15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Bende gittigimde aynen seninngibi diyecem bide ozel muaynaneye gidiyorum guya

Kizlar bu arada oglumuza temmuz ismini dusunduk sizce nasi hala dusunme asamasindayiz ama
BENCE ANLAMI HOŞ BÖYLE İSİMLER OLSA DAHA GÜZRL TEMMUZ ANLAMI BİLMİORUM AMA SADECE DAHA GÜZEL İSİMLER VAR .SONUÇTA BEBEĞİNİZİN BİR ÖMÜR HAYATINI ETKİLEYECEK KONU

dr mutlaka hatırlat canım. kan ilacı çok önemli hem senin hem bebğin için
CANIM KAN İLACINI KAN DEĞERLERI DÜŞÜK OLANA VERİYORLAR KANSIZLIK PROPLE Mİ OLANA BANA DOKTORUM GEREK GÖRMEDİ HATTA TEK İLAÇ YAZDI ODA DEMİR EKSİKLİĞİ İÇİN SONUÇTA TEAT YAPILIYOR KANSIZLIK PROPLEMI VARSA YAZILIYOR BİLDİĞİM

Sanırım kan ilacı dedikleri bizim Kullandığımız demir ilacı cnm
Herkese veriyolar onu

Slm annisler...16+1 iz.. hic bide bulantisi kusma yasamadim rahat gecti ama bende bitmek kesilmek bilmeyen bir bas agrisi var .. 5. Gun fln ..2 gun 1 gun oluyordu..parol kesmio..aktardan bitkisel mentollu bi migren ilaci kesmedi.. ve kuyruk sokumu altinda ozellikle beni oturtmayan bi agri ve 2-3 gecedir uyandiran sidetli bel agrisi.. bunlar sizce cok erken degilmi..
gecn annemin gunu vardi kadinlar bu kadar tuvalete son zamanlarda gidilir dio..
ben son zamanlarda bezlenicem heralde..

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bence kimseye bakma herkesin bünyesi farklı
Karnımı görenler bana da kendi hamileliginde yaşadıklarını anlatmadan duramıyorlar
Bir sürü olumlu olumsuz şey ama olumsuzlara takılıyoruz ister istemez o yüzden kimseyi dinleme sen

canım kan ilacı diye bilinen ilaç işte demir ilacı :)

canım hamileyken gune mune gidilirmi hic.her agizdan bi ses.biseyin yoksa da oldururlar:) bi de benim gibi efamliysan artik off.benivde bu ara bi doğum korkusu aldı gitti(

Canim bende ayniyim şiddetli basagrisi demiyorum nerdeyse hergun minoset aliyorum ama fayda etmiyor tansiyonumda sürekliddüşüyor oda basagrisi yyapıyor tansiyonuna dikkat et

Canim bende ayniyim şiddetli basagrisi demiyorum nerdeyse hergun minoset aliyorum ama fayda etmiyor tansiyonumda sürekliddüşüyor oda basagrisi yyapıyor tansiyonuna dikkat et
saglık ocagında çlçtüler dşük çıktı arastırım tansıyon 27 haftalara kadar düşe bilir miş baş agrısı da kanın yüksek basınçla gitmesinden miş beyne tek caresi dinlenmk miş doktorumda öyle dedi başın ağrıdığında dinlen diye rabbım yardımcımız olsun

efsammcım bendede hiç denecek kadar kusma olmadı başş ağrısı tansiyon düşüklüğü kuyruk sokumumda acayıp agrı var sankı bebek çıkacak gıbı baş agrılarımda var aynı şikayetler bıre bır lavaboyuda sorma yol etttım su çok içiyorum nerdese lavaboda yatacagımrabbım yardımcımız olsun annelik kolay degılmış dinlenmek lazım bo bol

canım kan ilacı diye bilinen ilaç işte demir ilacı :)
hadi ya bana doktorum kanında sorun yok her şey temiz çıktı .maşallah iyi bakmışssın dedı kendıne bunu bebek için yazıyorum ddedı omega adlı bi ilaç günde bi tane ben vitamın ilacı diye alıyordum son bı haftadırda hıç almadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…