüz doktorum 2 hafta sonra gel dedi bakalım inşallah görürüz meraklanıyorum cinsiyeti önemli değil ama insan merak ediyor :) cicişler alırken hep elim geri gidiyo bişeyler alamıyorum :S ne güzel senin adına sevindim ama :)esilacım banada göstermediği için doktorlar %80 kız diyordu meğersem erkekmiş detaylı ultrasonda gördük
masal çok güzel kız olsaydı düşünürdüm kesin. kızmazsan eğer ramle rahle gibi geldi bana :)Isim konusunda... "masal" bu 2 yildr aklimizda zaten.. "bengi" hosumuza gitti.. ben bide "ramle" i sevdim esim hic hic hoslnmadi .. su derin eylul fln cok soluolar cok oldugu ucin dusunmuorum.. bide ekimde dogarsa ekim olabilir diorum
Merhaba hanimlar ben yeni katildim size danismak istedigim seyler var ben 1 yillik evliyim bu zamana kadar hic korunmadik olmadi bebisimiz adet duzensizligi vardi son zamanlarda duzene girdi en son nisan 11 regl oldum ve hala ses yok.vucut isim yuksek gogus uclarim agriyor dolgunluk var kabizlik sorunum cikti son bir haftadir kasik agrilarim oluyo sertlik var bas agrisi oluyo ara ara mide bulantisi idrar testi yaptim negatif cikti kan testi yapmadim hala sizce hamis olabilirmiyim?
Elif çok güzel kızım olsaydı bende elif düşünüyodumBende elif koymayi dusunuyorum elif ...asil dimdik zarif
Coook tesekkr ederimmbizim çıkan yazıların altında hamilelik günlüğünün imza ekle cıkıyor oraya tıklarsan yönlendiriyo seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?