• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Hahaha:) bize de yüzde doksan bes kız dedi sonra oglan olurmu acaba bizimde.gerci sağlıklı olsun da TE="batuna_86, post: 41232996, member: 587077"]120 tl esircim bu arada ayrıntılı ultrasonda benim kızın pipisi çıkmış :) kız oldu erkek doktor cinsiyeti yanlış söylemiş %80 kız demişti kendi doktorum meğersem benim sıpam yüzüstü yattığı için görememiş doktor bugün pipisini gördük
haha[/QUOTE]
e banada kendi doğum doktorum %80 kız demişti ama ayrıntılı ultrasondaki doktor erkek dedi pipisini gördük ne bilim sizinkide değişebilir belki bellimi olur

Bende bugun öğrenicem ins. cinsiyetini daha önce gittiğimizde kız gibi demisti. Bakalım ne dicek bu sefer. Bu arada gittiğimizde üçlü tarama isticekmi acaba. sanırım zamanı geldi. ama kararsızım

Rabbim herkesin gönlünce versin. onceligimiz sağlıklı hayırlı olması evlatlarimizin.benim dr.da 2liden sonra 3luye gerek yok aklımız bulanmasin dedi.oylece kaldı. inşallah gerçekten sağlıklıdır kuzularimiz.TE="know_all, post: 41242582, member: 299840"]Bende bugun öğrenicem ins. cinsiyetini daha önce gittiğimizde kız gibi demisti. Bakalım ne dicek bu sefer. Bu arada gittiğimizde üçlü tarama isticekmi acaba. sanırım zamanı geldi. ama kararsızım[/QUOTE]
rabb

[QU3gundur bende çok bariz hissediyorum sukurler olsun ve karnimin bazen seyridigini bile gorebiliyorum.herseyi unutturan güzel bir duygu.. ALY92, post: 41223176, member: 668142"]KIZLARRR SANIRIM BEBEĞIMI HİSSEDİYORUM MMMMMMMMM:KK36::KK9:[/QUOTE]

Ben de azcık hissetmiştim doktor daha erken dedi sana öle gelmiştir dedi ama elimle keseyi bulabiliyorum orda başka ne hareket edecek kii

e banada kendi doğum doktorum %80 kız demişti ama ayrıntılı ultrasondaki doktor erkek dedi pipisini gördük ne bilim sizinkide değişebilir belki bellimi olur
Bacaklarına tam bakmışmıydı canım
Efsamm la benmki de değişse :-)
Çok memnun kalırız[/QUOTE]
ya ben her gittiğimde bebek yüzüstü yatıyordu hep kalçasını görüyorduk kız diyordu doktor bu sefer tam olarak bize döndü o zaman gördük bende çok şaşırdım

Bacaklarına tam bakmışmıydı canım
Efsamm la benmki de değişse :-)
Çok memnun kalırız
ya ben her gittiğimde bebek yüzüstü yatıyordu hep kalçasını görüyorduk kız diyordu doktor bu sefer tam olarak bize döndü o zaman gördük bende çok şaşırdım[/QUOTE]
Hımm o zmn yanılma olabilir yanı
Ayy küçücükler yaa bi de kalçaları var
Rabbim ne büyük

17.haftadan sonra çok rahat hissedilirmiş. iiir, post: 41245392, member: 485152"]Ben de azcık hissetmiştim doktor daha erken dedi sana öle gelmiştir dedi ama elimle keseyi bulabiliyorum orda başka ne hareket edecek kii[/QUOTE]
zaten 17.h

günaydın arkadaşlar buğün organ taramasına gittim bebeğimde çok şükür biö şe y çıkmadı ama kilosu 200 gram cıvarı az degıl mı sızce:110:

kızlarr günaydın bende dün doktora gittim organ taraması yaptı. :KK61:kalbinde bi parlaklık gördü. çok üzgünüm dörtlü tarama istedi o yüzden. önemli biseyde olmayabilir ama bi bakalım dedi. ama benim moralim sıfır ise geldim ama çok kötüyüm. biri dokunsa ağlıcam. 22. haftada kalbe sevk ederim o inceler bide dedi :(

kızlarr günaydın bende dün doktora gittim organ taraması yaptı. :KK61:kalbinde bi parlaklık gördü. çok üzgünüm dörtlü tarama istedi o yüzden. önemli biseyde olmayabilir ama bi bakalım dedi. ama benim moralim sıfır ise geldim ama çok kötüyüm. biri dokunsa ağlıcam. 22. haftada kalbe sevk ederim o inceler bide dedi :KK43:
Canım hemen korkma doktorlar garantiye almak için istiyorrlar çoğu testi. İnşallah çıkmaz kötü bişey. Sen içini ferah tut :KK54:

günaydın arkadaşlar buğün organ taramasına gittim bebeğimde çok şükür biö şe y çıkmadı ama kilosu 200 gram cıvarı az degıl mı sızce:110:
benim 285 gr çıktı 20.haftadasın demişti gittiğimde 19+4 çıktı hesaplamalara göre normal dedi daha çok küçük bizimkiler canım zamanla alırlar bence kilo dert etme bu arada ben hergün maden suyu içiyorum bebeğe kilo aldırır dedi doktor kaşar peyniri +muz duydum bide dene istersen

kızlarr günaydın bende dün doktora gittim organ taraması yaptı. :KK61:kalbinde bi parlaklık gördü. çok üzgünüm dörtlü tarama istedi o yüzden. önemli biseyde olmayabilir ama bi bakalım dedi. ama benim moralim sıfır ise geldim ama çok kötüyüm. biri dokunsa ağlıcam. 22. haftada kalbe sevk ederim o inceler bide dedi :KK43:
bak doktor demiş canım önemli bişide olmayabilir demiş niye üzüyosunki kendini bebeğinde hissediyo strese giriyo içerde iyi düşün iyi olsun bol bol dua et canımcım hiçbişicikler olmaz ALLAHIN izniyle bende girdim organ taramasına 22.haftada kalbi incelenecek daha küçükken kalbi incelenmez dedi doktor ayrıntılı ultrasondaki

benim 285 gr çıktı 20.haftadasın demişti gittiğimde 19+4 çıktı hesaplamalara göre normal dedi daha çok küçük bizimkiler canım zamanla alırlar bence kilo dert etme bu arada ben hergün maden suyu içiyorum bebeğe kilo aldırır dedi doktor kaşar peyniri +muz duydum bide dene istersen
MUZU YIYORUM CNM GENEL OLARAK AMA İŞTAHIMIN AÇIK OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM HİÇ AMA DOKTOR SEN KENDINE BAKIYON GALIBA DEDI ÇOK MU YIYORSUN DEDI KILOSUNUDA BOYLE SOYLEDI ANLAM VEREMEDIM

Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut lütfen herşey yolundadır onlar emin olmak için test istiyorlar

Bu arada 220 gr dedi bana bu salı ama bi önemi yok şu an bebeğin kilosunun dedi
Uyluk kemiği mi ne o kaç çıktı kızlar sizin Fl
Yazıo ultrason kağıdında

Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut lütfen herşey yolundadır onlar emin olmak için test istiyorlar

Bu arada 220 gr dedi bana bu salı ama bi önemi yok şu an bebeğin kilosunun dedi
Uyluk kemiği mi ne o kaç çıktı kızlar sizin Fl
Yazıo ultrason kağıdında
benım fl ultrasyonda canım 27.3 mm senın kı kaç canım

know all:canım hemen moralini bozma dur bakalim. bizim arkadasa da kalbinde parlaklık var cart curt dedi 4lu tarama yetmedi bide kizin karnindan sıvı aldilar ama cocugu bi gör sapasaglam doğdu geldi.bosuna anneciği uzulduguyle kaldı. dert etme hersey Rabbimin elinde...

Back