günaydın kızlar ah iyuce geçen hata bende senle aynı şeyi yaşadım bütün haftaboyunca tek kaçamağım oldu ve 200 gr verebildim o akşam sinirimden ne var ne yok yedim neyse vücut inatlaşıyor bizde inat edicez azmin geri dönmüş harikasın birazdan kahvaltımı edicem bugün yoğun 1 gün karşıya geçicem işlerim var eve gelincede halim olursa yine aerobik yapıcam plan böle kızlar herkese iigünlera.s.
Kilo verdiriyor
Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa sürede yakmanızı sağlayan elma sirkesi, kilo vermeye de yardımcı oluyor. Bu durumu fark eden ilaç firmaları ise elma sirkesi içeren zayıflama haplarını piyasaya sürdü. Ülkemizde de satılan bu haplar sabahları aç karnına tüketildiğinde vücut metabolizmanızın daha düzenli bir şekilde çalışmasını sağlıyor.
bende sbah elma sirkeli suyumu içtim yarfım litre
yarım saat snra yumurta haşlanmış 1 tane
ögle 1 ısırık elmalı pasta 1 ısırık ıslakkek (tadına bakmak iin:)
ikindide ne yerim akşamne yerim bilmiom ama misafirlerle yemiycem sözz vallayerimseniben
Kızlar merhaba
Ne güzel hırslanmıssınız ben de 2 gündür doğru dürüst birsey yemiorum diye kendimi kandırıyormusum onu anladım. Dün aksam 5 ten sonra bir milka gofret yedim aksam eve gidince de az ekmek ile yoğurt.
Bugün kahvaltı 4 dilim kepek ekmek ama ufaklarından seçtim :))
en küçük dilime çikolata sürdüm diğerlerinipeynir zeytin domates üçlüsüyle yledim
öğlen kurufasulye pilav salata (işyerinde ama azar aldım)
öğleden sonra biraz önce yani bir gofret daha yedim. bugünlerde basım dönüyor tatlı yiyince geçiyor sabah tansiyon ölçtürdüm düsmüs ki normalde benim çıkar
Birde patronun kızı geldi dondrmaa diye tutturdu patron da hepimize magnum aldı onu yedim.(((
Aksam bakalım ne yapacam canım birseyler istiyor ama tutuyorum kendimi en kötü ihtimal bir altınbasıak alıcam kendime
Bu arada bu sabah tartıldım 69 kilo çıktım :)))))))) YAni aslında kilo verdim gözüküyor bilmiyorum ne kadar doğru :)))
kızlar selam...bugün dr gittim...pko olduğumu öğrendim...doktor hamile olabileceğimi söyledi kan testi yaptırdım...yarın çıkıcak sonuçları...eğer hamile diilsem çok çalışmam gerekiyo çoook..dr kilo vermem gerektiğini yoksa tedavinin çok zor olacğını söyledi...canım sıkıldı biraz..bakalım ne olacak...dua edin bana ne olur..
ne yediğime gelirsem sadece küçük bir sandwiç yedim koca gün...canım da bişey yemek istemiyo..
Hayırlısı olsun be güzelim. Öncelikle hayırlısını dileyelim. Sonra gönlündeki hayırlısı olsun inşallah diyelim. Ama gönlündeki olmazsa üzülmek, moral bozmak yok tamam mı? söz ver. Sadece zamanı değilmiş. Aradaki zamanı da iyi değerlendirmek için fırsat olarak gör olur mu güzelim.çok sağolun kızlar...yarın doktodan gelir gelmez haber vericem...hepinizi çok öpüyorum..