15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Kızlar bu detaylı ultrason ne zaman ve nasıl oluyor
18-24 haftalar arası olması gerekiyordu sanırım.aslında normal usg gibi sanırım sadece daha uzman kişilerce bebğin tüm organları inceleniyor baya uzun sürüyor.ama 3 yada 4 boyutlu usg ler var onlar çokkk keyifli oluyor

canım dediklerinin hepsi bende var özelikle kuyruk sokumu ağrısı felaket. oturup kalkarken zorlanıyorum.

kızlarrrr bu arda dün biraz evi toparladım. belim falanda ağrımadı ama biraz kasığım ağrıdı . ama genede tuhaf bi his var içimde bisey olmamıstır dimi. dua edin benim için çarsamba günü kontrolu gidicem

aynen herkes yaptırıyor nolcak diyip duruyolar banada cevremdekiler. daha var o zamana ama ben şimdiden düşünüp karar vermeye çalışıyorum ve sanırım yaptırmayacagım gibi görünüyor öyle düşünüyorum.

BİRDE CNM SUNU DÜŞÜNMEK LAZIM YAPTIRINCA SIKINTI OLUR MU DİYE ESKIDEN SEKER YÜKLEMESI YOKTU BEN DOĞRU BULMUYORUM
işte bende o yüzden düşünmüyorum eskiden yoktu bi sıkıntı da olmamış annemde ananemde sonradan böyle bişe çıkmış şoklama gibi birden şeker yüklüyorlar bende doğru bulmuyorum ama herkeste yaptırıyo

Ben istemiyorum

Ama doktor daha böle bişeyden bahsetmedi

Yaptıran ve sorun olmayan da duydum
Ama gerekli bulmuyorum ya zaten testleri de istemiyorum ne bilim hepsi kafa karıştırıcı bnce
evet canım bende gerek görmüyorum daha var zamanımda ama kafam karışıyo tabi çünkü herkes yaptırıyo diye

Yaa ben şimdi 17+2 yim
Yarın gideceğim sanırım 3lü için çağırdı
Acaba detaylıya da girer miyim

Yok kuzu bişeycik olmaz rabbim korur onları
Ben ne temizlikler yaptım çok şükür sorun yok

Bi de ben omega filan hiç kullanmadım doktor da bişey demedi kızlar kullanan varsa kaçıncı haftada verdi doktorunuz

dün bende cok iş yaptım feci karnım agrıdı 3 saat kıvrandım dınlendım gectı kötüye yorma canım kötü olmasın kanaman yoksa korkma

Yaa ben şimdi 17+2 yim
Yarın gideceğim sanırım 3lü için çağırdı
Acaba detaylıya da girer miyim
canım ayrıntılı usg perinatolog lar tarafoından yapılıyor. eğer gittiğin dr perinatololoji uzmanı ise yapabilir belki ama sadece uzmansa yaptırmanı tavsiye edebilir

canım birşey olmaz inşallah ama dikkat et lütfen boşver ya işi filan önemli olan bebişlerimiz geçmiş olsun canım

aynen daha elimi sürmem bi ise falan ... ins. güzel haberide alırım çarsamba günü. hersey yolunda der. Kanamam falanda olmadı Allahtan. cinsiyetinide öğrenicez daha öğrenemedik. göstermedi ufaklık

aynen daha elimi sürmem bi ise falan ... ins. güzel haberide alırım çarsamba günü. hersey yolunda der. Kanamam falanda olmadı Allahtan. cinsiyetinide öğrenicez daha öğrenemedik. göstermedi ufaklık
benim minik 14 haftalıkken doktor erkeğe benziyor dedi daha gitmedim bakalım kız mı erkek misağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama insan yine de merak ediyor cinsiyetini bakalım senin minik bu sefer gösterecek mi

Cnm benide 20sinde cagirdilar napicam bilmiyorum ya bende bi turlu karar veremiyorum birde ilerde bebeklerde seker hastaligi olma riski tasiyormus bu test bazen diyorum aman ya eskiden annelerimiz bizi bole testlerlemi dunyaya getirmis sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…