Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendimden söz edeyim,
32 yaşındayım, boyum 168 kilom 65-66 civarı 65 se de hafta sonu 66 olur kesin :) Diyetisyen ile son 3 ayda 72 kg dan 63'e kadar düşüp yoğun stresli bir dönem geçirdiğim için 3 kg aldım. Hedefim 58. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Ayy bahsetmissin kendinden ama yine de katılım formunu doldur canım prosedür olarak her katılan dolduruyor aynı yastaymisiz bu arada. Diyetisyenle mi devam ediyorsun şu an? Ben de iki haftadır diyetisyenle devam ediyorum.nereden baksan 2 yıldır buralardayım biraz kilo verip biraz duruyorum falan ondan ayrılmadım

İsim (İsteğe Bağlı ): Nora89
Mesleginiz: Mali Müşavir
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 168
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : 6-7 sene önce 86 kg 68 kg'a düşüp tekrar 70'lere çıktım. Son 3 ayda 72 kg'den 63'e düşüp 2 haftada yoğun stresten kaynaklı 3 kg aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kendim için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : 5 yıl kadar önce hatırladığım kadarıyla.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

3 ay diyetisyenle çalıştık güzel sonuç aldım oldukça memnundum fakat seanslarım bitti, az çok nasıl besleneceğimi öğrendiğim için devam etmek sitemiyorum artık olursa eğer bu grupla ve kendi çabamla ilerlemek istiyorum. Zaten diyetisyenin listeleri de elimde aynı şekilde devam eder, listeleri buraya da yazarım :) Ben de yıllardır korumaya geçemedim sürekli aynı döngü bir ver iki al :)))

Canım benzer durumlar yaşıyoruz seninle eşim, 20 kilo verirsem istediğim otomatik arabayı alacağını söyledi geçtiğimiz kış.. Ben napıyorum 20 kilonun 10 unu verip geri alıyorum.. Araba yerine kilolarım otomatiğe bağlandı sanki

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
10.30
Menemen,2 wasa,2 parmak beyaz peynir,salata
14.30
6 kaşık maş fasulyesi salatası,1bardak ayran
17.30
1 bardak süt,1 kakaolu muz
20.00
1 kase çeşmi Nigar çorbası,5 kaşık mantarı bol mantarlı tavuk sote,salata
21.45
Sütlü kahve
8500 adım,5k walk leslie

İnşallah kuzum tüm hayallerini bir bir gerçekleştir istemek çabalamak yeterli.. Araba kullanma konusunda Büyükşehir korkusu bende de oldu 6 yıllık aktif şoför olmama rağmen hemde.. şükür attım eşim vardiyalı çalıştığı için gezme işini kızımla başbaşa yapıyoruz istanbulda uzun bisüre e5 e girememiştim çıkışları kaçırırım edirneden çıkarım diye cesaretini toplayıp bir başlangıç yapınca kalmıyor bişey sürmeyi iyice ara sokaklarda boş yollarda pekiştirdikten sonra tabi. Yüzme de benimde hayalim ayağımın değeceğini bildiğim havuzlarda yüzüyorum ama denizde 150 üstü havuzlarda hala daha yüzemiyorum kursa gitmeyi düşünüyorum.

Ben geldim kızlar ama geç oldu biraz. Şimdi bi ceee deyip kaçacağım. Herkes menüsünü yazmıştır umarım. Yarın sabahın köründe hepsini kontrol edeceğim haberiniz olsun

Akşam oldu neredeyse kimse gelmemiş aman allahımmmm kızlar tam dayaklıksınız haaaaaaaaaa kaptanı sinirlendireceksiniz

Çalışıyorum ben bugün. Sabah saat 06:00 da uyandım ama gün bir türlü yetmiyor bana

Tartıda da çok harika rakamlar gördüm bugün. Ben bu gazla gidersem yakın zamanda mezun olurum haberiniz olsun

Hastane yine her zaman olduğu gibi çok yoğun. Ara ara boşluk buldukça okumayı düşünüyorum geçmişi.

Kaptan ben hangi topige yazacağım.hala yazmadım.senden cvp bekliyorum.

Kaptan ben hangi topige yazacağım.hala yazmadım.senden cvp bekliyorum.
Canim yanlış hatırlamıyorsam diyet grupları sayfasından sağlıklı tarifler ve ben nerede hata yaptım başlıklarında yazılıyor. Telefondan girdiğim için link veremedim ama diyet gruplari sayfasını açarsan alt alta zaten başlıklar.kaptan bugün çalışıyor geç görebilir.sen geç olmadan yaz

Dünkü menüm

10:30
Sahanda yumurta
Peynir çeşitleri (4 çeşit)
Zeytinli kahvaltı salatası
Ekmek

15:00
Bici bici

20:00
Sabah menüsünün aynısı

22:00
Film izlerken yulaflı bisküvi soda

Su
3,300 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
6755 adım

Bugünkü menüm

9:30
Sade kahve

10:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 közlenmiş acı biber
2 semiz otlu börek
Domates+salatalık

15:00
Sade kahve

17:30
Yumurtalı köfte
Marul+acı biber
2 dilim ekmek

Su
3 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
2000 adım
100 ip

Günaydın kızlar bugün itibariyle düzenli menü ve sporla geliyorum buraya artık, filtre kahvemi demledim birazdan sporumu yapıcam
Merhaba canım benimde artık böyle düzene çok ihtiyacım var çık kilo aldım aldıkça mutsuzlaştım kızlar ne yapacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…