15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

canım senın bebişle benımkı aynı :)tarih dıkkatımı çektıbenım bebekte aynı kılolarda

canım senın bebişle benımkı aynı :)tarih dıkkatımı çektıbenım bebekte aynı kılolarda
öylemi sevindim senin bebeğinin cinsiyeti belli erkek sanırım dimi ben çok merak ediyorum göstermediği içiin kızdır diyorlar hayırlısı :)

esilacım banada göstermediği için doktorlar %80 kız diyordu meğersem erkekmiş detaylı ultrasonda gördük
detaylı ultrasyona girmedim henüz doktorum 2 hafta sonra gel dedi bakalım inşallah görürüz meraklanıyorum cinsiyeti önemli değil ama insan merak ediyor :) cicişler alırken hep elim geri gidiyo bişeyler alamıyorum :S ne güzel senin adına sevindim ama :)

Isim konusunda... "masal" bu 2 yildr aklimizda zaten.. "bengi" hosumuza gitti.. ben bide "ramle" i sevdim esim hic hic hoslnmadi .. su derin eylul fln cok soluolar cok oldugu ucin dusunmuorum.. bide ekimde dogarsa ekim olabilir diorum
masal çok güzel kız olsaydı düşünürdüm kesin. kızmazsan eğer ramle rahle gibi geldi bana :)
öyle çağrışım yaptı.

canım 1 aydan fazla geçmiş mensinden bence idrarda çıkardı.
kist vs var mı bir kadın doğuma git. yada kanda bhcg baktır. bebiş varsa kesin çıkar

bencede masal çok güzel ama benim kuzenim kızına koyduğu için ben koyamıyorum. bende ece naz diye düsünüyorum nasıl sizce

bizim çıkan yazıların altında hamilelik günlüğünün imza ekle cıkıyor oraya tıklarsan yönlendiriyo seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…