- 26 Nisan 2012
- 1.089
- 43
- 68
canım dediklerinin hepsi bende var özelikle kuyruk sokumu ağrısı felaket. oturup kalkarken zorlanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dediklerinin hepsi bende var özelikle kuyruk sokumu ağrısı felaket. oturup kalkarken zorlanıyorum.
aynen eskiden yokmuş da nolmuş şimdi de bazı sıkıntılar olacaksa yaptırmamak daha mantıklı bence karar verdim ben doktorum zorlamadıkça yaptırmayı düşünmüyorumCnm benide 20sinde cagirdilar napicam bilmiyorum ya bende bi turlu karar veremiyorum birde ilerde bebeklerde seker hastaligi olma riski tasiyormus bu test bazen diyorum aman ya eskiden annelerimiz bizi bole testlerlemi dunyaya getirmis sanki :)
benimde bi sağ taraftan bi sol taraftan sürekli ağrım oluyor hafiften çıkıyo karnım acaba bu ağrı normal mi... büyüyo ya o yüzden mi geriliyor... diye düşünüyorum bazen yürüyemeyecek kadar oluyorum zorluyorum kendimison 2haftadir bende de basladi o agrilar.ve ayrica uykudan kalkinca tam kasiklarimda ağrı oluyo.bu benim ikinci gebeligim.karnim hafif cikmaya başladı ve dikiş yerleri de aciyo.
senin ilk gebelikmi canbenimde bi sağ taraftan bi sol taraftan sürekli ağrım oluyor hafiften çıkıyo karnım acaba bu ağrı normal mi... büyüyo ya o yüzden mi geriliyor... diye düşünüyorum bazen yürüyemeyecek kadar oluyorum zorluyorum kendimi
Bende persembe gidicem hastaneye sorayım doktoruma saglik ocagi mecbura tutuyor ama yaptirma derse gitmem bende :)aynen eskiden yokmuş da nolmuş şimdi de bazı sıkıntılar olacaksa yaptırmamak daha mantıklı bence karar verdim ben doktorum zorlamadıkça yaptırmayı düşünmüyorum
120 tl esircim bu arada ayrıntılı ultrasonda benim kızın pipisi çıkmış :) kız oldu erkek doktor cinsiyeti yanlış söylemiş %80 kız demişti kendi doktorum meğersem benim sıpam yüzüstü yattığı için görememiş doktor bugün pipisini gördükAyrıntılı ultrason girenler ne kadar ödeme yaptınız
ayy çok değişik120 tl esircim bu arada ayrıntılı ultrasonda benim kızın pipisi çıkmış :) kız oldu erkek doktor cinsiyeti yanlış söylemiş %80 kız demişti kendi doktorum meğersem benim sıpam yüzüstü yattığı için görememiş doktor bugün pipisini gördük
Yok mu ya pazar mı ki pazarlık yapalımesircim bu arada 250 tl dedi doktor bana bende çok pahalı benim o kadar param yok dedim 150 olsun dedi oda olmaz dedim 100 liram var dedim 120 ye bağladık pazarlık yapmak lazım accık :)
ben bu cuma gırecegım organ taraması ıçın canım hastahaneyı aradım sıgortalı olduğum için 10 tl ye mişAyrıntılı ultrason girenler ne kadar ödeme yaptınız
yarım saat bakıldı canım bütün organlarına tek tek evet cok pahalı ama 250 vermektense 120 iyi geldi bana bizim burada hep 200 180e çekiyorlardı ben 120 ye bağlayınca içim rahatladıSabit bi fiyat
Yok mu ya pazar mı ki pazarlık yapalım
250 çok pahalı ya 150 bile pahalı ne kdr sürüo canım tüm organlar a bakılıo demi
ay ne iimiş öyle hangi hastane orası özelmi devletmi bizim burada devlet ve tıp fakultesi çok yoğunmuş çok sıra varmış 2 ay sıra gelmez dediler bende mecburen özele çektirmek zorunda kaldımben bu cuma gırecegım organ taraması ıçın canım hastahaneyı aradım sıgortalı olduğum için 10 tl ye miş
ay ne iimiş öyle hangi hastane orası özelmi devletmi bizim burada devlet ve tıp fakultesi çok yoğunmuş çok sıra varmış 2 ay sıra gelmez dediler bende mecburen özele çektirmek zorunda kaldım[/QUO ÖZEL HAYAT HASTANESI G.ANTEPDE CANIM