Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18-24 haftalar arası olması gerekiyordu sanırım.aslında normal usg gibi sanırım sadece daha uzman kişilerce bebğin tüm organları inceleniyor baya uzun sürüyor.ama 3 yada 4 boyutlu usg ler var onlar çokkk keyifli oluyorKızlar bu detaylı ultrason ne zaman ve nasıl oluyor
canım dediklerinin hepsi bende var özelikle kuyruk sokumu ağrısı felaket. oturup kalkarken zorlanıyorum.Slm annisler...16+1 iz.. hic bide bulantisi kusma yasamadim rahat gecti ama bende bitmek kesilmek bilmeyen bir bas agrisi var .. 5. Gun fln ..2 gun 1 gun oluyordu..parol kesmio..aktardan bitkisel mentollu bi migren ilaci kesmedi.. ve kuyruk sokumu altinda ozellikle beni oturtmayan bi agri ve 2-3 gecedir uyandiran sidetli bel agrisi.. bunlar sizce cok erken degilmi..
gecn annemin gunu vardi kadinlar bu kadar tuvalete son zamanlarda gidilir dio..
ben son zamanlarda bezlenicem heralde..
aynen herkes yaptırıyor nolcak diyip duruyolar banada cevremdekiler. daha var o zamana ama ben şimdiden düşünüp karar vermeye çalışıyorum ve sanırım yaptırmayacagım gibi görünüyor öyle düşünüyorum.Bendee yaptirmak istemiyorum ama cevremdekiler yaptir bisey olmuyor diyor birde bi arkadas seker yuklemesinden sonra cok kotu olmus bayilmis surekli mide bulantisi yasamis kesinlikle tek gitme seker yuklemesi yaptirmaya dedi insanin dengesi sasiyor dedi (
işte bende o yüzden düşünmüyorum eskiden yoktu bi sıkıntı da olmamış annemde ananemde sonradan böyle bişe çıkmış şoklama gibi birden şeker yüklüyorlar bende doğru bulmuyorum ama herkeste yaptırıyoBİRDE CNM SUNU DÜŞÜNMEK LAZIM YAPTIRINCA SIKINTI OLUR MU DİYE ESKIDEN SEKER YÜKLEMESI YOKTU BEN DOĞRU BULMUYORUM
evet canım bende gerek görmüyorum daha var zamanımda ama kafam karışıyo tabi çünkü herkes yaptırıyo diyeBen istemiyorum
Ama doktor daha böle bişeyden bahsetmedi
Yaptıran ve sorun olmayan da duydum
Ama gerekli bulmuyorum ya zaten testleri de istemiyorum ne bilim hepsi kafa karıştırıcı bnce
Yaa ben şimdi 17+2 yim18-24 haftalar arası olması gerekiyordu sanırım.aslında normal usg gibi sanırım sadece daha uzman kişilerce bebğin tüm organları inceleniyor baya uzun sürüyor.ama 3 yada 4 boyutlu usg ler var onlar çokkk keyifli oluyor
Yok kuzu bişeycik olmaz rabbim korur onlarıkızlarrrr bu arda dün biraz evi toparladım. belim falanda ağrımadı ama biraz kasığım ağrıdı . ama genede tuhaf bi his var içimde bisey olmamıstır dimi. dua edin benim için çarsamba günü kontrolu gidicem
Hoşgeldin Hayırlı olsun bebeğinHer muayenemde degisti günümuz ama kasim annesi olacam insallah bende
dün bende cok iş yaptım feci karnım agrıdı 3 saat kıvrandım dınlendım gectı kötüye yorma canım kötü olmasın kanaman yoksa korkmakızlarrrr bu arda dün biraz evi toparladım. belim falanda ağrımadı ama biraz kasığım ağrıdı . ama genede tuhaf bi his var içimde bisey olmamıstır dimi. dua edin benim için çarsamba günü kontrolu gidicem
ben kullandım canım zeka testıne gıttıgımde verdı folık asıtı bıraktım ona basladımBi de ben omega filan hiç kullanmadım doktor da bişey demedi kızlar kullanan varsa kaçıncı haftada verdi doktorunuz
canım ayrıntılı usg perinatolog lar tarafoından yapılıyor. eğer gittiğin dr perinatololoji uzmanı ise yapabilir belki ama sadece uzmansa yaptırmanı tavsiye edebilirYaa ben şimdi 17+2 yim
Yarın gideceğim sanırım 3lü için çağırdı
Acaba detaylıya da girer miyim
canım birşey olmaz inşallah ama dikkat et lütfen boşver ya işi filan önemli olan bebişlerimiz geçmiş olsun canımkızlarrrr bu arda dün biraz evi toparladım. belim falanda ağrımadı ama biraz kasığım ağrıdı . ama genede tuhaf bi his var içimde bisey olmamıstır dimi. dua edin benim için çarsamba günü kontrolu gidicem
benim minik 14 haftalıkken doktor erkeğe benziyor dedi daha gitmedim bakalım kız mı erkek misağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama insan yine de merak ediyor cinsiyetini bakalım senin minik bu sefer gösterecek miaynen daha elimi sürmem bi ise falan ... ins. güzel haberide alırım çarsamba günü. hersey yolunda der. Kanamam falanda olmadı Allahtan. cinsiyetinide öğrenicez daha öğrenemedik. göstermedi ufaklık
Cnm benide 20sinde cagirdilar napicam bilmiyorum ya bende bi turlu karar veremiyorum birde ilerde bebeklerde seker hastaligi olma riski tasiyormus bu test bazen diyorum aman ya eskiden annelerimiz bizi bole testlerlemi dunyaya getirmis sanki :)aynen herkes yaptırıyor nolcak diyip duruyolar banada cevremdekiler. daha var o zamana ama ben şimdiden düşünüp karar vermeye çalışıyorum ve sanırım yaptırmayacagım gibi görünüyor öyle düşünüyorum.
bna nıe vermedi acba ya ne kullanıosun peki cnmben kullandım canım zeka testıne gıttıgımde verdı folık asıtı bıraktım ona basladım