• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Cnm benide 20sinde cagirdilar napicam bilmiyorum ya bende bi turlu karar veremiyorum birde ilerde bebeklerde seker hastaligi olma riski tasiyormus bu test bazen diyorum aman ya eskiden annelerimiz bizi bole testlerlemi dunyaya getirmis sanki :)
şeker yüklemesi kacıncı hftada oluo

AŞKİMEF,SERRAMİNA,EFSAMM,AYŞEOSMAN,AYSUS,SSİLAN,VİGOROSO,EYHAM,ASLİCANAYDIN

CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI KIZLAR :D

:KK200:HERKESİN BEBİŞİ HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA KAVUŞALIM İNŞALLAH:KK200:

:anneadayı:NEHİRDEMİRNEHİR:KK46:
:anneadayı: MERHAMER34 :KK46:
:anneadayı:BAYAN34:KK46: :anneadayı: NESLİ3535 :KK46:
:anneadayı:BATUNA86:KK46: :anneadayı: ZADERYA :KK46:
:anneadayı:HALİDE25:KK46: :anneadayı: HANDELEVENT :KK46:
:anneadayı:YELDAG:KK46: :anneadayı: ALY92 :KK46:
:anneadayı:NHNİNCR:KK46: :anneadayı: SEVVVOO :KK46:
:anneadayı:BEEEN :KK46: :anneadayı: HİLALNAR :KK46:

şeker yüklemesi bu ara hepimizin aklında.ben yaptıracak olanlardanım çünkü ilk gebeliğimde maalesef gebelik şekeri çıkmıştı o yüzden riskli gruptayım.ve yine maalesef her hamilelik şeker riskini beraberinde getiriyor diye biliyorum.o yüzden yaptırmanızı tavsiye ederim.ama genel olarak izlenen yöntem 50 lik yükleme yüksek çıkarsa 100 lük yapıyorlar.bu şeklde istemediğinizi tek seferde sonuç verecek 75 lik yada 100 lük yükleme istediğinizi söyleyebilirsiniz.

AŞKİMEF,SERRAMİNA,EFSAMM,AYŞEOSMAN,AYSUS,SSİLAN,VİGOROSO,EYHAM,ASLİCANAYDIN

CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI KIZLAR :KK70:
Kızım olacak sanırım tatlım çok emin olmamakla birlikte çünkü bebeğim yüz üstü yatıyordu kıza benziyor dedi bizde kız diye seviyoruz ismi de duru olacak Allah izin verirse teyzesi:))sen öğrendin mi

Kızım olacak sanırım tatlım çok emin olmamakla birlikte çünkü bebeğim yüz üstü yatıyordu kıza benziyor dedi bizde kız diye seviyoruz ismi de duru olacak Allah izin verirse teyzesi:))sen öğrendin mi
Evet benm de kıza benzıyor dedi yarın kesin söyleyecek zaten bacakları açıktı yanılmış olamaz
İsim konusunda zorlanıyorum bir sürü isim var kafamda duru çok güzel
Ben de düşünmüştüm ama marka bilmem ne die vazgeçirdiler
Daha doğuma çok bulu ru m :-) elbet

Kizlar bu arada oglumuza temmuz ismini dusunduk sizce nasi hala dusunme asamasindayiz ama

ilk kez duyuyorum. değişik olmuş olabilir bence.
nisan eylül kasım duymuştum.
şaşıracak yanlız herkes aa maaa diyecekler. hazırlıklı olun.
biz de kahraman düşünüyoruz. değişik tepkiler alıyorum duyanlardan. kesinleştiremedik hala:KK47:

Sanırım kan ilacı dedikleri bizim Kullandığımız demir ilacı cnm
Herkese veriyolar onu

kansızlık yoksa başlamıyorlar.
bana da doktorum henüz ek demir takviyesi önermedi.
bir sonraki kontrolümde tahlil yapmasını isteyeceğim.
sormuştum demir takviye almalımıyım diye.şu an gerek yok kabızlık gibi problemlere neden oluyo demişti.
ben imom isimli takviyeyi alıyorum sadece. içinde folikasit omega b vitaminleri vs gebeliğe uyumlu dozlarda var. azıcık da demir var.baya düşük oranda.

Bayanlar Eminönü havuzlu hana gittinizmi gidenler onerirmi

Back