Hesap detaylarına gir canım benim gibi profiline 5 temmuz başlangıç hedefini yaz birlikte takip edelim
Tamam canım yarın sabah tartılıp eklicem ona göre takip edelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesap detaylarına gir canım benim gibi profiline 5 temmuz başlangıç hedefini yaz birlikte takip edelim
Bolll suuuuu içiyoruz kızlar
Su çok önemli canım , içine tatlandırıcı olarak limon tarçın atabilirsin ama en az 2 lt içmeye gayret et canım2 bardak su içebildim sadece. Yaz kış farketmiyor su içmeyi hiç sevmiyorum
Ödem olabilir canım , regli yakın mı bi rezene kimyon çayı yap iç ödemi atarsınGünaydın kızlar tartı bildirimi yapayım hiç istediğim gibi değil maalesef
Cuma 67.90
Bugün 68.40
Cumartesi 67.55 gördüm şu sonuç nasıl olur anlamıyorum
Su çok önemli canım , içine tatlandırıcı olarak limon tarçın atabilirsin ama en az 2 lt içmeye gayret et canım
Acıktığını hissettiğin an hemen bir bardak su iç
Bende bugünden itibaren siyah çayı bırakıyorum siyah çay benim tatlı isteğimi artırıyor.. çayı şekersiz içerim hep ama yanında hep şekerli şeyler tüketiyorum siyah çayı bırakıp yeşil çay ve beyaz çay içmeyi planlıyorum.. zaten geçen ay ferritinim düşük çıktı dr 3 aylık demir ilacına başlattı ... çay demir emilimini de azaltıyor...
Harika su yağ yakımını kolaylaştırıyorSen yazdıktan sonra masaya sürahiyi koydum 1,5 litrelik zorla da olsa içiyorum :) Sürahiyi yarıladım gibi :)
Beyaz çayın faydası nedir canım?
Benim boy 1.59 -158 .... ben 57 olduğumda herkes bana ada yeter zayıflama artık demişlerdi.. ama ben çok spor yaparım çok sıkı dururum şuan kilom 68.600 ama kime sorsam 65 diyorlar kiloma.. sporun avantajıNormalde hedefim diyetisyene 72 kg ile başlarken 63 idi ama ben 63 kg düştüğümde de hala fazlalıklarımın olduğunu düşündüğüm için hedefim 58, ilk hedefim tabi daha önce düştüğüm 63 kg'a düşmek :) boyum 168 bu arada. Senin canım?
Benim boy 1.59 -158 .... ben 57 olduğumda herkes bana ada yeter zayıflama artık demişlerdi.. ama ben çok spor yaparım çok sıkı dururum şuan kilom 68.600 ama kime sorsam 65 diyorlar kiloma.. sporun avantajı
Spor yapınca, tartı fazla gösteriyor kas ağırlığı oluşuyor...bu durun bazen moral bozuyor ama aynada ince duruyorsun kesinlikle ama sadece sporla grm dahi verilmiyor beslenme düzene girmeyince aksine sporla daha çok kilo alıyor insan...Ben spor yapmayı seviyorum fakat kilo verme sürecinde düzenli yapmadığım için çok sarktım bacağıma dokununca löp löp et geliyor elime:)) o uüzden bu kez sıkılaşmak için sağlıklı beslenme ile birlikte spor da yapmalıyım
Biz şuan fena gaza geldik kızlar uzun süredir buradalar sanırımGrupta bizden başka kimse yok sanırım? ada81
Menüyü yazarken saatleri ile yazıyoruz canımBugünkü menüm
Sabah
Peynirli yağsız tost
Ara: Türk kahvesi
Öğle
1 kase çorba
6 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
Salata
Ara: 2 diyet bisküvi
1 Türk kahvesi
Akşam