Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe canım , ben artık listeye girebiliyorum sanırım sürem doldu... liste beni tutar ben iki hafta devam edeyim sonra beni listeye alırmısın?? Çok kilo aldım çok mutsuzum☹☹ cuma tartılır paylaşayım....yarından itibaren menü vermeye başlayayım

Yedikçe yiyorum çok Çıkmazdayım tekrar sizlerle başlamak istiyorum tek umudum burası kaldı motivasyon için

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm fenalarda ama yazayım yine de
10.30
1 haşlanmış yumurta,2 wasa,2 ceviz,2 parmak beyaz peynir, salata
13.30
6 kaşık maş fasulyesi salatası,1 bardak ayran
16.00
1 bardak sütlü kahve,3 kaşık kadar irmik helvası
20.30
8 yk kaşığı fırında sebze(şakşuka yapmaya calistim bir kaşık zeytinyağiyla)1 dilim tam buğday ekmeği,salata,3 yk yoğurt
Spor bugün maalesef yok yemek de çok geç saatte oldu inşallah erir

Merhaba canım benimde artık böyle düzene çok ihtiyacım var çık kilo aldım aldıkça mutsuzlaştım kızlar ne yapacam bilmiyorum
Burdan kopunca bende hemen alıyorum canım ya kilo korumayı burası olmadan beceremiyorum, gruba yazmak beni kontrol altında tutuyor, sende düzenli gel birbirimize destek oluruz

Bugünkü menüm sabah 12 de
2 yumurtadan sebzeli yulaflı omlet
Domates, salatalık, 5 tane zeytin
Ara öğün 16.30 da 7 tane kiraz, yarım nektari 1 t.k fıstık ezmesi, şekersiz espresso
Akşam 18.00; 5 tane ızgara köfte, 1 kase sarımsaklı yoğurtlu sebze
Saat 20.00 de yarım haşlanmış mısır
2 litre su
40 dk. Hitt kardiyo

Burdan kopunca bende hemen alıyorum canım ya kilo korumayı burası olmadan beceremiyorum, gruba yazmak beni kontrol altında tutuyor, sende düzenli gel birbirimize destek oluruz
Bugünden başlıyorum canım artık düzenli gelecem listeye de girersem artık daha azimli olurum birazdan tartılacam

Günaydın kızlar tartı bildirimi yapayım hiç istediğim gibi değil maalesef
Cuma 67.90
Bugün 68.40
Cumartesi 67.55 gördüm şu sonuç nasıl olur anlamıyorum

Evet canım Başlıyoruz sabah sporunu yaptım tartı resmimi atayım birazdan çok kilo aldım yaa
Gazamız mübarek olsun o zaman :)
Ben sabah spor yapamıyorum çok erken kalkmam lazım sabah yapabilmem için, akşamları yapacağım.
Ben de aldım hem de çok kısa sürede onca emeğe yazık ettim ama moral bozmuyoruz halledeğiz inşaallah geldikleri gibi gidecek kilolar

Başaracağız canım , başardık daha önce yine başarırırz bende en iyi sabah spor yapabiliyorum .. spor yapalım da gün içerisinde saat kaç olursa olsun

Ben de yarın tartı fotosu ekleyeyim, 5 temmuz miladımız olsun bu tarihten itibaren kaç kg verdik durum değerlendirmesi yaparız sonrasında :)
Hesap detaylarına gir canım benim gibi profiline 5 temmuz başlangıç hedefini yaz birlikte takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…