- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun cnm
Kaptancim ben kilo verdim almadım ama eksi koymuşsun önüne
Nereye yazacagim canım..sabah yazarim inş.. internetim bitmek üzere de geç girdim.Kızlar maalesef bu haftanın sonuncusu olduk takım olarak. Takımın ve yarışmanın sonuncusu da maalesef ki3oglanannesi oldu. Canım sonuncu olduğun için iki ayrı topiğe yazman gerekiyor. Hemencecik yazıver lütfen oralara da unutmayalım.
Inş.canim ya.. valla listeye girer girmez böyle bir sonuç beni maf etti..aslında kaptan beni listeye alma dedigimi gorseydi. Ben biliyorum böyle olacagimi..Ama şimdi pazartesiden itibaren yoğun bir tempoya giriyorum inş.hersey güzel olacak inanıyorum başaracağım...yüzmeyi az biliyordum ama korkuyordum bu tatilde onu attım şükür şimdi süper olmasada yüzüyorum bu beni çok mutlu etti...2 hedefim var önümde.. Inş.su kilolardan kurtulmak..ve araba kullanmak..ehliyetli araba kullanamayanlardanim malesef.buyuk şehir korkutuyor..Ama eşimle iddiaya girdik seneye marta kadar kilolarimdan kurtulursam otamatik bir araba alacağım inş.. eşimle olan bu tatlı iddialarda biraz beni hırslandiriyor bakalim bismillah diyelim başlayalım..Arada bazende böyle olur kuzum kendini demoralize etme. Tekrar eski düzenine dönmek için çizelge hazırlayabilirsin menü düzenlemesi spor planlaması çok rahat yaptığın birşey kilo vermek yine verebilirsin. Bu yazdıklarım bana da geçerli
Tatillerde yol ödem yapıyor e bide kaçırıyoruz bir haftada toparlarsın kuzum üzme kendini fit anne olacağız hepimiz burdan vazgeçmeyip irademize sahip çıktığımızda olay tamam aslında..
Çok sagloun kızlar...ilginiz beni mutlu etti..Kendine kızma canım odemdir muhtemelen gidecektir çabucak. Geçmişe bir perde çek yeni dönemin ilk günü olsun bugünben de çok uzun süre aynı psikolojide devam ettim şükür daha iyi hissediyorum sen de yapabilirsin
Bodruma gitmistik ordaki bitti canım.. şimdi memleketteyiz. Pazar günü dönüş inş..Tatil bitti mi canım?
Takımı sonuncu yaptığım içinde ayrıca özür diliyorum kaptanım.affet beni...Kızlar maalesef bu haftanın sonuncusu olduk takım olarak. Takımın ve yarışmanın sonuncusu da maalesef ki3oglanannesi oldu. Canım sonuncu olduğun için iki ayrı topiğe yazman gerekiyor. Hemencecik yazıver lütfen oralara da unutmayalım.
Valla işin sonunda otomatik araba var. Ben ne yapar ne eder bu iddiayı kazanırdımInş.canim ya.. valla listeye girer girmez böyle bir sonuç beni maf etti..aslında kaptan beni listeye alma dedigimi gorseydi. Ben biliyorum böyle olacagimi..Ama şimdi pazartesiden itibaren yoğun bir tempoya giriyorum inş.hersey güzel olacak inanıyorum başaracağım...yüzmeyi az biliyordum ama korkuyordum bu tatilde onu attım şükür şimdi süper olmasada yüzüyorum bu beni çok mutlu etti...2 hedefim var önümde.. Inş.su kilolardan kurtulmak..ve araba kullanmak..ehliyetli araba kullanamayanlardanim malesef.buyuk şehir korkutuyor..Ama eşimle iddiaya girdik seneye marta kadar kilolarimdan kurtulursam otamatik bir araba alacağım inş.. eşimle olan bu tatlı iddialarda biraz beni hırslandiriyor bakalim bismillah diyelim başlayalım..
Ben yazdım canım menümü