- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
Bende gittigimde aynen seninngibi diyecem bide ozel muaynaneye gidiyorum guyaEVET bende senin gibi düşünüyordum bigün doktoruma sordum siz neye göre bana ilaç yazıyoesunuz dedim hiçbir tahlilim yapılmadı dedim hadi canım dedi inanmadı gerçekten yapmadıkmı sana tahlil dedi baktı bilgisayarına aaa unutmuşum yapmamışım dedi ondan sonra yaptı benim tahlillerimi sen söyle doktoruna gittiğinde bence benim gibi olursun sonra 12.haftadan itibaren yapılması gerekiyormuş ayrıca tahililerin benim bütün hamile arkadaşlarıma doıktorları heray gittiğinde tahlil yapıyor ona göre ilaç yazıyor
dr mutlaka hatırlat canım. kan ilacı çok önemli hem senin hem bebğin içinBen bi tek vitamin ilaci iciyorum ay cok sinir oluyom boyle duyunca belki benimde ihtoyacim var
güzel ama büyünce rahat kullanabileceği bi isim bulmak lazım bence. daha biz o kısma gelemedik. cınsiyeti belli değilKizlar bu arada oglumuza temmuz ismini dusunduk sizce nasi hala dusunme asamasindayiz ama
Temmuz mu özel bir nedeni var mı canmKizlar bu arada oglumuza temmuz ismini dusunduk sizce nasi hala dusunme asamasindayiz ama
BENCE ANLAMI HOŞ BÖYLE İSİMLER OLSA DAHA GÜZRL TEMMUZ ANLAMI BİLMİORUM AMA SADECE DAHA GÜZEL İSİMLER VAR .SONUÇTA BEBEĞİNİZİN BİR ÖMÜR HAYATINI ETKİLEYECEK KONUKizlar bu arada oglumuza temmuz ismini dusunduk sizce nasi hala dusunme asamasindayiz ama
VALLA OLAYA SON NOKTABir sürü kız ismi düşünüyorum ya hepsine bi bahane buluyorum en iisi kendi adımı koyum
CANIM KAN İLACINI KAN DEĞERLERI DÜŞÜK OLANA VERİYORLAR KANSIZLIK PROPLE Mİ OLANA BANA DOKTORUM GEREK GÖRMEDİ HATTA TEK İLAÇ YAZDI ODA DEMİR EKSİKLİĞİ İÇİN SONUÇTA TEAT YAPILIYOR KANSIZLIK PROPLEMI VARSA YAZILIYOR BİLDİĞİMdr mutlaka hatırlat canım. kan ilacı çok önemli hem senin hem bebğin için
Cidden zor bi işmiş bu isim işiVALLA OLAYA SON NOKTAYI KOYMUŞŞUN CANIM ÇOK HOŞUMA GİTTİ
Sanırım kan ilacı dedikleri bizim Kullandığımız demir ilacı cnmCANIM KAN İLACINI KAN DEĞERLERI DÜŞÜK OLANA VERİYORLAR KANSIZLIK PROPLE Mİ OLANA BANA DOKTORUM GEREK GÖRMEDİ HATTA TEK İLAÇ YAZDI ODA DEMİR EKSİKLİĞİ İÇİN SONUÇTA TEAT YAPILIYOR KANSIZLIK PROPLEMI VARSA YAZILIYOR BİLDİĞİM
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınSlm annisler...16+1 iz.. hic bide bulantisi kusma yasamadim rahat gecti ama bende bitmek kesilmek bilmeyen bir bas agrisi var .. 5. Gun fln ..2 gun 1 gun oluyordu..parol kesmio..aktardan bitkisel mentollu bi migren ilaci kesmedi.. ve kuyruk sokumu altinda ozellikle beni oturtmayan bi agri ve 2-3 gecedir uyandiran sidetli bel agrisi.. bunlar sizce cok erken degilmi..
gecn annemin gunu vardi kadinlar bu kadar tuvalete son zamanlarda gidilir dio..
ben son zamanlarda bezlenicem heralde..
canım kan ilacı diye bilinen ilaç işte demir ilacı :)CANIM KAN İLACINI KAN DEĞERLERI DÜŞÜK OLANA VERİYORLAR KANSIZLIK PROPLE Mİ OLANA BANA DOKTORUM GEREK GÖRMEDİ HATTA TEK İLAÇ YAZDI ODA DEMİR EKSİKLİĞİ İÇİN SONUÇTA TEAT YAPILIYOR KANSIZLIK PROPLEMI VARSA YAZILIYOR BİLDİĞİM
Slm annisler...16+1 iz.. hic bide bulantisi kusma yasamadim rahat gecti ama bende bitmek kesilmek bilmeyen bir bas agrisi var .. 5. Gun fln ..2 gun 1 gun oluyordu..parol kesmio..aktardan bitkisel mentollu bi migren ilaci kesmedi.. ve kuyruk sokumu altinda ozellikle beni oturtmayan bi agri ve 2-3 gecedir uyandiran sidetli bel agrisi.. bunlar sizce cok erken degilmi..
Slm annisler...16+1 iz.. hic bide bulantisi kusma yasamadim rahat gecti ama bende bitmek kesilmek bilmeyen bir bas agrisi var .. 5. Gun fln ..2 gun 1 gun oluyordu..parol kesmio..aktardan bitkisel mentollu bi migren ilaci kesmedi.. ve kuyruk sokumu altinda ozellikle beni oturtmayan bi agri ve 2-3 gecedir uyandiran sidetli bel agrisi.. bunlar sizce cok erken degilmi..
saglık ocagında çlçtüler dşük çıktı arastırım tansıyon 27 haftalara kadar düşe bilir miş baş agrısı da kanın yüksek basınçla gitmesinden miş beyne tek caresi dinlenmk miş doktorumda öyle dedi başın ağrıdığında dinlen diye rabbım yardımcımız olsunCanim bende ayniyim şiddetli basagrisi demiyorum nerdeyse hergun minoset aliyorum ama fayda etmiyor tansiyonumda sürekliddüşüyor oda basagrisi yyapıyor tansiyonuna dikkat et
hadi yacanım kan ilacı diye bilinen ilaç işte demir ilacı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?