• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle Hamilelik surecimi size anlatmak istiyorum

sura3011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1
1
1
27
Merhaba hanımlar ben yaklaşık bir senedir evliyim ve neden bilmiyorum ama 5. Ayimizdan sonra eşimle çocuk yapma karari aldık yumurtlama gunlerimi takip edip o günlerde ilişkiye girmemize rağmen sonuç alamadık daha önce devlet Hastanesi'ne gittiğimde kist olmadığı yumurtalarında gayet iyi olgunlastigini söyleyip herhangi bir tedavi süreci başlatmadan gönderildim sonrasında stresten mi bilmiyorum ama adet gecikmesi yaşadım 15 gün kadar o süreçte kendimi hamile gibi hissediyordum daha önce hiç kasık ağrısı yaşamamama rağmen sanki kasiklarim ağrıyor gibiydi megersem hepsi psikolojikmen oluyormuş daha sonrasında Aralık ayı gibi özel hastaneye gittim doktor orda yumurtlama günüm olmasina rağmen yumurtalarda herhangi bir olgunlaşma olmadığını söyledi ve klomen kullanmami istedi ilk ay ilk iki gün 2 şer tane olmak üzere klomeni kullanmamı istedi klomen bende çok şişkinlik adetimin ilk günü itibariyle 11. Gün yumurta kontrolü için hastaneye gittiğimde sağ yumurtamin hiç olgunlasmadigi sol yumurtamin ise en büyüğünün 12 mm olduğu söylendi tekrardan ,5 6 gün sonra gitmem istendi gittiğimde yumurtam 17 mm olmustu ancak ilişkiye girmemiz için sadece 2 gün verildi ve o yunurtaninda o iki gün içinde çatlayıp çatlayamayacagi belli değildi eve geldikten sonra eşimde bunun stresi oluştu ve bu iki günü değerlendiremedik tekrardan klomeni 11 tane olacak şekilde verdi doktorum ilk 2 gün 3 tane diğer günler iki tane olacak şekilde bu ayda kullandım ve biz bu günleri zorlada olsa değerlendirmeye çalıştık bazen günde 2 kez bazende 2 günde 1 kez olmak üzere doktora gittiğimizde ise yumurtalarimin gayet iyi olgunlaştığı söylendi sol tarafimda 3 tane 16 13 15 mm olmak üzere 3 yumurta sağ tarafta ise 1 tane 19 mm lik yumurtam vardı bana bunalrin catlayacagi söylendi ilişkiye devam edin dendi tekrar kontrole gittiğimde yumurtalarimdan ikisi catlamisti ve 2 side bu akşam yada yarın çatlar dedi doktor çatlatma iğnesi ne gerek kalmadan catlamisti ilişkiye girmeye devam ettik tabi eşimde stresi hala vardı ve çok zor yapabiliyoduk bu arada ben yumurtalarım büyürken veya catlarken sağ ve sol kasiklarimin hafif ağrılarından anlıyordum sonrasında adetimden 1 gün önce erken grbelik testi yaptım sonuç negatifti adet günüm geldiğinde benden kahverengi parmak ucu kadar leke geldi normalde böyle olduğunda bir sonraki gün adet olurdum ama o leke çoğalmadi sonraki günde yine çok çok az şekilde pembe leke gördüm adet olacağıma inanmistim artık bunun üzerinden 3 gün geçtikten sonra test yaptım şunu söylemem lazım ki test yaptığınızda direk olarak önce hamilelik cizgisi çıkıyorsa hamilesinizdir sakın 5 dakika ve üzerini dikkate almayın ben zamanında çok o hatayı yaptım ve tekrar tekrar test alıp yaptım hepsi o şekilde hemen çıktı ama çok hafif silikti kan testi vermeye gittim adetimin üzerinden 5 gün geçmişti betam 392 çıktı 2 gün sonra yaptığımda 957 3 gün sonra tekrar yaptım ve 3800 ü gördüm pazartesi keseyle birlikte bebemi görmeye gidicem şuan 5 haftalık olduk bu yazıyı sadece benim gibi saatlerce buradaki konuşmaları okuyanlara umut olmak için yazdım asla stres yapmayın ben en olmaz dediğim anda hamile kaldigimi öğrendim Allah isteyen herkese nasip etsin

Bana ışık oldunuz ✨✨✨ bende ilk defa Klomen kullandım adetin 3 günü başladım günde 2 şer adet aldım 5 gün boyunca 2. Kontrol için bugün doktoruma gittim dün yumurtanın catladıgını söyledi ilişki Önerdi bugün için inşallah hamile kalırım bende 🙏🩷

Back