Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

57 kiloya düştüğüm dönemde bir hevesle aldığım kıyafetler dolapta beni bekliyor üzerine 11.600 kilo almışım vahlar bana

2 bardak su içebildim sadece. Yaz kış farketmiyor su içmeyi hiç sevmiyorum
Su çok önemli canım , içine tatlandırıcı olarak limon tarçın atabilirsin ama en az 2 lt içmeye gayret et canım
Acıktığını hissettiğin an hemen bir bardak su iç
Bende bugünden itibaren siyah çayı bırakıyorum siyah çay benim tatlı isteğimi artırıyor.. çayı şekersiz içerim hep ama yanında hep şekerli şeyler tüketiyorum siyah çayı bırakıp yeşil çay ve beyaz çay içmeyi planlıyorum.. zaten geçen ay ferritinim düşük çıktı dr 3 aylık demir ilacına başlattı ... çay demir emilimini de azaltıyor...

Günaydın kızlar tartı bildirimi yapayım hiç istediğim gibi değil maalesef
Cuma 67.90
Bugün 68.40
Cumartesi 67.55 gördüm şu sonuç nasıl olur anlamıyorum
Ödem olabilir canım , regli yakın mı bi rezene kimyon çayı yap iç ödemi atarsın

Sen yazdıktan sonra masaya sürahiyi koydum 1,5 litrelik zorla da olsa içiyorum :) Sürahiyi yarıladım gibi :)
Beyaz çayın faydası nedir canım?

Sen yazdıktan sonra masaya sürahiyi koydum 1,5 litrelik zorla da olsa içiyorum :) Sürahiyi yarıladım gibi :)
Beyaz çayın faydası nedir canım?
Harika su yağ yakımını kolaylaştırıyor
Beyaz çay metabolizmayı hızlandırıyormuş canım diyetisyene gitmiştim o söylemişti... günde sallama şeklinde bir kupa içiyorum .

Benim boy 1.59 -158 .... ben 57 olduğumda herkes bana ada yeter zayıflama artık demişlerdi.. ama ben çok spor yaparım çok sıkı dururum şuan kilom 68.600 ama kime sorsam 65 diyorlar kiloma.. sporun avantajı

Benim boy 1.59 -158 .... ben 57 olduğumda herkes bana ada yeter zayıflama artık demişlerdi.. ama ben çok spor yaparım çok sıkı dururum şuan kilom 68.600 ama kime sorsam 65 diyorlar kiloma.. sporun avantajı

Ben spor yapmayı seviyorum fakat kilo verme sürecinde düzenli yapmadığım için çok sarktım bacağıma dokununca löp löp et geliyor elime:)) o uüzden bu kez sıkılaşmak için sağlıklı beslenme ile birlikte spor da yapmalıyım

Spor yapınca, tartı fazla gösteriyor kas ağırlığı oluşuyor...bu durun bazen moral bozuyor ama aynada ince duruyorsun kesinlikle ama sadece sporla grm dahi verilmiyor beslenme düzene girmeyince aksine sporla daha çok kilo alıyor insan...
Diyetisyene ilk gittiğimde çok yakınmıştım sen diyetin %30 luk kısmını yapıyorsun dedi önemli olan beslenme %70lik kısım dedi

Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli yağsız tost

Ara: Türk kahvesi

Öğle
1 kase çorba
6 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
Salata

Ara: 2 diyet bisküvi
1 Türk kahvesi

Akşam
1 karnı yarık
1 domates

1,5 litre su
2 yeşil çay
1 soda

Spor henüz yapmadım, üşenmesem eğer :) chloe ting yapmayı planlıyorum

Sabah tartıldım ama buraya yazmaya fırsat olmadı.
79,5 im..
Hafta sonunu +200 gram ile atlatmışım..

Menüyü yazarken saatleri ile yazıyoruz canım

Menüm

9:30
Sade kahve

11:30
Sahanda 2 yumurta
3 dilim peynir
13 zeytin
Bol dom.sal.bib.soğan

17:00
Limonlu kaymaklı burçak
1 dereotlu poğaça
Yarım avuç fındık

19:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 porsiyon sarma dolma
1 kase cacık
1 bardak ayran

Su
3 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
1500 adım
100 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…