Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kilo verdiriyor
Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa sürede yakmanızı sağlayan elma sirkesi, kilo vermeye de yardımcı oluyor. Bu durumu fark eden ilaç firmaları ise elma sirkesi içeren zayıflama haplarını piyasaya sürdü. Ülkemizde de satılan bu haplar sabahları aç karnına tüketildiğinde vücut metabolizmanızın daha düzenli bir şekilde çalışmasını sağlıyor.

bende sbah elma sirkeli suyumu içtim yarfım litre
yarım saat snra yumurta haşlanmış 1 tane
ögle 1 ısırık elmalı pasta 1 ısırık ıslakkek (tadına bakmak iin:)
ikindide ne yerim akşamne yerim bilmiom ama misafirlerle yemiycem sözz vallayerimseniben

sabah 1 tabak yoğurt 3 tane kayısı
öğlen yağsız ketçaplı makarna
akşama nöbetçiyim ne yerim bilemiyorum bugün 64.9 çıktım 100 gr vermişim

Kızlar merhaba

Ne güzel hırslanmıssınız ben de 2 gündür doğru dürüst birsey yemiorum diye kendimi kandırıyormusum onu anladım. Dün aksam 5 ten sonra bir milka gofret yedim aksam eve gidince de az ekmek ile yoğurt.

Bugün kahvaltı 4 dilim kepek ekmek ama ufaklarından seçtim :))

en küçük dilime çikolata sürdüm diğerlerinipeynir zeytin domates üçlüsüyle yledim

öğlen kurufasulye pilav salata (işyerinde ama azar aldım)
öğleden sonra biraz önce yani bir gofret daha yedim. bugünlerde basım dönüyor tatlı yiyince geçiyor sabah tansiyon ölçtürdüm düsmüs ki normalde benim çıkar
Birde patronun kızı geldi dondrmaa diye tutturdu patron da hepimize magnum aldı onu yedim. (((
Aksam bakalım ne yapacam canım birseyler istiyor ama tutuyorum kendimi en kötü ihtimal bir altınbasıak alıcam kendime

Bu arada bu sabah tartıldım 69 kilo çıktım :)))))))) YAni aslında kilo verdim gözüküyor bilmiyorum ne kadar doğru :)))

YA bu elma sirkesinin tadı nasıl içilebilecek birsey mi ????

Birde mideye bir zararı var mı ben ne yesem midem bozuluyor zaten (

Elma sirkesini bir ara içtim ama bir işe yarıyormu anlayamadım.Çünkü aynı hızlada yemeğe devam ediyordum.Yeniden mi başlasam?Ya neler denemedim ki aç karna yarım bardak yarım limon suyu,elma sirkesi,zayıflama tozları

kızlar selam...bugün dr gittim...pko olduğumu öğrendim...doktor hamile olabileceğimi söyledi kan testi yaptırdım...yarın çıkıcak sonuçları...eğer hamile diilsem çok çalışmam gerekiyo çoook..dr kilo vermem gerektiğini yoksa tedavinin çok zor olacğını söyledi...canım sıkıldı biraz..bakalım ne olacak...dua edin bana ne olur..

ne yediğime gelirsem sadece küçük bir sandwiç yedim koca gün...canım da bişey yemek istemiyo..

canım valla azimliyim ama bugun kaçırdım gibi geldi bana da...aslında asıl azmim mekik konusunda...bugun arkdslarıma dedim herkesi yanıma almaya clısıyorum yalnız olmuyor diye...dedim gelin spor salonuna yazılarım 1saat ne olacak hem 3gun topu topu diye... bakalım istiyorum tekrar spora baslamayı cunku space ablamla da konustuk msnde flan.. benm kilo vermekten cok sıkılasmaya ihtiyacım var gibi... ama çok üşengeçim valla...

şebnem ya bende de var elma sirkesi evde..sen nasıl hazırlıyorsun bana da söylesene ben de mi baslasam tekrar ne... üşendiğimden sirke öylece dolapta duruyor... koca bi şişe işe yarıyorsa bosa durmasın bari

acil sana da o azmi vermek lazım cnm yaa... azıcık fazla yiyomussun gibi geldi bana dogrusu bugun ben de abarttım gibi ama... dikkat et kendine biliyorsun herşeyin başı bogaz..bogazımızı kıssak zaten gidecek kilo...ve tabi hepimizin ypmakta zorlandıgı sey, sporkaydirigubbakcemile2

cimcime pko ne? ben bilmiyorum. kötü bisi degil di mi?
sen de yemegi iyice kısmak yerine spor yapsan
aslında hepimiz düzenlice yapsak su sporu cidden hemen kilo vericez.
gecen sene diyetle spor yaptıgım icin o 8 kgyu verirken belden 10-13cm inceldim ve ne sarkma oldu ne yırtık ... sporsuz kilo vermek de bi işe yaramıyor.. mesela benm bacaklar cok ince ama kotta ince...cunku acaip yayvan durumda sıkılastırmam lzım vucudumu...
bu arada bi hamiş daha geliyor sanırım takıma:)
hamis demisken che napıyo acaba...eski kaptanımız.. bi girse de nasıl iyi mi yzsa

*** gelelim bugun ne yedigime...bastan söylüyorum sanırım abarttım
sabah yediklerimi yzmıstım 1dilim cavdar ekmegi - 1er domates salatalık ve beyaz peynir(ekmege surulecek kadar yani baya az)
okulda bi sütlü nescafe ictim şekersiz
saat16:30da midem kazındı resmen 1 paket eti form kepekli çubuk yedim
saat 18:00e dogru arkdslarla eve donerken canımız cok istedi külahta dondurma yedim (2top - antep fıstıgı ve kestane):çok üzgünüm:ama cok istiyordu canım...
yaklasık yarım saat once 1dürüm çigkofte yedim...ama dürümleri baya kücükmüş... kac zamandır diyordu arkdslar cigköfte diye... bugun derste arkdslar yemis onceden buram buram kokuyorlardı dayanamadım yedim bende

aslında cok degil gibi...ama cok gibi de...mesela suan bıraksalar dunyyı yiyebilrm hala açım sankı...oda sanırım dun pek bisi yemedigimden kaynaklanıyor...
ama gunu kapatmayı planlıyorum en kötü 1avuc beyz leblebi yerim ya da elma armut falan...
ne diyosunuz cok degil di mi:çok üzgünüm:

Fiyucem çok değil canımcım.. dün gerçekten fazla yememiştin. Akşamı bi şekilde kapatabilirsen bugün yediklerin gerçekten çok değil. Gün içi hareket ettiğini, kafa çalıştırdığını da düşününce rahat ol. Ama gece kaçamak yapma. Dediğin gibi meyve filan geçiştir.
Bendiyom, tekrar yazılarını görmek gerçekten güzel. Ama doğrusu ben de yediklerini biraz fazla buldum. 4 dilim ekmek biri çukulatalı, öğlen kurufasulye-pilav ikilisi. Sonra gofret, magnum. Bu başdönmesi vs geldiğinde kuru üzüm bulundursan yanında, leblebi vs. onlarla geçiştirsen ataklarını. Çünkü üst üste koyunca birikiyor kaloriler. Kızma bana bunları yazdığım için. Buradaki amacımızı biliyorsun, moral bozmak değil, gereken morali sağlamak ve gördüğümüz sorunları belirtmek.
Cimcimem bozma moralini ben de PKO'lu idim (fiyucem polikistik over demek, kısaca bir sürü kistinin olması rahim, yumurtalık vs). Hatta çocuğum olmayacağından o kadar emindim ki hamile olduğumu 8. haftada öğrendim. O kadar kendime kondurmuyordum. Şimdiiikk esas sorun PKO kiloyu tetikliyor, kilo PKO'yu o yüzden canım Cimcimem biraz daha asılmaca kilo vermeye. Bu döngüyü kırman gerek. Moral bozacak, üzülecek birşey değil. Gerçekten bak. Sadece biraz daha sıkı tutmak lazım :). Ama olmayacak birşey değil.
Diğer arkadaşlarım, canlarım yazdıklarınızın hepiciğini okuyorum. Cidden öğünler vs acaip azaldı. Farkında mısınız. Artık yiyin diyecek duruma geldik :)). Şaka tabi.. Bu trend devam ederse arka arkaya mezun vereceğiz inanıyorum..
Şimdi sıra benim raporda...Dün yarımdan az simit, 2 tabak YY (bundan sonra böyle yazacam yoğurt+yulafı), gece acıktım (5te yattım) bir dilim ekmek ve peynir yedim. Ha bir de hani en küçük bir lokmalık kekler var ya. Onlardan bir tane..Çok değil galiba ne dersiniz.
Bugün ise sabah bir dilim ekmek az bişi peynir. Akşam yemeği olarak 3 kaşık kadar türlü, bir kase yoğurt, 1.5 dilim ekmek. Tüm gün yediğim budur.. Gece oturmasam günü çok iyi kapatacam ama. Otururum sanırım. O zaman 2-3 galete veya yoğurt ya da meyve.. O anda ne canım çekerse artık.. Bu şekilde kapatırsam bugün de güzel gitmiş olacak.
Şimdi beni tebrik edin lütfen. Hala tartılmadım.. Farkında olmadan nasıl da tartı bağımlısı olmuşum. Cuma günü sinirle çıkardım pili ama bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmemiştim. Resmen her sabah irade savaşı yaşıyorum.Cumaya kadar bakalım tartılmayacam. Ama çok umutlu değilim maalesef . bu kadar az yemeye etmeye. Sanırım benim de sol taraftaki miyomlar harekete geçti.. Neyse, yine çenemi tutamadım uzun uzun yazdım :).

kızlarr
çok yorgunum tamıtamına 30kişilik bir arkadaş kafilesiydi bugün gelenler ama şebnem bununda üstesinden geldi:hooray:
bugün çokmu oldu ne sözümü tutamadım galiba klava:
1 dilim kek 1 tane elmalı pasta ve 1 tane tuzlu pasta çok oldu çooka.s
akşam 6 dan sonra agzıma lookma degmedi :çok üzgünüm:
ama çok acıktım karnımdan sesler geliyo cokacimcoook

fiyucecim elma sirkesini yarım ltrelik su şişesine 2 yk sirke koyup üstünü sula tamamlıyorum ve içiyorum 13 nisanden beri bakalım nolcak ama ballla içende var 1 tatlı kaşıgı bal diyolar

cimcimecim geçmiş olsun mu demem gerekiyo bilmiyorum ^^hamile degilsem çok çalışmam gerekiyo^^ demişsin eger hamileysen nolcak tabi bu güzel bi haber bebiş geliyo :CüvCüv:

slm kızlar bugün baya yoruldum karşıya geçtim kapalıçarşı mahmutpaşa eminönüne kadar yürüdüm öğlen çok acıktım 1 simit 1 ayran içtim eşim sonrdan bana katıldı mısır çarşısından lokum aldı dayanamayıp bende kendime ensevdiğimden aldım vapurda geçerken 1 ısırık aldım acayip vicdanım sızladı bıraktım bukadar emek sarfediyorum yemedim akşamda yoğurtlu sebze yemeği 1 dilim ekmek yedim sonrada hiçbirşey yemedim şuan karnım gurulduyo ama yemeden yatıcam elma sirkesi bendede var 1 kere yaptım içemeden döktüm ama 1 kupa suya yapmıştım baya kötü 1 kokusu var ama yarım lt suya nasıl olur denemek lazım buaralar midem berbat yanıyo sabahları mide koruyucu alıyorum içsem belki dokunabilir neyse 1 denerim cimcime cnm çok geçmişolsun pko nun kiloyu tetiklediğini bende duymuştum allah şia versin cnm inşallah hem sağlığına hemde bebişine kavuşursun allah herkese sağlık huzur yetecek kadarda para versin gerisi boş herkese tatlı ryalara.s.

çok sağolun kızlar...yarın doktodan gelir gelmez haber vericem...hepinizi çok öpüyorum..

çok sağolun kızlar...yarın doktodan gelir gelmez haber vericem...hepinizi çok öpüyorum..
Hayırlısı olsun be güzelim. Öncelikle hayırlısını dileyelim. Sonra gönlündeki hayırlısı olsun inşallah diyelim. Ama gönlündeki olmazsa üzülmek, moral bozmak yok tamam mı? söz ver. Sadece zamanı değilmiş. Aradaki zamanı da iyi değerlendirmek için fırsat olarak gör olur mu güzelim.

bugün bende erken kalktım agzım kapanmıyo esnemekten ama bikere uyanınca bidaha yatamıyorum oglum wcye kalktı dahada yatamadım şimdi benim metobolizmam dahamı çok çalışcak:Saruboceq:

Günayyydııın kızlar;
İki gündür doğru düzgün yazamadım.ÇOOOk ÖZÜR dilerim.Ama hergün düzenli olarak yazdıklarınızı okuyorum.
Cimcime'cim umarım güzel haberlerle geri dönersin.a.s.Başka birşey ne düşünmek nede yazmak istiyorum.Ama ne olursa olsun moral bozmak yok.Herşeyin illaki bir çözümü var.Sen yeterki moralini yüksek tut.
Bunun dışında herkes bayağı bir aşka gelmiş.Yemeği kesmiş gözüküyor.Biraz abartı bir benzetme olacak.Ama kusuruma bakmayın.Sakın Nasrettin Hocanın Eşşeği gibi tamda yememeye alışmıştı olmayın. Valla dikkat edin,artık farkında mısınız bilemiyorum,ama yemek yiyememeye başladınız.Hatta yedikten sonra mide kabul etmemeye başladı.Yiyemiyorum,midem ağrıyor yada tuvalete zor yetişiyorum gibi şeyler yazıyorsunuz!...Az yiyin öz yiyin.
Bendiyom Arkadaşım ,sen ve ben hariciz önüme ne konsa daha yok mu diyip yiyesim var.Ama yemiyorum.
Sünbüll tebrik ederim seni lokumdan bir ısırık alıp gerisini bırakmak tam bir irade örneğikaydirigubbakcemile5Helal olsun vallaha....
Feza hayatım seni de tebrik ederim.Tartıya bu kadar uzak kalmak bayağı iyi birşey.Aynen bende ,her sabah tartının üstüne on kere çıkıp ,aynı kiloyu görmekten sinir oldum.Ama genede tartılıyorum.:uhm:

Bu arada yediklerime gelince kahvaltım aynı kırmızı kellogs ,tarçın+zencefil+kayısı+1/2 brd süt
dün öğlen yarım demet maydonoz+salatalık+domates+ızgara hindi+kekik+kırmızı biber +limon ve tuzdan oluşan salata ve 1 brd çay
Akşam koca 1 tabak karnıbahar yemeği
Gece 1 adet kuru incir+2 adet kayısı+ 1 brd çay

elma sirkeli suyumu içtim yaım sat snra oglumun kahvatısıdan n1çatal sucuk 2 lokmada beyaz ekmek yedim şimdide 2 tane kiivi yiyorum

2 dilim kızarmış ekmek,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin ve 1 domatesle kahvaltımı yaptım. az önce ceviz büyüklüğünde 1 çikolata yedim.temizlik öncesi enerji olsun diye. bu bahane tabi canım çekti dayanamadım. ama zaten dikkatli yiyorum bukadar kaçamak hakkım değil mi??!!!

kızlar günydın şimdi kahvaltımı ettim yeşilçayımı içicem bugün spora gidicem bu sabah dayanamayıp tartıldım 200 gr vermişim hiç moralimi bozamıcam eninde sonunda inat kırılacak ben önüme bakıcam hiç vermemişde çıkabilirdim bunada şükür demekki yaştan yaşa farkediyo sanki geçen sene bu kadar zorlanmamıştım neyse kızlar herkese sağlıklı beslenmelera.s.

Sabahtan beri canım hiçbir şey yemek istemiyor.Bankaydı alış-verişti pazardı derken karnım acıkmış.Az önce şu ünlü elma sirkesini 1 çorba kaşığı kadar ilaç gibi yuttum.Üstünede 1 brd su içtim.Şehriyeli suya domates çorbası yaptım.^/4 simitle yedim.Ama inanın ne yediğimin farkında değilim.Son 10 kaşıkta midemin rahatsız olduğunu fark ettim.Kaşığı hüpletmekten kendime sinir oldum.Birazını bıraktım.Zaten ne yediğimi anlıyorum ne yaptığım işin farkında değilim.Halen söylenen lafları hazmetmeye çalışıyorum.
Sakinleştirici alırsında hani etfrafına salak salak boş boş bakarsın aynen o durumdayım.ınsanlar durup dururken neden eşine zarar verir şimdi anlıyorum.

herkese merhaba,öncelikle cimcimecim sana geçmiş olsun diyeyim,eğer bebiş varsa hayırlı olsun diyorm.cimcimecik doktordan dönmedinmi hala?
kızlar benimde moralim bozuk birazcık,arkadaşımın (aynı zamanda akraba)babasının iki bacağı birden bugün kesilecek . kılcal damar tıkanıklığı varmış çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…