Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım kendini tanıtarak güzel bir başlangıç yapabilirsingrubumuzun ilk sayfasında katılım formumuzu doldurarak tanitabilirsin kendiniGünaydın hanımlar
Ladyline tarafından gruba davet edildim :)
Ayy bahsetmissin kendinden ama yine de katılım formunu doldur canım prosedür olarak her katılan dolduruyor aynı yastaymisiz bu arada. Diyetisyenle mi devam ediyorsun şu an? Ben de iki haftadır diyetisyenle devam ediyorum.nereden baksan 2 yıldır buralardayım biraz kilo verip biraz duruyorum falan ondan ayrılmadımKendimden söz edeyim,
32 yaşındayım, boyum 168 kilom 65-66 civarı 65 se de hafta sonu 66 olur kesin :) Diyetisyen ile son 3 ayda 72 kg dan 63'e kadar düşüp yoğun stresli bir dönem geçirdiğim için 3 kg aldım. Hedefim 58. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ayy bahsetmissin kendinden ama yine de katılım formunu doldur canım prosedür olarak her katılan dolduruyor aynı yastaymisiz bu arada. Diyetisyenle mi devam ediyorsun şu an? Ben de iki haftadır diyetisyenle devam ediyorum.nereden baksan 2 yıldır buralardayım biraz kilo verip biraz duruyorum falan ondan ayrılmadım
Canım benzer durumlar yaşıyoruz seninle eşim, 20 kilo verirsem istediğim otomatik arabayı alacağını söyledi geçtiğimiz kış.. Ben napıyorum 20 kilonun 10 unu verip geri alıyorum.. Araba yerine kilolarım otomatiğe bağlandı sankiInş.canim ya.. valla listeye girer girmez böyle bir sonuç beni maf etti..aslında kaptan beni listeye alma dedigimi gorseydi. Ben biliyorum böyle olacagimi..Ama şimdi pazartesiden itibaren yoğun bir tempoya giriyorum inş.hersey güzel olacak inanıyorum başaracağım...yüzmeyi az biliyordum ama korkuyordum bu tatilde onu attım şükür şimdi süper olmasada yüzüyorum bu beni çok mutlu etti...2 hedefim var önümde.. Inş.su kilolardan kurtulmak..ve araba kullanmak..ehliyetli araba kullanamayanlardanim malesef.buyuk şehir korkutuyor..Ama eşimle iddiaya girdik seneye marta kadar kilolarimdan kurtulursam otamatik bir araba alacağım inş.. eşimle olan bu tatlı iddialarda biraz beni hırslandiriyor bakalim bismillah diyelim başlayalım..
O işi hep birlikte yaptık canım kendine kızma.. Bu hafta da derece aldırırız inşallahTakımı sonuncu yaptığım içinde ayrıca özür diliyorum kaptanım.affet beni...
Dünkü menüm
Hoşgeldin canımGünaydın hanımlar
Ladyline tarafından gruba davet edildim :)
Hoşgeldin canım
İnşallah kuzum tüm hayallerini bir bir gerçekleştir istemek çabalamak yeterli.. Araba kullanma konusunda Büyükşehir korkusu bende de oldu 6 yıllık aktif şoför olmama rağmen hemde.. şükür attım eşim vardiyalı çalıştığı için gezme işini kızımla başbaşa yapıyoruz istanbulda uzun bisüre e5 e girememiştim çıkışları kaçırırım edirneden çıkarım diye cesaretini toplayıp bir başlangıç yapınca kalmıyor bişey sürmeyi iyice ara sokaklarda boş yollarda pekiştirdikten sonra tabi. Yüzme de benimde hayalim ayağımın değeceğini bildiğim havuzlarda yüzüyorum ama denizde 150 üstü havuzlarda hala daha yüzemiyorum kursa gitmeyi düşünüyorum.Inş.canim ya.. valla listeye girer girmez böyle bir sonuç beni maf etti..aslında kaptan beni listeye alma dedigimi gorseydi. Ben biliyorum böyle olacagimi..Ama şimdi pazartesiden itibaren yoğun bir tempoya giriyorum inş.hersey güzel olacak inanıyorum başaracağım...yüzmeyi az biliyordum ama korkuyordum bu tatilde onu attım şükür şimdi süper olmasada yüzüyorum bu beni çok mutlu etti...2 hedefim var önümde.. Inş.su kilolardan kurtulmak..ve araba kullanmak..ehliyetli araba kullanamayanlardanim malesef.buyuk şehir korkutuyor..Ama eşimle iddiaya girdik seneye marta kadar kilolarimdan kurtulursam otamatik bir araba alacağım inş.. eşimle olan bu tatlı iddialarda biraz beni hırslandiriyor bakalim bismillah diyelim başlayalım..
Kaptan ben hangi topige yazacağım.hala yazmadım.senden cvp bekliyorum.Akşam oldu neredeyse kimse gelmemiş aman allahımmmm kızlar tam dayaklıksınız haaaaaaaaaa kaptanı sinirlendireceksiniz
Çalışıyorum ben bugün. Sabah saat 06:00 da uyandım ama gün bir türlü yetmiyor bana
Tartıda da çok harika rakamlar gördüm bugün. Ben bu gazla gidersem yakın zamanda mezun olurum haberiniz olsun
Hastane yine her zaman olduğu gibi çok yoğun. Ara ara boşluk buldukça okumayı düşünüyorum geçmişi.
Canim yanlış hatırlamıyorsam diyet grupları sayfasından sağlıklı tarifler ve ben nerede hata yaptım başlıklarında yazılıyor. Telefondan girdiğim için link veremedim ama diyet gruplari sayfasını açarsan alt alta zaten başlıklar.kaptan bugün çalışıyor geç görebilir.sen geç olmadan yazKaptan ben hangi topige yazacağım.hala yazmadım.senden cvp bekliyorum.
Merhaba canım benimde artık böyle düzene çok ihtiyacım var çık kilo aldım aldıkça mutsuzlaştım kızlar ne yapacam bilmiyorumGünaydın kızlar bugün itibariyle düzenli menü ve sporla geliyorum buraya artık, filtre kahvemi demledim birazdan sporumu yapıcam