• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bence kimseye bakma herkesin bünyesi farklı
Karnımı görenler bana da kendi hamileliginde yaşadıklarını anlatmadan duramıyorlar
Bir sürü olumlu olumsuz şey ama olumsuzlara takılıyoruz ister istemez o yüzden kimseyi dinleme sen
en iyisi kimseyı dınlememk ben hiç sormuyorum genelde doktora soruyorum kadınlara bakılsa valla bazen doktor dan önce teşhis koyuyorlar derdin yoksa derdın oluyor hıç kimseyı takmamak en ıyısı esrcım dedığın gıbı her kesın bunyesı cıdden farklı o yuzden hamılelıkte coğu şey normal bence:KK39:

en iyisi kimseyı dınlememk ben hiç sormuyorum genelde doktora soruyorum kadınlara bakılsa valla bazen doktor dan önce teşhis koyuyorlar derdin yoksa derdın oluyor hıç kimseyı takmamak en ıyısı esrcım dedığın gıbı her kesın bunyesı cıdden farklı o yuzden hamılelıkte coğu şey normal bence:KK39:
Kesinlikle katılıyorum

canım hamileyken gune mune gidilirmi hic.her agizdan bi ses.biseyin yoksa da oldururlar:) bi de benim gibi efamliysan artik off.benivde bu ara bi doğum korkusu aldı gitti:KK43:(
hiç korkma efsam Rabbim kolaylığını verir benim bu ara etrafımda 3 kişi doğurdu gece uyurken sancuıları başlamış anlamamış bile 2 arkadaşım yarım saatte doğurdular Rabbim bizlerede kolay doğum nasip etsin inşallah

bende tetanos aşımı oldum bütün yan etkileri beni yakaladı ateş 38C kusma ishal kolum yumruk gibi şişti zor hareket ettiriyorum 2 gündür tepesi üstü geldim ama buna şükür sizlerde oldumu yan etkiler

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bence kimseye bakma herkesin bünyesi farklı
Karnımı görenler bana da kendi hamileliginde yaşadıklarını anlatmadan duramıyorlar
Bir sürü olumlu olumsuz şey ama olumsuzlara takılıyoruz ister istemez o yüzden kimseyi dinleme sen
Cok saol canim sukur basim dindi ara ara az agrio ama belim kuyruk sokumum beter.. bugun aradim dr u ilac istedim.. cunku benim D vitaminim cok dusuk cikmisti hamile kalmadan once sinir 25 benim 10 yada 15 cikmisti.. bi onu kullamcam canim

saglık ocagında çlçtüler dşük çıktı arastırım tansıyon 27 haftalara kadar düşe bilir miş baş agrısı da kanın yüksek basınçla gitmesinden miş beyne tek caresi dinlenmk miş doktorumda öyle dedi başın ağrıdığında dinlen diye rabbım yardımcımız olsun:KK35:
inş tansiyon düşüklüğümüz uzun sürmez canım rabbim hepimizin bebişlerini korusun:KK68:

sağlıkla sıhhatle kucağına al canım inşallah minik meleğini benimkide erkek gibi demişti doktor bakalım birdahaki gitmeye sanırım kesin belli olur:KK76:
Amin canim cumlemiz hepimiz bnde icinde inslh.. artik isim arastirma zamani.. sende ogrenirsin artik bnde erkk diodum hep ynldim :)

inşallah canım. inşallah sagselamet sonuna gelebilirsek hamisliklerin.dogum muhakkak olcak zaten.agrisiz acisiz inşallah yavrularimizi sağlıklı bi vaziyette aliriz kucagimiza.insallahOTE="batuna_86, post: 41191394, member: 587077"]hiç korkma efsam Rabbim kolaylığını verir benim bu ara etrafımda 3 kişi doğurdu gece uyurken sancuıları başlamış anlamamış bile 2 arkadaşım yarım saatte doğurdular Rabbim bizlerede kolay doğum nasip etsin inşallah[/QUOTE]
inş

[QUOTE="nehirdemirnehir, post: 41204225, member: 6ekim e kizim olacak ins zeynep koyacaz adini :)[/QUOTE]
Orda yazan tüm bilgilerini özelden mesaj at canım ekliyim seni de

Bol bol dinlen ben çok iyiyim çok şükür
Arada öksürük bayağı rahatsız ediyor ama eski günlere göre iyim

Back