en iyisi kimseyı dınlememk ben hiç sormuyorum genelde doktora soruyorum kadınlara bakılsa valla bazen doktor dan önce teşhis koyuyorlar derdin yoksa derdın oluyor hıç kimseyı takmamak en ıyısı esrcım dedığın gıbı her kesın bunyesı cıdden farklı o yuzden hamılelıkte coğu şey normal benceGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bence kimseye bakma herkesin bünyesi farklı
Karnımı görenler bana da kendi hamileliginde yaşadıklarını anlatmadan duramıyorlar
Bir sürü olumlu olumsuz şey ama olumsuzlara takılıyoruz ister istemez o yüzden kimseyi dinleme sen
Kesinlikle katılıyorumen iyisi kimseyı dınlememk ben hiç sormuyorum genelde doktora soruyorum kadınlara bakılsa valla bazen doktor dan önce teşhis koyuyorlar derdin yoksa derdın oluyor hıç kimseyı takmamak en ıyısı esrcım dedığın gıbı her kesın bunyesı cıdden farklı o yuzden hamılelıkte coğu şey normal bence
hiç korkma efsam Rabbim kolaylığını verir benim bu ara etrafımda 3 kişi doğurdu gece uyurken sancuıları başlamış anlamamış bile 2 arkadaşım yarım saatte doğurdular Rabbim bizlerede kolay doğum nasip etsin inşallahcanım hamileyken gune mune gidilirmi hic.her agizdan bi ses.biseyin yoksa da oldururlar:) bi de benim gibi efamliysan artik off.benivde bu ara bi doğum korkusu aldı gitti(
Cok saol canim sukur basim dindi ara ara az agrio ama belim kuyruk sokumum beter.. bugun aradim dr u ilac istedim.. cunku benim D vitaminim cok dusuk cikmisti hamile kalmadan once sinir 25 benim 10 yada 15 cikmisti.. bi onu kullamcam canimGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bence kimseye bakma herkesin bünyesi farklı
Karnımı görenler bana da kendi hamileliginde yaşadıklarını anlatmadan duramıyorlar
Bir sürü olumlu olumsuz şey ama olumsuzlara takılıyoruz ister istemez o yüzden kimseyi dinleme sen
inş tansiyon düşüklüğümüz uzun sürmez canım rabbim hepimizin bebişlerini korusunsaglık ocagında çlçtüler dşük çıktı arastırım tansıyon 27 haftalara kadar düşe bilir miş baş agrısı da kanın yüksek basınçla gitmesinden miş beyne tek caresi dinlenmk miş doktorumda öyle dedi başın ağrıdığında dinlen diye rabbım yardımcımız olsun
sağlıkla sıhhatle kucağına al canım inşallah minik meleğini benimkide erkek gibi demişti doktor bakalım birdahaki gitmeye sanırım kesin belli olurSlm annislerr.. benim bebisim KIZMIS :) yanlis hissetmisim :)
Amiiiiiiiiinnnnnhiç korkma efsam Rabbim kolaylığını verir benim bu ara etrafımda 3 kişi doğurdu gece uyurken sancuıları başlamış anlamamış bile 2 arkadaşım yarım saatte doğurdular Rabbim bizlerede kolay doğum nasip etsin inşallah
Kaçıncı kız tpiktekiSlm annislerr.. benim bebisim KIZMIS :) yanlis hissetmisim :)
Amin canim cumlemiz hepimiz bnde icinde inslh.. artik isim arastirma zamani.. sende ogrenirsin artik bnde erkk diodum hep ynldim :)sağlıkla sıhhatle kucağına al canım inşallah minik meleğini benimkide erkek gibi demişti doktor bakalım birdahaki gitmeye sanırım kesin belli olur
aminn inşallh sağ salim kucaklarımıza alacağımız günlerde gelirinş tansiyon düşüklüğümüz uzun sürmez canım rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Günaydın kızlar nasılsınız...[/QUGÜNAYDIN CNM BAŞ AGRILARINI ATLATSAK IYI OLACAGIM AMA İNŞALLAH ODA GECER SEN NASILSIN
Hoşgeldin canımHerkese hayirli olsun ins listeye nasil girecez bnimde 4 ekim tahmini dogum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?