Ben de aynı ruh hali içindeyim hafta sonu iyice saldım, yarından itibaren sil baştan başlıcam tek umudum bu grup:)Yedikçe yiyorum çok Çıkmazdayım tekrar sizlerle başlamak istiyorum tek umudum burası kaldı motivasyon için
Burası gayet iyi oluyor canım otokontrol açısından..Yedikçe yiyorum çok Çıkmazdayım tekrar sizlerle başlamak istiyorum tek umudum burası kaldı motivasyon için
Yarın beraber başlayalım canımBen de aynı ruh hali içindeyim hafta sonu iyice saldım, yarından itibaren sil baştan başlıcam tek umudum bu grup:)
Birde örnek menü açısından da iyi oluyorBurası gayet iyi oluyor canım otokontrol açısından..
Burdan kopunca bende hemen alıyorum canım ya kilo korumayı burası olmadan beceremiyorum, gruba yazmak beni kontrol altında tutuyor, sende düzenli gel birbirimize destek oluruzMerhaba canım benimde artık böyle düzene çok ihtiyacım var çık kilo aldım aldıkça mutsuzlaştım kızlar ne yapacam bilmiyorum
Bugünden başlıyorum canım artık düzenli gelecemBurdan kopunca bende hemen alıyorum canım ya kilo korumayı burası olmadan beceremiyorum, gruba yazmak beni kontrol altında tutuyor, sende düzenli gel birbirimize destek oluruz
Evet canım Başlıyoruz sabah sporunu yaptım tartı resmimi atayım birazdan çok kilo aldım yaaBugün başlıyoruz di miiiiii?
Gazamız mübarek olsun o zaman :)Evet canım Başlıyoruz sabah sporunu yaptım tartı resmimi atayım birazdan çok kilo aldım yaa☹
Başaracağız canım , başardık daha önce yine başarırırzGazamız mübarek olsun o zaman :)
Ben sabah spor yapamıyorum çok erken kalkmam lazım sabah yapabilmem için, akşamları yapacağım.
Ben de aldım hem de çok kısa sürede onca emeğe yazık ettimama moral bozmuyoruz halledeğiz inşaallah geldikleri gibi gidecek kilolar
Hesap detaylarına gir canım benim gibi profiline 5 temmuz başlangıç hedefini yaz birlikte takip edelimBen de yarın tartı fotosu ekleyeyim, 5 temmuz miladımız olsun bu tarihten itibaren kaç kg verdik durum değerlendirmesi yaparız sonrasında :)