hım teşekkurler cnmcanım ayrıntılı usg perinatolog lar tarafoından yapılıyor. eğer gittiğin dr perinatololoji uzmanı ise yapabilir belki ama sadece uzmansa yaptırmanı tavsiye edebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hım teşekkurler cnmcanım ayrıntılı usg perinatolog lar tarafoından yapılıyor. eğer gittiğin dr perinatololoji uzmanı ise yapabilir belki ama sadece uzmansa yaptırmanı tavsiye edebilir
hayırlı haberlerle gel inşallahaynen daha elimi sürmem bi ise falan ... ins. güzel haberide alırım çarsamba günü. hersey yolunda der. Kanamam falanda olmadı Allahtan. cinsiyetinide öğrenicez daha öğrenemedik. göstermedi ufaklık
şeker yüklemesi kacıncı hftada oluoCnm benide 20sinde cagirdilar napicam bilmiyorum ya bende bi turlu karar veremiyorum birde ilerde bebeklerde seker hastaligi olma riski tasiyormus bu test bazen diyorum aman ya eskiden annelerimiz bizi bole testlerlemi dunyaya getirmis sanki :)
Ben suan 21 haftaligim haziran 20sinde cagirdi işte seker yuklemesi icinşeker yüklemesi kacıncı hftada oluo
Gecmis olsun sanada Allah kolaylik versin hepimuze..canım dediklerinin hepsi bende var özelikle kuyruk sokumu ağrısı felaket. oturup kalkarken zorlanıyorum.
Kızım olacak sanırım tatlım çok emin olmamakla birlikte çünkü bebeğim yüz üstü yatıyordu kıza benziyor dedi bizde kız diye seviyoruz ismi de duru olacak Allah izin verirse teyzesi:))sen öğrendin miAŞKİMEF,SERRAMİNA,EFSAMM,AYŞEOSMAN,AYSUS,SSİLAN,VİGOROSO,EYHAM,ASLİCANAYDIN
CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI KIZLAR
Evet benm de kıza benzıyor dedi yarın kesin söyleyecek zaten bacakları açıktı yanılmış olamazKızım olacak sanırım tatlım çok emin olmamakla birlikte çünkü bebeğim yüz üstü yatıyordu kıza benziyor dedi bizde kız diye seviyoruz ismi de duru olacak Allah izin verirse teyzesi:))sen öğrendin mi
Baya var benm o zmnBen suan 21 haftaligim haziran 20sinde cagirdi işte seker yuklemesi icin
Cnm size saglik ocagindan kart verilmesi gerekiyordu hangi tarihlerde gelinmesi icin asılar ve tahlillerde yaziyor ac tok saat kacta gelinmesi gerektigi vs. Saglik ocaginda kaydin varmiBaya var benm o zmn
bna nıe vermedi acba ya ne kullanıosun peki cnm
aslında ılac kullanmayı hıc sevmıyorum canım ılac kullanmak bı sorunun belırtısı gıbı gelıyor bana sımdı kı ılaçlarım calsıyum magneyum bırde gynon ferro sanol adlı bır ılaçbna nıe vermedi acba ya ne kullanıosun peki cnm
Kizlar bu arada oglumuza temmuz ismini dusunduk sizce nasi hala dusunme asamasindayiz ama
Sanırım kan ilacı dedikleri bizim Kullandığımız demir ilacı cnm
Herkese veriyolar onu
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba hanimlar bende ekim annesi olucam:)
hosbuldum:)Hoşgeldiniz aramıza