Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah kahvaltıda yumurta da ekle canım daha uzun süre tok tutar

Ara öğün biraz karbonlu olmuş sade fındık yanında bir bardak kefir veya 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurtla süper olurdu... sporda var şahane

Bugün menü
Sabah 11.00
Dereotlu 2 yumurtalı omlet
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Bol yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara 14.30
5 yk yoğurt
3 kuru erik

Akşam 17.30
3 yk bulgur pilavı
8 yk sebzeli kıyma
Bol salata

2,5 lt su içildi
Spor
45 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
LAydLiNe

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 8 de
1 dilim kepek ekmeği
Omlet
1 dilim peynir
2 zeytin

Saat 3 te
1 tabak makarna
Yoğurt

6da
2 kasik makarna
2dilim karpuz
Küçük bir şeftali
2 tane incir

Su 2lt
Spor yok ama 8 den itibaren sürekli koşuşturmaca icindeydim ayaktaydim fırsatım olmadi

LAydLiNe

İyi akşamlar kızlar gün boyu disaridaydim yeme icmelerim biraz düzensiz oldu ama paylaşayım
9.30
Kapya biberli omlet ve üzerinde çok az kaşar rendesi,2 wasa,2 ceviz,salata
17.00
2 bardak kadar kakaolu protein süt,30 Gr 5 tohumlu grissini,1 zuber
20.30
3 kepçe çorba,salata,2 dilim tam buğday,1 bardak ayran
22.00
1 kupa beyaz çay
Şu şimdilik 2 lt, adım 8500.alisveris için şehir disindaydim yemeğe vaktim kalmadı gelince de ancak o saatte sofraya oturabildim.

Ara öğün biraz karbonlu olmuş sade fındık yanında bir bardak kefir veya 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurtla süper olurdu... sporda var şahane
Aslında o ara hiç olmayacaktı ama akşam yemeği gecikince gözüm döndü bi an.

Akşam yemeğinde ekmek 2 dilim yazmışım yanlışlıkla 1 dilim olacaktı

Kızlar okdar çok saldımki hele 3 gündür herşeyi yedim içtim naapcam eski tempoma nasıl dönücem.. Haftaya memlekete gidicem 1 ay kalcam hep ye iç otur olacak of ya.. Altı üstü 2 kilo verip bitecek bişey olmuyor ya 56 yı koruyamadım artık tartıda 56 yıda göremiycem gibi 57.7 olmuşum.. kalan 2 kiloyu vermek yerine alıyorum

O son kilolar en zor verileni zaten. Ben de hedef kiloma 2 kg varken, hedef kiloma ulaşamadan üzerine 4 kg aldım

Günaydın kızlar dün menüyü yazma fırsatım olmadı
Sabah 07.00 de 3 yemek kaşığı yulaf, 1 t.k fıstık ezmesi ve kirazdan yulaf lapası
Öğlen 12.30 da 6 tane köfte , salata
Akşam 18.00 da 1 tane tavuk baget, 5 kaşık kadar yoğurtlu patlıcan
1.5 litre su

Ben de aynı durumdaydım kızlar son 3-4 kilo kala duraklayip üstüne 2.5-3 kilo aldım onu vermeye uğraşıyorum

Diyetisyenim koruma döneminde de ister istemez kilo veriliyor demişti aslında hedefe son 1 kaç kg kala korumaya mı geçmek mantıklı, benim hep yatığım hata bu, sonrasında alırım diye daha da vereyim diye düşünürken üzerine daha fazlasını alıyorum.

O son kilolar en zor verileni zaten. Ben de hedef kiloma 2 kg varken, hedef kiloma ulaşamadan üzerine 4 kg aldım

Ben de aynı durumdaydım kızlar son 3-4 kilo kala duraklayip üstüne 2.5-3 kilo aldım onu vermeye uğraşıyorum
Ya bende koruyamıyorum bir türlü 53 e inmiştim en son sonra bi saldım hooop geldi 3 kilo saldırma modunda yemek yemeyi bırakmadan koruyamıcam gibide duruyo

Ya bende koruyamıyorum bir türlü 53 e inmiştim en son sonra bi saldım hooop geldi 3 kilo saldırma modunda yemek yemeyi bırakmadan koruyamıcam gibide duruyo

Bende de var aynı durum, özellikle duygusal dönemlerde :)) diyetisyene giderken 1 gün kendime izin verirdim sonra o hafta tıoparlardım ama o izin 2-3 güne çıkınca toparlamak çok zor oluyor.

Bende de var aynı durum, özellikle duygusal dönemlerde :)) diyetisyene giderken 1 gün kendime izin verirdim sonra o hafta tıoparlardım ama o izin 2-3 güne çıkınca toparlamak çok zor oluyor.
Ya onuda yapıyorum ama istediğim kiloya inince bi rahatlık geliyor, aman bugünde şunu yiyim yarın dengelerim diye diye haftada 4 gün kaçamak yapıyorum sporda yapmıyorum suyu zaten zor içen bir insanım onuda bırakıyorum yemek yemeyi çok seviyorum ya daha doğrusu kalorili şeyleri çok seviyorumm

Ama kalorili şeyler de hep güzel oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…