Klomenle Hamilelik surecimi size anlatmak istiyorum

Bende 6 aydır uğrasıyorum defalarca klomen femara artı çatlatma iğnesi kullanmama rağmen bi sonuç yok umudum iyice azaldı geçen ay hsg çekilmiştim tüplerim açık çıktı doktor amh değerinin biraz düşük olduğunu ama engel olmadığını söylemişti ama psikolojik olarak yorulduğumu hissediyorum artık 😞 bata 6 günüm var daha ama hiç olacak gibi hissetmiyorum 🥺
Bende kullandım ama malesef benimde olmadı. Polikistik over var bende o engel bakalım nasip artık yoruldum rahim filmi çekilip aşılamaya geçilcek🤦🏻‍♀️.. Allah hepimize yardım etsin🥀🤲🏻

Merhabalar bende aynı sizin gibi kullandım 9 Nisanda ovitrelle vuruldum bende çok heyecanlıyım inşallah Positivdir sizin sonuçlar belli oldu mu ?☺️ benim kasık larımda ağrı var ama ben bunun artık benim psikolojimle ilgili olduğunu düşünüyorum çok umutlanmak istemiyorum inşallah güzel haberinizi alırız banada dua edin inşallah benim bebeğim bana tutunur

Maalesef regl oldum 😔

Maalesef regl oldum 😔
Cok üzüldüm
Walla 😔 cannınızı sıkmayın ya birdaha deneyin ben 9 nisanda oldum regl 8 gün var az önce test
Yaptım erken gebelik testi negatif çıktı umuyorum ki
Erken test yaptım için öyledir olmasa yapacak bir şey yok

Cok üzüldüm
Walla 😔 cannınızı sıkmayın ya birdaha deneyin ben 9 nisanda oldum regl 8 gün var az önce test
Yaptım erken gebelik testi negatif çıktı umuyorum ki
Erken test yaptım için öyledir olmasa yapacak bir şey yok

Pazartesi günü doktora gideceğim
İnşallah testi tekrarladığınızda pozitif görürsünüz 🤲🏼
Allah hepimize nasip etsin 🙏🏼

Back
X