Sabah kahvaltıda yumurta da ekle canım daha uzun süre tok tutarBugünkü menüm
Sabah
Peynirli yağsız tost
Ara: Türk kahvesi
Öğle
1 kase çorba
6 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
Salata
Ara: 2 diyet bisküvi
1 Türk kahvesi
Akşam
1 karnı yarık
1 domates
1,5 litre su
2 yeşil çay
1 soda
Spor henüz yapmadım, üşenmesem eğer :) chloe ting yapmayı planlıyorum
Ara öğün biraz karbonlu olmuş sade fındık yanında bir bardak kefir veya 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurtla süper olurdu... sporda var şahaneMenüm
9:30
Sade kahve
11:30
Sahanda 2 yumurta
3 dilim peynir
13 zeytin
Bol dom.sal.bib.soğan
17:00
Limonlu kaymaklı burçak
1 dereotlu poğaça
Yarım avuç fındık
19:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 porsiyon sarma dolma
1 kase cacık
1 bardak ayran
Su
3 litre
Spor
Tibet 5 tekrar
1500 adım
100 ip
Aslında o ara hiç olmayacaktı ama akşam yemeği gecikince gözüm döndü bi an.Ara öğün biraz karbonlu olmuş sade fındık yanında bir bardak kefir veya 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurtla süper olurdu... sporda var şahane
Akşam yemeğinde ekmek 2 dilim yazmışım yanlışlıkla 1 dilim olacaktıİyi akşamlar kızlar gün boyu disaridaydim yeme icmelerim biraz düzensiz oldu ama paylaşayım
9.30
Kapya biberli omlet ve üzerinde çok az kaşar rendesi,2 wasa,2 ceviz,salata
17.00
2 bardak kadar kakaolu protein süt,30 Gr 5 tohumlu grissini,1 zuber
20.30
3 kepçe çorba,salata,2 dilim tam buğday,1 bardak ayran
22.00
1 kupa beyaz çay
Şu şimdilik 2 lt, adım 8500.alisveris için şehir disindaydim yemeğe vaktim kalmadı gelince de ancak o saatte sofraya oturabildim.
O son kilolar en zor verileni zaten. Ben de hedef kiloma 2 kg varken, hedef kiloma ulaşamadan üzerine 4 kg aldımKızlar okdar çok saldımki hele 3 gündür herşeyi yedim içtim naapcam eski tempoma nasıl dönücem.. Haftaya memlekete gidicem 1 ay kalcam hep ye iç otur olacak of ya.. Altı üstü 2 kilo verip bitecek bişey olmuyor ya 56 yı koruyamadım artık tartıda 56 yıda göremiycem gibi 57.7 olmuşum.. kalan 2 kiloyu vermek yerine alıyorum
Ben de aynı durumdaydım kızlar son 3-4 kilo kala duraklayip üstüne 2.5-3 kilo aldım onu vermeye uğraşıyorum
Kızlar okdar çok saldımki hele 3 gündür herşeyi yedim içtim naapcam eski tempoma nasıl dönücem.. Haftaya memlekete gidicem 1 ay kalcam hep ye iç otur olacak of ya.. Altı üstü 2 kilo verip bitecek bişey olmuyor ya 56 yı koruyamadım artık tartıda 56 yıda göremiycem gibi 57.7 olmuşum.. kalan 2 kiloyu vermek yerine alıyorum
O son kilolar en zor verileni zaten. Ben de hedef kiloma 2 kg varken, hedef kiloma ulaşamadan üzerine 4 kg aldım
Ya bende koruyamıyorum bir türlü 53 e inmiştim en son sonra bi saldım hooop geldi 3 kiloBen de aynı durumdaydım kızlar son 3-4 kilo kala duraklayip üstüne 2.5-3 kilo aldım onu vermeye uğraşıyorum
Ya bende koruyamıyorum bir türlü 53 e inmiştim en son sonra bi saldım hooop geldi 3 kilosaldırma modunda yemek yemeyi bırakmadan koruyamıcam gibide duruyo
Ya onuda yapıyorum ama istediğim kiloya inince bi rahatlık geliyor, aman bugünde şunu yiyim yarın dengelerim diye diye haftada 4 gün kaçamak yapıyorum sporda yapmıyorum suyu zaten zor içen bir insanım onuda bırakıyorumBende de var aynı durum, özellikle duygusal dönemlerde :)) diyetisyene giderken 1 gün kendime izin verirdim sonra o hafta tıoparlardım ama o izin 2-3 güne çıkınca toparlamak çok zor oluyor.
Ama kalorili şeyler de hep güzel oluyor yaYa onuda yapıyorum ama istediğim kiloya inince bi rahatlık geliyor, aman bugünde şunu yiyim yarın dengelerim diye diye haftada 4 gün kaçamak yapıyorum sporda yapmıyorum suyu zaten zor içen bir insanım onuda bırakıyorumyemek yemeyi çok seviyorum ya daha doğrusu kalorili şeyleri çok seviyorumm