• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

son 2haftadir bende de basladi o agrilar.ve ayrica uykudan kalkinca tam kasiklarimda ağrı oluyo.bu benim ikinci gebeligim.karnim hafif cikmaya başladı ve dikiş yerleri de aciyo.

bide kızlar cuma günü tahlil vermiştim. ona göre troit düşmüş kanimdaki demir depolari azalmis kolosterol ve kötü kolesterol de yukselmis Hipoglisemi yani şeker yüksek cikmis.biraz demoralize oldum.

Cnm benide 20sinde cagirdilar napicam bilmiyorum ya bende bi turlu karar veremiyorum birde ilerde bebeklerde seker hastaligi olma riski tasiyormus bu test bazen diyorum aman ya eskiden annelerimiz bizi bole testlerlemi dunyaya getirmis sanki :)
aynen eskiden yokmuş da nolmuş şimdi de bazı sıkıntılar olacaksa yaptırmamak daha mantıklı bence karar verdim ben doktorum zorlamadıkça yaptırmayı düşünmüyorum Hoppa

son 2haftadir bende de basladi o agrilar.ve ayrica uykudan kalkinca tam kasiklarimda ağrı oluyo.bu benim ikinci gebeligim.karnim hafif cikmaya başladı ve dikiş yerleri de aciyo.
benimde bi sağ taraftan bi sol taraftan sürekli ağrım oluyor hafiften çıkıyo karnım acaba bu ağrı normal mi... büyüyo ya o yüzden mi geriliyor... diye düşünüyorum bazen yürüyemeyecek kadar oluyorum zorluyorum kendimi:KK43:

benim ekseriyetle daha onceki dikiş yerlerim agriyor.daha 4ay var minimum.simdiden böyle ozamanlar napcaksam:KK17:

Ayrıntılı ultrason girenler ne kadar ödeme yaptınız
120 tl esircim bu arada ayrıntılı ultrasonda benim kızın pipisi çıkmış :) kız oldu erkek doktor cinsiyeti yanlış söylemiş %80 kız demişti kendi doktorum meğersem benim sıpam yüzüstü yattığı için görememiş doktor bugün pipisini gördük

esircim bu arada 250 tl dedi doktor bana bende çok pahalı benim o kadar param yok dedim 150 olsun dedi oda olmaz dedim 100 liram var dedim 120 ye bağladık pazarlık yapmak lazım accık :)

120 tl esircim bu arada ayrıntılı ultrasonda benim kızın pipisi çıkmış :) kız oldu erkek doktor cinsiyeti yanlış söylemiş %80 kız demişti kendi doktorum meğersem benim sıpam yüzüstü yattığı için görememiş doktor bugün pipisini gördük
:-) :-) ayy çok değişik
Göremiyorsa neden kız diyosa
Neyse hayırlısı olsun bakalım Bnden de bi dahakine istedi ayrıntılı
Bu ayın sonuna gel aşıdan sonra dedi

Sabit bi fiyat
esircim bu arada 250 tl dedi doktor bana bende çok pahalı benim o kadar param yok dedim 150 olsun dedi oda olmaz dedim 100 liram var dedim 120 ye bağladık pazarlık yapmak lazım accık :)
Yok mu ya pazar mı ki pazarlık yapalım
250 çok pahalı ya 150 bile pahalı ne kdr sürüo canım tüm organlar a bakılıo demi

Sabit bi fiyat

Yok mu ya pazar mı ki pazarlık yapalım
250 çok pahalı ya 150 bile pahalı ne kdr sürüo canım tüm organlar a bakılıo demi
yarım saat bakıldı canım bütün organlarına tek tek evet cok pahalı ama 250 vermektense 120 iyi geldi bana bizim burada hep 200 180e çekiyorlardı ben 120 ye bağlayınca içim rahatladı

ben bu cuma gırecegım organ taraması ıçın canım hastahaneyı aradım sıgortalı olduğum için 10 tl ye miş
ay ne iimiş öyle hangi hastane orası özelmi devletmi bizim burada devlet ve tıp fakultesi çok yoğunmuş çok sıra varmış 2 ay sıra gelmez dediler bende mecburen özele çektirmek zorunda kaldım

Hahaha:) bize de yüzde doksan bes kız dedi sonra oglan olurmu acaba bizimde.gerci sağlıklı olsun da TE="batuna_86, post: 41232996, member: 587077"]120 tl esircim bu arada ayrıntılı ultrasonda benim kızın pipisi çıkmış :) kız oldu erkek doktor cinsiyeti yanlış söylemiş %80 kız demişti kendi doktorum meğersem benim sıpam yüzüstü yattığı için görememiş doktor bugün pipisini gördük[/QUOTE]
haha

kızlar ya foruma herkes aynı saatte takilsak ya.oyle daha iyi olmazmi.bi saat ayarlayalim mesela aksam 9 10gibi.ne dersiniz.

ESİİİR canım minik kızın mı olacak hadi bakalım inşallah hangi doktora gidiyorsun?ben turgay aksuya gidiyorum ama karasızım doktorundan memnun musun?

Back